reklama
karola1388
Poprostu żyj...
wiecie boje sie tyko,że znowu przyjdzie mi leżeć i Ala na tym ucierpi..mąż całe dnie w pracy,mieszkamy sami wiec bedzie musiala bawic sie sama,zero spacerów...ehh...no,ale mam nadzieje,,że bedzie dobrze.w koncu kazda ciaza jest inna...i to prawda.z Alą na tym etapie bolały mnie sutki,piersi tak,że dotknąć sie nie mogłam,a teraz nic...tylko w głowie mi sie kręci...
kwiatuszku dziękuje...
lena dla nas to także niespodzianka...a raczej wielki szok...mąż wczoraj cały wieczór nie mógł z siebie słowa wydusić...w łóżku tylo mnie przytulił i powiedział,że bedzie dobrze.niespodziewaliśmy się.owu wypadła mi wcześniej i o.
kwiatuszku dziękuje...
lena dla nas to także niespodzianka...a raczej wielki szok...mąż wczoraj cały wieczór nie mógł z siebie słowa wydusić...w łóżku tylo mnie przytulił i powiedział,że bedzie dobrze.niespodziewaliśmy się.owu wypadła mi wcześniej i o.
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Karola cieszę sie jak ze swojej, martwie się jak o swoją i modle się jak o swoją. Dacie radę!!! Będzie dobrze!
Mogę sobie tylko wyobrazić wasz strach i zaskoczenie.
Mogę sobie tylko wyobrazić wasz strach i zaskoczenie.
Co tam u chłopaków? Jak Lucyfer w stosunku do brata? Jaka jest między nimi relacja w ogóle? Jak tam w domku?Witajcie kochane!!!!
Ogromne gratulacje Karola1388 - brawo, oddychaj głęboko i spokojnie. Idź do lekarza, dostaniesz leki. Zawsze możesz działać już w zanadrzu. Czyli jeśli Ala śpi Ty też już możesz odpoczywać, jak się ładnie bawi to połóż się. Na pewno oszczędniejszy tryb pomoże i będziesz spokojniejsza.karola czy chcesz nam o czymś powiedzieć?Zmajstrowaliście Ali rodzeństwo?
Zwolni tyć, dziewczynki jedna i druga przybrały bardzo dużo ok. 4-6 m-ca, tak, że przeskoczyłyśmy rozmiarówkę.Dzięki dziewczyny. Faktycznie jest taki pulpecik, ale jak chce jeść to co mam zrobić. Na razie się tym nie przejmuje. Przynajmniej się postaram ;-)
Smaruję od wczoraj fioletem jest poprawa, chyba, tzn. mniej jęczy, więcej je, częściej, ale bardzo małymi porcjami. Najlepiej wchodza płatki z mlekiem, bo to ulubione danie, a płatki w mleku są bardzo mięciutkie.
karola1388
Poprostu żyj...
kwiatuszku aż mi się łeza zaręciła...dziękuje...'
lil nio właśnie tak robie...jak Ala się bawi to ja sobie leże,jak pójdzie spać to też nie będe nic w domu działać tylko sie położe...miałam isc jutro do gina,ale to nie jest mój nie znam faceta i sie zastanawiam...w sumie to mnie zbada i nic wiecej...zastanawiam sie czy da mi luteine i dupka...w środe jest mój lekarz i mam zamiar isc...biore acard,robie sobie zastrzyki z clexane,as ma mi jutro wysłać jeszcze wiec do środy jestem zabezpieczona...i sie zastanawiam czy isc jutro...ciesze sie,że twojej córci juz lepiej
lil nio właśnie tak robie...jak Ala się bawi to ja sobie leże,jak pójdzie spać to też nie będe nic w domu działać tylko sie położe...miałam isc jutro do gina,ale to nie jest mój nie znam faceta i sie zastanawiam...w sumie to mnie zbada i nic wiecej...zastanawiam sie czy da mi luteine i dupka...w środe jest mój lekarz i mam zamiar isc...biore acard,robie sobie zastrzyki z clexane,as ma mi jutro wysłać jeszcze wiec do środy jestem zabezpieczona...i sie zastanawiam czy isc jutro...ciesze sie,że twojej córci juz lepiej
Kwiatuszekk23
Kochana jeśli masz zastrzyki to może poczekaj do środy. Idź do swojego gina. Jak by miał tamten Cie stresować bo jest nie kompetentny, to szkoda nerwów. Ja mam na zbyciu luteine podjęzykową jak byś chciała. W ogóle jak byś coś chciała to pisz
A i koniecznie kwas foliowy bierz!!!!
A i koniecznie kwas foliowy bierz!!!!
karola1388
Poprostu żyj...
na was dziewczyny zawsze można liczyć dziękuje kwas foliowy musze zakupić bo nie mam żadnych witamin...
K
kaira24
Gość
Karola Gratulacje!!! widzę że natura Was oszukała i jednak kalendarzyk nie jest taki pewny Zaciskam kciuki za najbliższe 8 mce
Dasz radę jeśli masz Clexane idz do lekarza do którego masz zaufanieTak nie zrobi Ci róznicy te 2 dni bo na Usg za dużo sie nie dowiesz beta Tylko Ci coś pokaże. Ty masz stwierdzony zespól APS bo nie pamiętam bo wiesz ze z Clexanem lekarze robią problemy.
Witaminy po 10 tyg się powinno brać.Teraz jest rozporzadzenie na kwas i na jod.Tego sie dowiedziałam
JA dziś jakaś padnięta jestem.Pozdrwiam Was wszystkie
Dasz radę jeśli masz Clexane idz do lekarza do którego masz zaufanieTak nie zrobi Ci róznicy te 2 dni bo na Usg za dużo sie nie dowiesz beta Tylko Ci coś pokaże. Ty masz stwierdzony zespól APS bo nie pamiętam bo wiesz ze z Clexanem lekarze robią problemy.
Witaminy po 10 tyg się powinno brać.Teraz jest rozporzadzenie na kwas i na jod.Tego sie dowiedziałam
JA dziś jakaś padnięta jestem.Pozdrwiam Was wszystkie
karola1388
Poprostu żyj...
kaira dziekuje.kochana ja po tam tych ## nie wykonywałam specjalistycznych badań odrazu więc nie mam żadnego zaświadczenia o jakim kolwiek zespole...u genetyka dowiedzieliśmy się,że być może krew mi krzepnie w ciąży i z tąd te straty i genetyk zasugerował clexane,znalazłam dobrego,młodego lekarza,który bez zawachania wypisywał mi recepty przez calą ciąże i dzięki temu mamy Alę...ona jest najlepszym dowodem na to,że ten lek dla mnie jest niezbędny...mam nadzieje,że i tym razem tak będzie...ide w środę do niego,pewnie będzie się śmiał,bo jak byłam 3msc temu to stwierdził,że żadko mnie widzi i czy czasem nie myślę o kolejnym dziecku. powiedziałam,że narazie nie...rozmawialiśmy o antykoncepcji,a tu proszę.poza tym ma córeczkę 2 tyg młodszą od naszej niuni...mam nadzieję,że bedzie dobrze.krechy wyrażne jak na ten tydzień...aż niewiarygodne...w tam tym roq dowiedzieliśmy się o ciąży w grudniu..teraz msc wczesniej...
reklama
czarna76
Karola , Gratuluje serdacznie i &&&&& za dzidziola bedziesz musiała pomysleć o innej metodzie antykoncecji potem.... ;-)
Nie martw się na zapas , moja Maja miała 2 lata jak sie siostra pojawiła ( zresztą z podobnej antykoncepcji jak u was) a twoja Ala będzie o rok starsza .
Kwiatuszek , to był słoik z gerbera , miał biało niebieskie wieczko w kratke .
Dzisiaj została tylko jedna plamka na buzi , a reszta zeszła....
Nie martw się na zapas , moja Maja miała 2 lata jak sie siostra pojawiła ( zresztą z podobnej antykoncepcji jak u was) a twoja Ala będzie o rok starsza .
Kwiatuszek , to był słoik z gerbera , miał biało niebieskie wieczko w kratke .
Dzisiaj została tylko jedna plamka na buzi , a reszta zeszła....
Podziel się: