reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z porodówki...

Urodzilam. Zakochalam sie z miejsca! Cora Natalia ma 3100 i 51 cm. 10/10 cesarka 39 tydz. maz blondyn ja bardzo ciemna blondynka a malutka czarna jak wegiel :) pewnie jej to troche zjasnieje. Cale szczescie zdrowa.

Ja sie czuje b. Zle. Chociaz lepiej niz po pierwszej cc. Powoli obracam sie z boku na bok, baaaardzo powoli. A za pare godz. pionizacja zobaczyny jak pojdzie.

Mojemu mezowi polozna mowila ze mamy miec pogadanke z ginekologiem. O co chodzi moge sie tylko domyslac. Mi na sali po zalozeniu szwow powiedzial lekarz ze on by na moim miejscu nie ryzykowal z nastepna ciaza bo macica slaba po tych dwoch cc. Ja mumowie ze ja bym xhetnie podwiazala jajowody ale to nuestety w polsce nielegalne...

reklama
A w ogole to czuje sie mga staro w tym szpitalu hahaha mam 27 lat. A tutaj same mlodziutkie...
Jak lezalsm na patologii to obok na sali lezala 14latka w ciazy do porodu oczywiscie - jej partner ma 37 lat. Oboje byli tutaj :)
Na mojej sali lezalam z dziewczyna na oko w moim wieku, jedbego syna ma 4letni i teraz drygiego rodzic bedzie po zapoznaniu okazuje sie ze ma 20 lat. Druga lezala ma corke 15miesieczna teraz syna bedzie rodzic i dziewczyna ma 19 lat. Nie proznuja dziewczyny :)

AlfaBeta gratulacje serdeczne! Zdrówka dla Was wracaj szybko do siebie!

A podwiązanie jajowodów to na pewno nielegalne? Bo ciotka od strony męża podczas 3 cesarki miała coś robione żeby już nie zaszła w kolejną ciążę i mi się wydaje że właśnie te jajowody miała podwiązane na co oczywiście wyraziła zgodę.
A no młodzież rzeczywiście nie próżnuje zwłaszcza ta 14latka. W ogóle ten przypadek jest chyba przestępstwem bo nie można współżyć z osobą która nie ukończyła 15 lat? Matko ja w tym wieku jeszcze chyba bajki oglądałam...

AlfBeta gratulacje kochana;) dużo zdrówka dla was;) i szybkiego powrotu do formy dla ciebie;)
No dziewczyny nie proznuja ja takjak śliwka jak 14lat mialam to chyba jeszcze bajki ogladalam:p bo masakra jakąś mi to wstyd by było w tak mloym wieku no ale cóż dzisiejsza młodzież nie 2ie co to wstyd...
Co do podwiazania jajowodow myślałam że w pl to jest legalne i robię bo tu po 3/4 cc w zależności w jakim stanie macica jest to podiazuja oczywiście a twoja zgoda;)

AlfaBeta Gratuluję! !!
My nadal w szpitalu, skurcze jakieś mam, ale niestety szyjka ze stali. Nie wiem jak długo to jeszcze potrwa, choć teraz to już wolę zaczekać do stycznia

Alfabeta gratulacje:) szybko wracaj do formy i zdrowia dla Natalki:) nie pisz tak o tej starości:D chociaż ja na oddziale też usłyszałam, że w tym wieku (28 lat) to juz dwoje dzieci powinnam mieć - wiec do Ciebie w moim szpitalu zastrzeżeń nikt by nie mial;)

Alfabeta serdeczne gratulacje!!! Witamy Natalkę na świecie. Życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku!
Faktycznie same młodziutkie dziewczyny Cię otaczają, zwłaszcza ta 14 latka, partner 37 lat, trochę mi się to z pedofilią kojarzy....brrr...

reklama
Alfabeta gratuluje:-) zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domku.
Mi sie wydaje ze podwiazanie jajników jest dozwolone jezeli kolejna ciaza może byc zagrożeniem życia. Ponoc moja szwagierka ma po 3 cesarkach ale nie wiem czy to prawda.
A ta 14 to masakra jakaś. Mi sie czasami tez wydaje ze moje 25 lat to troche późno jak na pierwsze dziecko ale cóż.. Wczesniej sie nie dało ;-)
Basia to podobnie jak u mnie:-) teraz my jestesmy jak cyborgi :-) a jak nic nie ruszy to kiedy ci będą wywoływać?

Do góry