reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

Ja po wizycie, 16+1, dziecko ciezko zlapac na usg zeby cale bylo ladnie widac. Nadal dziewczynka, ale jeszcze sie moze zmienic. W listopadzie ide na polowkowe w 3d to moze da sie podgladnac. Co do ruchow to mi lekarz szybko ostudzil zapal, twierdzac ze za miesiac bede czula.
Tego zdjecia to ja sie troche boje :p
IMG_20181017_180431.jpg

Załączniki

• IMG_20181017_180431.jpg
    IMG_20181017_180431.jpg
    826 KB · Wyświetleń: 496
Ostatnia edycja:
reklama
Hehe jak male UFO:D czasami te ujęcia są super
Kurcze juz Ci 18 tydzien leci, jak to szybko mija. A czemu lekarz powiedział Ci ze dopiero za miesiąc ruchy poczujesz

Hehe jak male UFO:D czasami te ujęcia są super
Kurcze juz Ci 18 tydzien leci, jak to szybko mija. A czemu lekarz powiedział Ci ze dopiero za miesiąc ruchy poczujesz

16+1 zle napisalam. Juz edytowalam. Mowila, ze w pierwszej ciazy czuje sie pozniej i dziecko jest jeszcze male i chudsze kobiety czuja troszke szybciej.

To ostatni raz nie chce wprowadzać smutnej atmosfery. Uwierzcie mi ciesze się bibulkiem każdej z was życzę wam I dzidziusiow zdrówka i każdej z osobna życzę spokojnej ciąży.
Właśnie wracamy że szpitala mam umówiona wizytę na wywołanie w sobotę mają mi dac jakaś tabletkę na rozpoczęcie akcji porodowej i skurczy.
Jesli pozwolicie będę zaglądać tu do was I podgladac co u was pozdrawiam xxx

To ostatni raz nie chce wprowadzać smutnej atmosfery. Uwierzcie mi ciesze się bibulkiem każdej z was życzę wam I dzidziusiow zdrówka i każdej z osobna życzę spokojnej ciąży.
Właśnie wracamy że szpitala mam umówiona wizytę na wywołanie w sobotę mają mi dac jakaś tabletkę na rozpoczęcie akcji porodowej i skurczy.

Bardzo wspolczuje. Zagladaj jesli będziesz miala sile i ochote, kazdy jest tu mile widziany.

Hej , bardzo Ci współczuję. Mam pytanie , jakie Ty badania robiłaś?

16+1 zle napisalam. Juz edytowalam. Mowila, ze w pierwszej ciazy czuje sie pozniej i dziecko jest jeszcze male i chudsze kobiety czuja troszke szybciej.
Myslalam ze corcia (?) jeszcze bardziej nadrobiła:p bylysmy na podobnym etapie, u mnie 16t2d.
Ruchy na zewnątrz moze faktycznie będzie czuć i widac później przez tluszczyk ale Ty od środka możesz je poczuć juz niedługo:)
@DotkaB nie wprowadzasz smutnej atmosfery, to co Cie spotkało mogło przytrafić sie każdej z nas, łatwo sie tu do siebie przyzwyczaić więc jest to dobre miejsce na wyzalenie sie i wylanie smutkow. Pamiętaj ze w każdej chwili możesz pisać, jak sie czujesz, jak sobie radzisz itd. Życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności, fizycznej jak i psychicznej.

Bardzo mi przykro :(

Myslalam ze corcia (?) jeszcze bardziej nadrobiła:p bylysmy na podobnym etapie, u mnie 16t2d.
Ruchy na zewnątrz moze faktycznie będzie czuć i widac później przez tluszczyk ale Ty od środka możesz je poczuć juz niedługo:)
@DotkaB nie wprowadzasz smutnej atmosfery, to co Cie spotkało mogło przytrafić sie każdej z nas, łatwo sie tu do siebie przyzwyczaić więc jest to dobre miejsce na wyzalenie sie i wylanie smutkow. Pamiętaj ze w każdej chwili możesz pisać, jak sie czujesz, jak sobie radzisz itd. Życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności, fizycznej jak i psychicznej.

U mnie dzisiaj tez 16 +2, wiec tak samo. Badanie z wczoraj. Szybko zaczal czas leciec, nie tak jak na poczatku.

reklama
Do góry