reklama
Dziękuję Wam bardzo :-)! Napiszę tylko, że nie spodziewałam się zupełnie , że będę 3 w kolejce :-) z malutkim wszystko ok, był na obserwacji, bo cały czas mruczal :-) nie wiadomo dlaczego, ja podejrzewam, że mu zimno bylo, i lelarka tez tak mowila, bo wszytskie badania i wyniki ma ok. Laktacja rozkręca się baaaaaaaaardzo powoli, ale nie poddam się :-) Leonek jest przesłodki :-) uczymy sie siebie :-) ja fizycznie czuję się oj, pomimo, że taki drobny to minimalnie pękłam. A poród cóż, już nie dawałam rady, skurcze na 100 miałam i wizję paru godzin, mówię do położnej, że ja coś chcę przeciwbolowego, ona, że to idzie po lekarke, ale mówi, to ja zbadam i ona w śmiech, że już rodze, dzwoniła po lekarzy i się śmiali, że szybko bil, bo tak się rozkrecilo. Samo parcie pikuś :-) i ten moment jak na piersi mi połozyli malego, i ta ulga, że krzyczy :-) maz mnie pocałowal i sie poplakal, a z pierwszym synkiem nie. Życzę wam wszystkim takiego tempa, tylko tych skurczy nie ;-) później do wieczora mąż był ze mną, wieczorem mi napisał, że mi dziękuję za kolejny cud, i że jestem bardzo dzielna. Eh super :-) a synek w domu ogląda zdjęcia i filmik i cieszy się z Leonka, dzwonił i się pytał czy mam dzidzie, zrobiliśmy wideo rozmowę to skakał z radości i cały czas tak słodko mówił Lelon, Lelon :-) jestem szczesliwa :-) pozdrawiam Was i dziękuję za tak ciepłe słowa :-)
zdjęcia nie mogę wysłać z telefonu. Jak już będziemy w domu to postaram się dodać :-)
zdjęcia nie mogę wysłać z telefonu. Jak już będziemy w domu to postaram się dodać :-)
A
a_gosc
Gość
Aż mi się łezka zakręciła w oku, widać po reakcji męża, że bardzo przeżywał to wszystko. Dobrze, że wszystko jest w porządku. Zdrówka dla Was
moniczka2609
Fanka BB :)
No ja tak samo po przeczytaniu się wzruszylam i już bym chciała swoje maleństwo [emoji4] super ze u was wszystko w porządku. [emoji9]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
polcia177
Fanka BB :)
Tamtusia ale super chwila widac magiczna mimo przezyc. Zdrowka dla Was!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama