reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala(BEZ KOMENTARZY):)

i na mnie przyszła kolej, od wczoraj leże na patologii z nadciśnieniem, dopegyt nie pomógł mi go zbić. mam nadzieje że niedługo wyjde do domu,ale i tak pewnie mi zakończą ciąże szybciej przez cc, ale jeszcze nie teraz, muszę wytrzymać najlepiej do 36 tygodnia minimum. Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczek!!

reklama
Ja też dalej na patologii, miałam nadzieje że mnie dzisiaj wypuszczą, ale niestety ciśnienie za wysokie:angry: 140/100, leże bezsensu i nerwicy dostaje!!!!!! Ja chce do domu!!! Młoda w brzusiu szaleje, też się jej tu nie podoba!!
dobrze że mam internet! nasze okno na świat!! Trzymajcie sie brzuchatki jak najdłużej w domku!!!

reklama
Do góry