reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala(BEZ KOMENTARZY):)

Na razie czekam sobie ze skurczami od 12 godzin bolesnymi. Nic się jednak nie rozwiera a ja już mam dosyć bólu. Jednak badania są gorsze - przy sprawdzaniu koloru wód mdlalam a i tak nie udało się sprawdzić bo tak krwawilam. Jutro dostanę oxy jak nic się samo nie ruszy. Tak mnie wszystko boli ze już mi się drugiej ciąży odechciewa.

reklama
06.09.2012 o godzinie 20.15 po 21 godzinach męczarni SN, poprzez CC na świat przyszedł mój Czaruś. Okazało się, że mały był za duży ( waga 3780 długość 55 cm ) do mojej wąskiej miednicy o czym raczono mnie powiadomić dopiero po ok 10 godzinach rozkręcania rozwarcia. W międzyczasie odeszły mętne, zielonkawe wody, ale reakcja natychmiastowa była dopiero kiedy dziecku spadło tętno i zagrożone było jego życie.
Dzisiaj wyszłam, cała obolała i chyba z zapaleniem piersi.
Ale moje cudo jest najpiękniejsze na świecie:-D

reklama
Do góry