reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wieści z porodówek i gratulacje

reklama
Mayumi gratuluję! Magdalena tak coś czułam, że Twoje maleństwo już na świecie :) Również gratuluję :)
Życzę Wam szybkich powrotów do domku i dojścia do siebie :)

Jak uzyskać dostęp do maila dzieciaczkowego?

Magdalenka gratulacje!!!! Duzo zdrowia dla Was.[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9].
Ja bede jutro uruchamiana, teraz tylko probuje siadac. Jutro dopiero dostane swoje malenstwo. Mala wazy 3450, 54 cm dlugosci. Nie moge sie juz doczekac az bede mogla byc razem z nia. Ta cesarka byla lepsza od poprzedniej-tzn lepiej sie czulam po. Nie bylo mi tak potwornie zimno i nie bolala glowa jak wczesniej. Dziekuje wszystkim za gratulacje jak tylko sie uda to wrzuce zdjecia na meila. Ciekawe kto teraz nastepny bedzie [emoji4]. Powodzenia i szczesliwego rozwiazania dla Was [emoji5]

wysłane z Tapatalka

reklama
Do góry