Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
agnieszkaala sto lat dla Filipka :-):-) dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze. Filip nie jest żadnym dzikusem, moja Zojka lubi dzieci ale co za dużo to też niezdrowo.. W moim domu mąż pogoniłby "koleżankę" zanim ja zdążyłabym otworzyć usta - to co się tam dzieje to jakaś niedorzeczność i wypaczenie gościnności bo ona nie zdejmuje z rodzica obowiązków przy dziecku!!!! Proszę - przestań zajmować się dzieckiem tej dziwnej osoby, to jej obowiązki a nie Twoje, gościnność nie ma tu nic do rzeczy!!! To jakiś absurd, tym bardziej zachowanie mamy jest zupełnie nieadekwatne do styuacji bo co z niej za rodzic skoro obcy są lepsi i ważniejsi niż własne dzieci???? Ja tak jak Emka - mój dom i moje zasady, nie akceptujesz - dziękuję za wizytę ale chyba musisz już iść. Cierpi na tym Filipek, aż mi się serce ściska, skróć wizytę tej niekulturalnej i niewychowanej osoby i zupełnie nie zaprzątaj sobie głowy tym co mówi - to stek bzdur!!!! Wynocha - to powinna usłyszeć i to szybko. Nie jest tak, że to łatwo jest napisać, jakaś "koleżanka" i jej dziecko nie są ważniejsi od Twojej rodziny, jej komfortu i dobrobytu!!! Natychmiast zakończ pomaganie w przebieraniu, to Ty jesteś u siebie a nie ona, nie jesteś służącą, gościnność a służenie to dwie odrębne kwestie i nie można ich mylić. Udostępniasz swój dom, jedzenie i jeszcze co? Natychmiast zmień myślenie bo to Ty masz rację, koleżaneczka won jak najszybciej bo to co sobą reprezentuje to jakaś oczywista śmieszność, to zachowanie i podejście jest nienormalne - to oczywiste, że się bronisz!! Aga bierz się szybciutko do naprawy sytuacji, mama w sprawie Twoich koleżanek powinna kulturalnie milczeć jeśli nie zna zasad dobrego wychowania i .... do własnego gniazda.. Pogoń jak najszybciej to głupawe babsko!!! ( koleżankę mam na myśli ;-))
enya hello :-)
małgonia laktacja powolutku od razu po przystawieniu w 2 dobie zaczęła raczkować;-) clexane jakiś czas po cięciu żeby nie było skrzepów.
enya hello :-)
małgonia laktacja powolutku od razu po przystawieniu w 2 dobie zaczęła raczkować;-) clexane jakiś czas po cięciu żeby nie było skrzepów.