Ja dziś po prenatalnych 14 tc. Mały ma 7,7 cm wszystko okej, rączki nóżki nerki pęcherz moczowy mózg wszystko prawidłowo. Mały miał czkawkę i uciekał achh i przytyłam 1,5 kg przez ostatni miesiąc aaaaa odstawiam słodycze pani doktor odradziła mi urlop w tropikach który mam wykupiony od roku. Muszę przemyśleć.
reklama
MartynaXI
Fanka BB :)
Najważniejsza zasada nie szukać w internecie poprzez opisanie naszego problemu . Od tego mamy lekarzy. Każda ciąża ma inne warunki, historię i każda z nas jest inna. Krwawienia mam typowo po nocy, utrzymuja sie tak do 12stej i później jest ok. Jestem po obchodzie wieczornym, młoda Pani doktor która nie cacka się i daje konkretne leczenie i założenia. Jestem ciągle leczona pod kontem zespołu antyfosfolipidowego (zakrzepicy) i dopiero do mnie dotarło że nie mam żadnej kartki od lekarza z opisem i stwierdzeniem choroby. Ciągle muszę nosić ze sobą wyniki wszystkich badań i każdy lekarz je sobie interpretował. A Młoda Pani doktor od razu o to zapytała i stwierdziła że napisze mi taka opinie. dobrej nocy dziewczyny i dziękuję za kciuki :*
N
Natuś_ka
Gość
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny brakuje tylko sesji zdjęciowych maluszkow
@joanka86 jak wyniki HARMONY? Oby wyszły pomyślnie
@DotkaB a Ty masz już wyniki amnio? Również mam nadzieje ze pozytywnie Cie zaskoczyły
@MartynaXI trzymaj sie w tym szpitalu i powtarzaj malenstwu ze ma być silne w brzuszku bo napewno da rade
@DotkaB a Ty masz już wyniki amnio? Również mam nadzieje ze pozytywnie Cie zaskoczyły
@MartynaXI trzymaj sie w tym szpitalu i powtarzaj malenstwu ze ma być silne w brzuszku bo napewno da rade
joanka86
Zaciekawiona BB
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny brakuje tylko sesji zdjęciowych maluszkow
Dalej czekam na wyniki [emoji17]
Magdalenams
Teraz to odlaczenie nic nie da ja czekam z niecierpliwoscia na ruchy. To kopanie będzie znakiem że serduszko bije i z dzidziem jest ok. Myślę ze jeszcze z dwa tygodnie i się pojawią.Też 3mam kciuki żeby było dobrze!
Ale dziewczyny powiem Wam, że jak czytam te Wasze wpisy, że takie rzeczy się dzieją... Masakra. Normalnie cała się trzęsę, myślę o tym żeby było wszystko ok, zaczynam panikować a mąż jeszcze się na mnie drze że mi internet odłaczy.
Chyba musze się czymś zająć konstruktywnym.
kitty89
U mnie ruchy były częste i mocne przez kilka dni a teraz kilka dni znowu cisza i nie powiem jest to mega stresujące, chociaż wiem że na tym etapie to jeszcze normalne, wystarczyło że dzidzia się odwróciła i już jej nie czuć. Nie mogę się doczekać takich mocnych ciągłych ruchówTeraz to odlaczenie nic nie da ja czekam z niecierpliwoscia na ruchy. To kopanie będzie znakiem że serduszko bije i z dzidziem jest ok. Myślę ze jeszcze z dwa tygodnie i się pojawią.
Trzymam za Was kciuki! Musi być dobrze!Wyniki krwi są ok, crp w normie. Mam leżeć i odpoczywac, bolal mnie brzuch, dziwne klocia i ciągnięcie jakby w szyjce i jajnikach. Lekarz zaproponował nospe, mówię grzecznie że ok, dziękuję. A tu nagle pigula że może lepiej papaweryne. Jakby mi było mało codziennych zastrzykow w brzuch to dostałam w dupe domiesniowo... szlak by to trafił, zapytałam czy nospe mogę dostać i mnie zjebala że widocznie już mnie nic nie boli. Pfff wypielam się jej stwierdziłam że lepiej już się nie będę odzywać bo dojdzie zaraz do głupiej wymiany zdań.
Gratuluję! A macie możliwość zwrotu kasy?Ja dziś po prenatalnych 14 tc. Mały ma 7,7 cm wszystko okej, rączki nóżki nerki pęcherz moczowy mózg wszystko prawidłowo. Mały miał czkawkę i uciekał achh i przytyłam 1,5 kg przez ostatni miesiąc aaaaa odstawiam słodycze pani doktor odradziła mi urlop w tropikach który mam wykupiony od roku. Muszę przemyśleć.
Super, gratuluję!U nas też wszystko dobrze dzidzia ładnie pozwała 13 tydzień 7cm wszystko na miejscu bardzo się cieszę!! Na następną wizytę mąż chce iść już ze mną
reklama
Wczoraj na wizycie sprawdzalismy czy dzieciątko żyje. Żyje leżało sobie i machało ręką. Ruszało się dosyć ale.i tak tego nie czuje. Reszta parametrów w piątek na prenatalnych.
Tsh spadło wiec kazal mi brać leki co 2 dni. Przepisal magnez i witaminy. No i tyle
Jeszcze rozmawialiśmy o sytuacji, gdybym sie.zarazila ospą bo miałam.kontakt z.koleżanka chorą na połpaśca. Powiem Wam, że ta ospa za mną chodzi... Na.początku ciąży w pracy był wysyp, no a.ja nigdy jej nie miałam i.przez tyle lat się nie zaraziłam od żadnego dziecka. Wtedy panika, no ale nic nie bylo. Teraz zaś panika i czekanie 21 dni czy się coś wykluje...
Tsh spadło wiec kazal mi brać leki co 2 dni. Przepisal magnez i witaminy. No i tyle
Jeszcze rozmawialiśmy o sytuacji, gdybym sie.zarazila ospą bo miałam.kontakt z.koleżanka chorą na połpaśca. Powiem Wam, że ta ospa za mną chodzi... Na.początku ciąży w pracy był wysyp, no a.ja nigdy jej nie miałam i.przez tyle lat się nie zaraziłam od żadnego dziecka. Wtedy panika, no ale nic nie bylo. Teraz zaś panika i czekanie 21 dni czy się coś wykluje...