reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala(BEZ KOMENTARZY):)

reklama
A więc i na mnie przyszedł czas dołączyć do grona Rozpakowanych Wrześniowek. Melduje że dziś rano 07.09.2012 o godzinie 6:22 droga cc przyszedł na Świat mój synus Adrian. Waży 3050
kg i mierzy 48cm :):) Nie wiem ile dostał punktów. muszę zapytać. Cycusiowanie uskuteczniamy cały dzień. Idzie nam zadziwiająco dobrze :):):)

ja nadal jestem w szpitalu w dwupaku. Mój lekarz prowadzący jest tu ordynatorem , ale niestety pech chciał , że się pochorował , więc nie mam pojęcia jak się to wszystko skończy... Mam już całkiem niezłe skurcze , ale tylko w nocy , w ciągu dnia jakoś się wyciszają i występują parę razy. Lekarz na wizycie porannej powiedział, że mam być jutro na czczo, więc nie wiem czy już planują mi coś robić , czy czekają na ordynatora z decyzją , bo całkiem możliwe , że się jutro zjawi... trzymajcie kciuki !!!

Jestem na patologii, tak mnie na ip zbadali ze plamie. Na ktg wychodzą skurcze do 130 i ponad skale co 2 min, a ja czuje lekkie napinanie brzucha, więc nie wiedza co robić, jutro się okaże, bo nic sie nie rozwiera... Mam nadzieje ze dadzą mi oxy i niech już urodze, chce mieć to za sobą. Pozdrawiam Was, buziaki :-)

Dziewczyny Lilljanna prosiła o przekazanie wieści: jest od wczoraj wieczór na patologii. Skurcze, które w domu były regularne w szpitalu się rozregulowały, wszystko natomiast jest pozamykane.

Jak będę wiedziała coś nowego dam znać. Póki co ze strony Lill cisza, choć prosiłam by jakby coś się zmieniło dawała znak o każdej porze dnia i nocy.

reklama
Lili urodziła
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

WERONIKA PRZYSZŁA NA ŚWIAT O GODZ 8.43 Waga 3620 i 57 cm

Poród SN :-)

Ostatnia edycja:
Do góry