reklama
Agata.de91
Zaciekawiona BB
Hej wczoraj byłam na wizycie u gina. Pani doktor potwierdziła ciaze. Siedziałam tam chyba z godzinę. Przedstawiłam jej wypisy że szpitala po poronieniu i ciąży pozamacicznej. Kobitka bardzo się przejela moimi przejściami. Poświęciła mi bardzo dużo czasu i uwagi. Przepisała mi duphaston 3 opakowania żeby ciąża tym razem była bezpieczna. Czekanie w kolejce u niej to istna makabra. Trzeba się uzbroić w cierpliwość ale jest bardzo dobrym lekarzem i warto w czwartek idę na pierwsze usg z moim M <3 już nie mogę się doczekac
marcia331
Fanka BB :)
Jestem po wizycie. Według wyliczeń 5t6d. Na usg pęcherzyk ciążowy 3mm i nic więcej..... kolejna wizyta i iść 24.08 I wtedy się okaże....
Agata.de91
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki żebyś ujrzała serducho na nastepnej wizycieJestem po wizycie. Według wyliczeń 5t6d. Na usg pęcherzyk ciążowy 3mm i nic więcej..... kolejna wizyta i iść 24.08 I wtedy się okaże....
Ann, 22 będzie idealnie. Ja się zapisałam na 21, wcześniej to nawet ginekolog mi odradził bo powiedział, że może nic nie byc widać i bez sensu potem za tydzień znów przychodzić. Ja jestem tego samego zdania i też nie chciałam mieć wizyty zbyt wczesnie. W poprzedniej ciąży byłam w 6 tygodniu to był tylko malutki pęcherzyk i nic więcej. A teraz jak pójdę to mam nadzieję, że będzie już piękne serduszko [emoji175]
reklama