reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Lili gratulacje!!! super! dużo zdrówka dla Was dziewczyny;)
kłaczek mały cudak ten Twój Karolek:) wymyślił se kaszel, hehe lada moment opanuje sztukę stawania,w końcu nie ma wyjścia;)
Lenka moja już staje gdzie tylko może, czekam aż zacznie chodzić sama, bo w krzyżu mię łupie, jak za długo ją poprowadzam...
Ssabrinaa dobrze,że już zdrówko wraca, zazdroszczę Wam przesypianych nocek...marzę o tym od dawna, może się doczekam zaniebawem. Lena budzi się w nocy kilka razy, już straciłam rachubę ile razy...

reklama
LILI - moje GRATULACJE!!! Niech się Weroniczka pięknie chowa, a mama szybciutko wraca do formy. Buziaki dziewczyny :*

JUJKA
- my od ponad m-ca przesypiamy całe nocki (tj. od 20 do 6-6:30) a do tego bardzo poprawił się sen w ciągu dnia, a to wszystko dzięki wskazówkom z tej książki dr Eduard Estivill Początki mogą być troszkę trudne, ale uwierz, że wszystko szybciutko się normuje i z zasypianiem oraz spaniem nie ma żadnych problemów.

A my właśnie zaliczamy pierwszy katarek, biedactwo moje tak się męczy... ale maść majerankowa, woda morska i frida poszły w ruch, więc powolutku jest lepiej :-)

Hej maminki
biggrin.gif

U nas nocka ok Sami dosc ladnie spal z malym przebudzeniem sie kolo 4 ale dalam mu butle i zasnal ale pobudke zrobil mi juz po 6
sorry2.gif
Teraz juz drzemie sobie a Ja popijam sobie kawke i laduje baterie na pozniej.Oczywiscie mlody musial mi rano podniesc cisnienie bo dorwal mi sie znowu do mojego kwiata i ziemie wysypal i do tego liscie mu poobrywal ehh mam nadzieje ze kiedys mu to przejdzie bo mi normalnie zostanie sam badyl bez lisci w jadalni
sorry2.gif
dry.gif

Dziewczyny a widzialyscie malutka Weronike oj ale slicznotka z niej jest a jakie ma wloski czarniutkie :-) Fotke dodaly dziewczyny na wiesciach od ciezarowek ;-)

Anna super wiesci,niech dzieciatko sobie tak dalej rosnie ;-)
Jujka Sami dopiero teraz zaczal jakos normalnie przesypiac nocki budzi sie nadal na jedna butle nad ranem ale spi juz bardziej spokojnie niz do tej pory bo pamietam ze jeszcze 2 tygodnie temu to poradzilam wstawac w nocy z 10 razy do niego :sorry2: wiec cierpliwosci pewnie juz niedlugo i Twoja Lenka zacznie lepiej sypiac;-)
a_gala duzo zdroweczka dla Elenki.

reklama
As 76 gdzie ja mam głowę, gratuluję Karolinki, dopiero zobaczyłam suwaczek, jejuuu, to straszne, że mnie tu tyle nie było i teraz tylko co chwilę :szok::zawstydzona/y: coś mnie tak zaskoczy radośnie oczywiście.

Jujka u mnie to samo, Hania wstaje co kawałek, a to kolka, a to alergia, a to ząbki, a to katar i tak w kółko, w końcu zaczynam się bać, czy nie ma jakiegoś pasożyta czy co :-D

Do góry