marcia331
Fanka BB :)
Joanka86 gratulacje [emoji3] na pewno będzie dobrze.
Demoniqe super że jest zarodek i że dostałaś leki. Kiedy masz kontrole?
Demoniqe super że jest zarodek i że dostałaś leki. Kiedy masz kontrole?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który to tydzień tak dla przypomnienia? Ja się martwię że u mnie nie było widać zarodkaUdało mi się dostać. Jest zarodek, usg ma za słabe żeby coś więcej zobaczyć. Dostałam skierowanie na usg. Póki co wszystko ok. Lekarz przesympatyczny. Powiedział, że zazdrości, że będzie trójka
Wg suwaczka 5+5. Lekarz powiedział, że 6tc i tyle. A u Ciebie? Kiedyś masz kolejną wizytę?Który to tydzień tak dla przypomnienia? Ja się martwię że u mnie nie było widać zarodka
Ps. Gratulacje!!
Też najczęściej wchodzę z telefonu, bez aplikacji, bo ona mi się nie podoba. I wszystko ładnie widać.Ja dziś byłam na usg, 5+7 z OM, jutro będzie 6 pełnych tygodni. Był zarodek i serduszko .
Ps. Własnie odkryłam, że sa jakieś wątki dodatkowe - lepiej późno niż wcale . Ale myślałam, że ten służy tylko do poinformowania, a nie że tutaj też piszecie, gratulujecie itp. Ja piszę zawsze z telefonu, ze zwykłej strony, nie mam apki i nie jest za wygodnie, bo się muszę co chwilę logować.
Ale Ciebie martwi ten kształt czy lekarza ?Byłam w środę na wizycie, ciąża potwierdzona, karta ciąży założona, i najważniejsze serduszko bije :-) Dzisiaj mam 6+4. Pani doktor zapewniła, że wszystko rozwija się prawidłowo. Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Jednak martwi kształt pęcherzyka ciążowego jest podłużny i nieregularny. Czy któraś z Was tak miała??
Ja jednak nie wytrzymałam i poszłam dziś do gina. Martwi mnie ten brak objawów. Jest pęcherzyk 8mm i zarodek. Serduszka nie widać. Ale pani doktor mówi że to 5t5d więc nie musi być go widać . Że względu na moją historię ciąży dała mi zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi i luteinę dopochwowo. I zwiększona dawkę kwasu foliowego.