Hej dziewczyny
Nie zmruzylam jeszcze Oka od porodu, taka adrenaline Chyba Mam w sobie ze nawet Nie potrafie Sie przespac, wiec Napisze Jak bylo
Sobota ogolnie bardzo pracowita byla, rodzinka Na obiad byla zaproszona. Od Rana robilam golabki I pieklam sernik
I tak sobie pomyslalam, ze Jak sernik Pieke a robie to Tylko Na swieta I urodziny to moglby Sie urodzic Adas
bo ostatnia taka wyzerka przed porodem
Po poludniu poszlam jeszcze Na spacer z Corcia
a po polozeniu corci spac poszlam wziasc kapiel, zrobilam sobie wlosy I zrobilam sobie pyszna kolacje
Zajadalam Sie w najlepsze ogladajac film komedie Na tvp1 "Jak urodzic I Nie zwariowac" hehe tematycznie Sie nastawialam tak maz Sie smial
Jak Sie skonczyl o 22, poszlam Sie szykowac do spania I zobaczylam ze o kolo 22:30 Na wkladce
Mialam bardzo Duzo Krwi, a nigdy wczesniej Nie mialam. Ale zero skurczy I Innych objawow. Nie wiedzialam co robic czy Jechac czy zostac w domu wiec zdecydowalam Sie zadzwonic do poloznej ktora powiedziala ze pomimo ze Nie Mam skurczy lepiej Jechac Na IP.
O 23 bylismy w szpitalu I zaczela Sie cala paperologia, Lekarz mnie pozniej zbadal I powiedzial czy czuje Jakies skurcze a ja ze moze z 2ale slabo. A on ze mamy juz 5 cm rozwarcia I pojedziemy zrobic usg I zobaczymy jaki duzy jest syn. Wyszlo ze wazyc Bedzie 3100g a urodzil Sie 3280g I 53cm wiec wcale Nie taki maly Jak mnie straszyl ten glupi Nowy Lekarz u ktorego trafilam w 36tyg
Kazal isc Na sale
Przed porodowa
podlaczyli zapis ktg I pokazywalo troszke skurczy ale ja Ich Nie czulam. Polozna sprawdzala rozwarcie co chcieli I bylo 7 Zaraz 9 zawolala lekarza I przebil mi worek I odeszly mi wody. I zaprosili Na sale do rodzenia bo powiedzieli ze juz rodzimy. A ja do nich tak tak picu picu
hehe
I tak Kazala mi dmuchac swieczki i robic tak Jakbym chcialam kaszlec
no i Za chwile byl Adas
Niestety peklam troche I mnie szyli, ale poprawil Lekarz to co bylo ostatnio Zle zszyte w tamtym
Roku
mowi ze Teraz jestem Jak nowa
hehe
Wiec tak moje drogie to bylo
jestesmy juz w komplecie i kolejnych porodow Nie planuje Dziekuje
!
A Adasko wyglada tak
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom