Na razie czekam sobie ze skurczami od 12 godzin bolesnymi. Nic się jednak nie rozwiera a ja już mam dosyć bólu. Jednak badania są gorsze - przy sprawdzaniu koloru wód mdlalam a i tak nie udało się sprawdzić bo tak krwawilam. Jutro dostanę oxy jak nic się samo nie ruszy. Tak mnie wszystko boli ze już mi się drugiej ciąży odechciewa.
reklama
hej, hej Marysia przyszła na świat 4 września o 16:50, poród 7-godzinny sn ale rozkręcony oxy. Ważyła 3600 i 59 cm. Ja za to jedną nogą byłam na tamtym świecie, ale to napiszę jak zacznę normalnie chodzić. Trzymajcie się dzielnie Dziewczyny!
R
RiSiA
Gość
dzisiaj o 11:40 na świat przyszła izunia z wagą 4060 g i 58 cm alebur
marudka
Fanka BB :)
06.09.2012 o godzinie 20.15 po 21 godzinach męczarni SN, poprzez CC na świat przyszedł mój Czaruś. Okazało się, że mały był za duży ( waga 3780 długość 55 cm ) do mojej wąskiej miednicy o czym raczono mnie powiadomić dopiero po ok 10 godzinach rozkręcania rozwarcia. W międzyczasie odeszły mętne, zielonkawe wody, ale reakcja natychmiastowa była dopiero kiedy dziecku spadło tętno i zagrożone było jego życie.
Dzisiaj wyszłam, cała obolała i chyba z zapaleniem piersi.
Ale moje cudo jest najpiękniejsze na świecie
Dzisiaj wyszłam, cała obolała i chyba z zapaleniem piersi.
Ale moje cudo jest najpiękniejsze na świecie
R
RiSiA
Gość
wiadomość do dziewczyn:
Zostalam przyjęta na ginekologię , muszą porobić mi badania, cc najprawdopodobniej jutro rano
Tygrysek1985
Zostalam przyjęta na ginekologię , muszą porobić mi badania, cc najprawdopodobniej jutro rano
Tygrysek1985
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
WITAJCIE:-)
Pisze w imieniu Axarai Adusia jest juz na świecie 50cm miłości, 3480kg szczęscia :-):-):-):-):-) Mąż był przy niej, jest z niego bardzo dumna a Adusia jest piękna !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
pozdrawiam
Pisze w imieniu Axarai Adusia jest juz na świecie 50cm miłości, 3480kg szczęscia :-):-):-):-):-) Mąż był przy niej, jest z niego bardzo dumna a Adusia jest piękna !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
pozdrawiam
reklama