reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wieści z porodówek i gratulacje

reklama
Nati, Koronka G R A T U L A C J E !!!
Koronka ciekawe kiedy mój Adaś wyskoczy :) mam nadzieję że równie ekspresowo jak Twój :p

Mam chwile wiec sprobuje opisac moje cc. W piatek po wstawieniu się do szpitala, ktg, kropkowce i innych pierdolach zabrali mnie na sale operacyjna. Przemila pani anestezjolog podala mi znieczulenie które szybko zaczęlo dxialac, zamun mnie polozyli czułam odrętwienie w pupie i nogach. Niestety chwile później przestawalam czuć ręce i bardzo ciężko mi się oddychalo, pomyślałam ze przereklamowane to zzo ale kiedy ledwo widziałam i oddychalam pomyślałam ze zejdę z tego świata, zdążyłam jakos powiedziec co się dzieje i podali mi tlen i z opowiadań męża wiem ze jakies leki w wenflon, po chwili poomoglo i widziała tylko wielka plachte i męża. Później krzyk mojego Antosia, mąż który byl przy mojej glowie dostal go na ręce i tak byliśmy razem do konca cc. Później tez caly czas miałam ich obu przy sobie. Malutki ma czarna czuprynke, pokaze później na mailu. Co do karmienia synuś od razu załapał co i jak ale nie bylo pokarmu, dodatkowo mimo nakladek na sutki ból byl straszny, cale poranione i nic nie pomagalo, nawet laktator, odciagalam krew.. Po dniu i nocy walki poddalam się :( ale żeby nie konczyc smutem dodam ze Antoś jest juz po badaniach, jest pięknym zdrowym bobasem i dzis lub jutro będziemy w domu te przed którymi jeszcze cc: Wkłucie wenflonu boli bardziej nic zzo naprawde gratuluje wszystkich maluszkow i trzymam kciuki za te które ciągle do nas dolaczaja, nadrobię wszystko jak Antoni pozwoli

nati_de, koronkaa gratulacje !!! :)

Nati ja w poprzedniej cesarce miałam właśnie tak ciężko i ledwo mogłam powiedzieć, też dostałam tlen. Nawet na pooperacyjnej leżałam z tlenem. Tutaj mnie się od razu zapytali czy jak byłam w ciąży to mogłam leżeć na wznak. Jak powiedziałam że nie to od razu mi dali tlen.

3920 i 62 cm
1470651901719.jpg
1470651906119.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470651901719.jpg
    1470651901719.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 583
  • 1470651906119.jpg
    1470651906119.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 591
Mamakulka - śliczny :-) :):-) :) bardzo do Ciebie podobny! naprawdę jak skóra zdjęta. nie wyprzesz się syna :-D
no I ostatecznie nie taki wielki jak lekarze myśleli, ale jednak długi, pewnie ubranka na 56 Ci się nie przydadzą :unsure:

reklama
Do góry