reklama
R
RiSiA
Gość
Alebur jest w szpitalu z powodu ciśnienie, pozdrawia, nie wiaodmo czy dotrwa do terminu CC
anusienka1986
Mama na pełny etat :)
A więc i na mnie przyszedł czas dołączyć do grona Rozpakowanych Wrześniowek. Melduje że dziś rano 07.09.2012 o godzinie 6:22 droga cc przyszedł na Świat mój synus Adrian. Waży 3050
kg i mierzy 48cm Nie wiem ile dostał punktów. muszę zapytać. Cycusiowanie uskuteczniamy cały dzień. Idzie nam zadziwiająco dobrze
kg i mierzy 48cm Nie wiem ile dostał punktów. muszę zapytać. Cycusiowanie uskuteczniamy cały dzień. Idzie nam zadziwiająco dobrze
P
patrysia*
Gość
Wiadomość od MALEŃSTWO20:
Znów leżę w szpitalu.Za mało rośnie.W ciągu 2 tygodni tylko 100g urósł.Pod obserwację zostaję.
Znów leżę w szpitalu.Za mało rośnie.W ciągu 2 tygodni tylko 100g urósł.Pod obserwację zostaję.
P
patrysia*
Gość
Tamta wiadomość od MALEŃSTWO20 była z wczoraj...a teraz dostałam tą:
Okazało się dziś na obchodzie że wgl nie urósł przez te 2 tyg.Jak nic się nie zmieni będą szybciej kończyć ciąże.
Okazało się dziś na obchodzie że wgl nie urósł przez te 2 tyg.Jak nic się nie zmieni będą szybciej kończyć ciąże.
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
wieści od MERLIN
Krzyś grzeczny i taki spokojny,tylko cyca nie chce łapac ja dosyc kiepsko,jak wstaje robi mi sie słabo-ale nie z bólu bo nie boli na szczescie.Pozdrawienia dla forumowiczek i trzymam za Was &&&&&&&&
Krzyś grzeczny i taki spokojny,tylko cyca nie chce łapac ja dosyc kiepsko,jak wstaje robi mi sie słabo-ale nie z bólu bo nie boli na szczescie.Pozdrawienia dla forumowiczek i trzymam za Was &&&&&&&&
Ostatnia edycja:
alebur
Mama Miłoszka i Izuni
ja nadal jestem w szpitalu w dwupaku. Mój lekarz prowadzący jest tu ordynatorem , ale niestety pech chciał , że się pochorował , więc nie mam pojęcia jak się to wszystko skończy... Mam już całkiem niezłe skurcze , ale tylko w nocy , w ciągu dnia jakoś się wyciszają i występują parę razy. Lekarz na wizycie porannej powiedział, że mam być jutro na czczo, więc nie wiem czy już planują mi coś robić , czy czekają na ordynatora z decyzją , bo całkiem możliwe , że się jutro zjawi... trzymajcie kciuki !!!
Jestem na patologii, tak mnie na ip zbadali ze plamie. Na ktg wychodzą skurcze do 130 i ponad skale co 2 min, a ja czuje lekkie napinanie brzucha, więc nie wiedza co robić, jutro się okaże, bo nic sie nie rozwiera... Mam nadzieje ze dadzą mi oxy i niech już urodze, chce mieć to za sobą. Pozdrawiam Was, buziaki :-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Dziewczyny Lilljanna prosiła o przekazanie wieści: jest od wczoraj wieczór na patologii. Skurcze, które w domu były regularne w szpitalu się rozregulowały, wszystko natomiast jest pozamykane.
Jak będę wiedziała coś nowego dam znać. Póki co ze strony Lill cisza, choć prosiłam by jakby coś się zmieniło dawała znak o każdej porze dnia i nocy.
Jak będę wiedziała coś nowego dam znać. Póki co ze strony Lill cisza, choć prosiłam by jakby coś się zmieniło dawała znak o każdej porze dnia i nocy.
reklama