hej
Bett żłobek fajny dopóki dziecko nie choruje. Dobrze, że mieliście możliwość zrezygnowania z żłobka. Co do ogarnięcia wszystkiego to ja podziwiam mamy pracujące. Ja bez pracy wieczorami padam na twarz. Często nie wyrabiam z domowymi obowiązkami. A czas leci nieubłagalnie. Niedawno rodziłam, a tu czas szykować roczek. Odzywaj się do Nas częsciej
Kobietko fajnie Cię "widzieć"
Zostań z Nami na dłużej. Kochana bardzo współczuje przeżyć. Mam nadzieje, że będzie już tylko lepiej Jesteś dzielną Kobietą! Teraz pozostaje cieszyć się z macierzyństwa. Całuski dla Ciebie i Wiktorka. A mamy mają to do Ciebie, że się lubią wtrącać. jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczaj i rób swoje.
Pleni oj tak cyce uwielbiają te nasze cycocholiki
A jak piersi przez cały dzień nie bolą? a Zojka ma tatusia to łatwiej jej przetrwać rozstanie z mamą.
Juchu sukienusia śliczna. zdolna z Ciebie kobieta! a córkę masz śliczną, oczka ma boskie.
Karola jak dzieciaki? Z Jasiem już lepiej?
Kaira kiedy następne podejście do operacji?
Kwiatuszku mam nadzieje, że humorek już lepszy. :* Kupiłam Alicji ten omegamed co Ty podajesz Oliwci, mam nadzieje, ze moja przestanie chorować albo chociaż mniej będzie.
Ja ostatnio stwierdziłam, ze Alicja niesłyszy. Na początku myślałam, ze albo slyszy to co chce słyszeć albo, że się skupia na danej czynności i niema podzielności uwagi, ale jednak to nie to. Coraz głośniej mówi, podgłaśnia tv. Muszę iść koniecznie z nią do lekarza. Mam nadzieje, że to nie trwałe uszkodzenie.
Przez 2 najbliższe weekendy zapowiedzieli nam się goście. W ten weekend moi rodzice z koleżanką moją i jej synkiem, w przyszły chrzestna matka Filipa z rodziną i wtedy zrobimy Filipowi urodziny. Ciesze się na te spotkania, zawsze to Nam się rozerwie.
Słyszałyście o śmierci Ani Przybylskiej? Na jak się dowiedziałam to przez cały wieczór nie mogłam dojśc do siebie. Pomyślałam o jej dzieciach, o swojej rodzinie. Nie wiem jak moje dzieci by przeżyły utratę któregoś z rodziców. Koszmar jakiś. Postanowiłam pójść na jakieś badania bo ciągle się źle czuje, ale oczywiście a to cxasu brak, a to kasy na badania. Ale trzeba bo życie ma się jedno.