MAGNUSIK oczywiście pomodlimy się o zdrowie dla Twojej mamy musi być dobrze kochana jesteśmy z Tobą!!! &&&& Mojemu tacie też się pogorszyło ze zdrowiem i też bardzo się o niego boję...
Ze zdrowego silnego chłopa zrobił sie bardzo wyciszony, smutny serce mnie boli i łzy do oczu napływają....Musimy wierzyć że będzie wszystko ok.
KŁACZEK Karolek wcale na zdjęciu nie wygląda jak grubasek wręcz przeciwnie śliczny jest
I dziewczyny dobrze mówią że jak na nogi pójdzie to pewnie waga mu sie ustabilizuje.
LILI dokładnie twój organizm się przygotowuje.....
SSabrina współczuję, poprostu ty goszcząc ich pokazałaś co to jest Polska Gościnność
A oni nie ładnie zrobili. Ja mam taką bratową była u mnie z dwiema córami no i jak gość w dom to przecież wszystko co najlepsze trzeba dać jak najlepiej ugościć, ale gdy jej córki śpią to na paluszkasz trzeba a gdy położyłam BIBIEGO to ona potrafiła u mnie oglądać tv do 1 w nocy i gadać przy jego łóżeczku ;/ ehhhh opowiadać by mozna było...
AGNIESZKO jak wizyta???
PATI hehee fajny już słownik. Ty widze też już na wylocie
Wszystko przgotowane masz??? Pocieszyłas mnie z tą wagą.
JUST jaki staruch ???? no wiesz..
Ucałuj Szymusia
I jakieś zdjęcie poprosimy
WIOLKA1982 kochana gdy mały śpi wtedy mam czas na chwilę przy BB, zostawiam wszystko i chwila mi się też należy. Chociaż zakupy dzisiejsze jeszcze mam w bagażnikku ;/ zaraz po nie idę hihihih No mój Bibi przy kompie się uczy też bo z tatusiem rozmawiamy na skeypie codziennie.
Dobra idę po te zakupy...
Kacper dzisiaj u babci śpi a my z Szymonkiem sami w chacie...
Karaluchy pod poduchy