reklama
Beata w ogóle nie był w inkubatorze, tylko w takim łóżeczku i ciepło tam z góry leciało, i podłączone jakieś kabelki do serduszka - sprawdzali jak tętno. Rano po 7 już mi go przywieźli, niby chcieli już wczoraj, ale ta lekarka mówiła, że ja pewnie też bym się denerwowała, więc przez nockę był jeszcze na noworodkach. Teraz już razem :-), w pokoju jednoosobowym :-) mam tylko nadzieję, że żóltaczki nie dostanie, bo znów rozstanie by było....
Magdalena T.
Fanka BB :)
Tamtusia ty to potrafisz chwycić za serce ;-) Super że wszystko poszło tak dobrze i co ważne masz wsparcie w rodzinie. Zarówno mąż jak i syn zachowali się na medal! Ja jestem ciekawa reakcji mojego męża bo on taki mało wylewny jest więc wzruszeń to chyba nie mam co się spodziewać
Ja z jednej strony chciałabym być już po a z drugiej na samą myśl o szpitalu mam ciarki
Jeszcze raz gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :-)
Ja z jednej strony chciałabym być już po a z drugiej na samą myśl o szpitalu mam ciarki
Jeszcze raz gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :-)
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Tamtusia piękne to co napisałaś. Masz wspaniałą rodzinę a Lelon super starszego brata! Gratulacje jeszcze raz!
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
moniczka2609
Fanka BB :)
Mam już swojego syneczka. Jest najcudowniejszy na świecie. 2700g i 52 cm długości. [emoji9] jest zdrowiutki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama