reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wieści ze szpitala ( i nie tylko) BEZ KOMENTARZY

reklama
Dziewczyny no to sie zaczęła jazda skurcze mnie obudziły i dostałam pierwszy raz morfinę wcześniej jechałam na kodeinie ale przestała pomagać . O godzinie 23 miałam 4cm rozwarcia położyłam sie spać a teraz to czekam. Dodam,ze cały czas czekam na wolną położną i pokój na porodowce. Powiem tak te kobiety rodzą jak oszalałe zamiast gotować na wigilię :/ dzis jak w dzień z bólu nie mogłam wytrzeć to sie im postawiłam ze ja juz 72h czekam a oni ze jest dużo porodów tzw nagłych i ja ciagle z listy lecę w dół potwierdziła mi tez to Polka która rozwozi jedzenie,ze raz widniałam,ze mam juz zakaz posiłku a nagle po 2h ze juz mogę :/
A teraz pozytywniej :
Moje Drogie Koleżanki Ciężarne i Rozpakowane zdrowych ,pogodnych i spokojnych Świąt ( objadajcie się tymi wszystkimi pysznosciami wigilijnymi - zazdroszczę tym ,które jeszcze mogą)
jak juz Max skusi wyjść to sie odezwę

Mam wiadomość od Mamuśki :-)

Jest od piątku w szpitalu, bo zapis KTG w przychodni był nieprawidłowy, niby, bo potem wszystkie następne już były ok. Tak czy siak zatrzymali ją i jak stwierdzili, do porodu już nie puszczą;-). Ma mieć USG, jutro badanie i zdecydują co dalej robić, bo to tydzień po terminie.
Jak będę coś więcej wiedziała dam znać. Mam nadzieję, że będą to już wieści o narodzinach:-D

reklama
reklama
Do góry