reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala(BEZ KOMENTARZY):)

A Ja dzisiaj mega zadowolona, wypuścili nie na przepustkę ze szpitala, fakt że tylko do 20-tej ale dobre i to, jak mi ciśnienie bardziej nie skoczy to jutro też na dzień będe mogła wyjść. Po niedzieli już leże bo wraca mój ginekolog na oddział, a on nawet nie chce słyszeć że mnie wypuści do domu! W sumie to wyszło że mam gestoze,opuchlizna już zeszła tylko ciśnienie nie chce zlecieć i mimo tego że biorę leki to i tak ma 140/100, całe szczęście nie mam białka w moczu.

reklama
Wiadomość od gorgusia:
Hej :) jestem już na oddziale. Mam regularne i dość mocne skurcze i jest szansa, że bez pomocy coś ruszy. Miałam tak bolesne badanie, że lekarz pochwalił moją angielszczyznę - padło wielkie fuck i prawie go skopałam. Pozdrawiam sierpień i wrzesień i poproszę o kciuki.

​no to lecą: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiesci od gorgusi ciag dalszy:
Jestem po dwóch masażach szyjki o_O i lekarz mówi, że warunki są bardzo dobre i prawdopodobnie dziś będę rodzić. Czekam tylko aż skurcze się nasilą, bo póki co szyjka ładnie się otwiera, a skurcze za delikatne. Były małe kryzysy, ale już jest lepiej. M mocno wspiera :-)
Buzia!

reklama
Do góry