reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

W takim razie myślę, że nie ma powodów do niepokoju. Usg też może jakoś załamać falę, inaczej odbić światło. Skoro dla lekarza nie było to dziwne to spokojnie :)

reklama
@Natuś_ka to ja też w 12tc zawsze a i tak dopochwowo. Mówią, że lepiej widać. Dopiero połówkowe miałam przez brzuch.
No widzisz, wszędzie inaczej. Ja sie balam ze będzie podochwowo, pierwsza ciąża to nie wiadomo czego sie spodziewać, ale na szescie było normalnie i było super widać całego synka, jak fikał sobie.

reklama
To pewnie zależy od jakości sprzętu. Ja pierwsze w poprzedniej ciąży miałam dopochwowe, ale juz w 12 tyg miałam też przez brzuch.

Do góry