Alicja1985
Fanka BB :)
Szymon temat rzeka heheheh gada jak szalony wszystko powtarza mówiędo niego idz powiedz tatusiowi zeby kupil buty a on biegnie i krzyczy tatuc tatauc kup uta :-) albo zawolaj tate na sniadanie a on tatuc tacu chodz nanie oczywiscie łozbuzuje za 3 ale jest przekochany przychodzi przytula sie, prowadzi do pokoju karze sie klasc na lozku wtedy siada nam na glowe i tak siedzi jak na tronie albo pierdzi nam na twarzy buzią , jak widzi kogos np bez koszuli to leci i krzyczy golac spiewamy razem byla sobie zabka mala ogorek ogorek panie janie ukladamy razem klocki czytamy razem ksiazeczki biegnie z ksiazka i mowi mama czytu czytu albi pisiu pisu jak chce popisac czyms, uwielbia siedziec w piaskownicy hustac sie na hustawkach krecic karuzela starsze dziewczyny normalnie armando jak seidza jakies nastolatki na lawce idzie siada i takie miny do nich strzela ze masakra :-) kopie nas szczypie gryzie ciagnie za wlosy złości sie o byle co rzuca rzeczami :-) dalej zasypia 18.30-19.00 i wstaje 5.20-6.00 rano. przytula sie czesto caluje mnie w czolko albo tatucia na dobranoc puka do mojej mamy do pokoju i mowi babi chodz bawi :-) cudowne mam dziecko kocham nad zycie i oddalabym swoje za niego :-) nie lubi sam sie bawic o to ejsty chyba jak na razie najgorsze bo czasami ciezko cos zrobic jak nas ciagnie do pokoju oj moglabym tak chyba do jutra o nim pisac.