reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wieści z porodówek i gratulacje

tamtusia - gratuluje i troszkę zazdroszczę i tego że masz już skarb przy sobie i ekspresowego tempa

reklama
Witam Leonarda po tej stronie :) Tamtusia ogromne gratulacje. Poród ekspresowy :) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko będziecie w domku, odpoczywajcie sobie teraz :)

Dziękuję Wam bardzo :-)! Napiszę tylko, że nie spodziewałam się zupełnie , że będę 3 w kolejce :-) z malutkim wszystko ok, był na obserwacji, bo cały czas mruczal :-) nie wiadomo dlaczego, ja podejrzewam, że mu zimno bylo, i lelarka tez tak mowila, bo wszytskie badania i wyniki ma ok. Laktacja rozkręca się baaaaaaaaardzo powoli, ale nie poddam się :-) Leonek jest przesłodki :-) uczymy sie siebie :-) ja fizycznie czuję się oj, pomimo, że taki drobny to minimalnie pękłam. A poród cóż, już nie dawałam rady, skurcze na 100 miałam i wizję paru godzin, mówię do położnej, że ja coś chcę przeciwbolowego, ona, że to idzie po lekarke, ale mówi, to ja zbadam i ona w śmiech, że już rodze, dzwoniła po lekarzy i się śmiali, że szybko bil, bo tak się rozkrecilo. Samo parcie pikuś :-) i ten moment jak na piersi mi połozyli malego, i ta ulga, że krzyczy :-) maz mnie pocałowal i sie poplakal, a z pierwszym synkiem nie. Życzę wam wszystkim takiego tempa, tylko tych skurczy nie ;-) później do wieczora mąż był ze mną, wieczorem mi napisał, że mi dziękuję za kolejny cud, i że jestem bardzo dzielna. Eh super :-) a synek w domu ogląda zdjęcia i filmik i cieszy się z Leonka, dzwonił i się pytał czy mam dzidzie, zrobiliśmy wideo rozmowę to skakał z radości i cały czas tak słodko mówił Lelon, Lelon :-) jestem szczesliwa :-) pozdrawiam Was i dziękuję za tak ciepłe słowa :-)

zdjęcia nie mogę wysłać z telefonu. Jak już będziemy w domu to postaram się dodać :-)

Aż mi się łezka zakręciła w oku, widać po reakcji męża, że bardzo przeżywał to wszystko. Dobrze, że wszystko jest w porządku. Zdrówka dla Was:)

No ja tak samo po przeczytaniu się wzruszylam i już bym chciała swoje maleństwo [emoji4] super ze u was wszystko w porządku. [emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana super . Wzruszająca chwila ;) oj jeszcze będziemy tyle razu się wzruszac :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
mi też się łezka w oku zakręciła :) już nie mogę się doczekać swojej kolejki :D
Dużo dużo zdrówka Wam życzę :*

Do góry