A
reklama
Magdalena T.
Fanka BB :)
Mayumi gratulacje! ;-)
Gosiek1105
Aza, Mayumi, Magalena - ogromne gratulacje dużo zdrówka dla dzieciaczkow i sily dla Was. Rozpakowywanie sie rozkręca
Mamakulka
Dziewczęta ale zrobilyscie niespodziewanke gratulacje!!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalenka gratulacje!!!! Duzo zdrowia dla Was.[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9].
Ja bede jutro uruchamiana, teraz tylko probuje siadac. Jutro dopiero dostane swoje malenstwo. Mala wazy 3450, 54 cm dlugosci. Nie moge sie juz doczekac az bede mogla byc razem z nia. Ta cesarka byla lepsza od poprzedniej-tzn lepiej sie czulam po. Nie bylo mi tak potwornie zimno i nie bolala glowa jak wczesniej. Dziekuje wszystkim za gratulacje jak tylko sie uda to wrzuce zdjecia na meila. Ciekawe kto teraz nastepny bedzie [emoji4]. Powodzenia i szczesliwego rozwiazania dla Was [emoji5]
wysłane z Tapatalka
Ja bede jutro uruchamiana, teraz tylko probuje siadac. Jutro dopiero dostane swoje malenstwo. Mala wazy 3450, 54 cm dlugosci. Nie moge sie juz doczekac az bede mogla byc razem z nia. Ta cesarka byla lepsza od poprzedniej-tzn lepiej sie czulam po. Nie bylo mi tak potwornie zimno i nie bolala glowa jak wczesniej. Dziekuje wszystkim za gratulacje jak tylko sie uda to wrzuce zdjecia na meila. Ciekawe kto teraz nastepny bedzie [emoji4]. Powodzenia i szczesliwego rozwiazania dla Was [emoji5]
wysłane z Tapatalka
moniczka2609
Gratulacje moja droga [emoji4] ja niestety po cesarce dalej cierpie na okropny bol glowy. Juz tydzien czasu. [emoji22]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
koronkaa
Dziewczyny Wielkie Gratulacje Witamy Na swiecie kolejnego Panicza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kamcia567
Aza, Mayumi i Magdalena GRATULACJE !!! ale się rozkręciły porody na sierpniówkach obyśmy wszystkie szczęśliwie doczekały rozwiązań.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom