reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wieści z porodówek i gratulacje

reklama
Mayumi gratuluję! Magdalena tak coś czułam, że Twoje maleństwo już na świecie :) Również gratuluję :)
Życzę Wam szybkich powrotów do domku i dojścia do siebie :)

Jak uzyskać dostęp do maila dzieciaczkowego?

Magdalenka gratulacje!!!! Duzo zdrowia dla Was.[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9].
Ja bede jutro uruchamiana, teraz tylko probuje siadac. Jutro dopiero dostane swoje malenstwo. Mala wazy 3450, 54 cm dlugosci. Nie moge sie juz doczekac az bede mogla byc razem z nia. Ta cesarka byla lepsza od poprzedniej-tzn lepiej sie czulam po. Nie bylo mi tak potwornie zimno i nie bolala glowa jak wczesniej. Dziekuje wszystkim za gratulacje jak tylko sie uda to wrzuce zdjecia na meila. Ciekawe kto teraz nastepny bedzie [emoji4]. Powodzenia i szczesliwego rozwiazania dla Was [emoji5]

wysłane z Tapatalka

reklama
Do góry