reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Gosia, my mamy z rehabilitacją spokój do pierwszych samodzielnych kroczków, mamy tylko w domu masować stópki, żeby stawiała prosto. Hmm, ciekawe kiedy to będzie...
Agnieszka fajnie, ze wakacje udane, a gdzie byliscie? My wybieramy się za tydzień, a wszystko w proszku.

reklama
Ewitka - jak zobaczyłam post o 2:20 to myślałam, że zbierasz ten nieogarnięty proszek co to ma na wakacje wyjechać :-p
Ilona1990 - jak nie ma przesuszonej skóry to odstaw te oliwki, ja Ady nie smarowałam w ogóle, a teraz smaruję Ją raz w tygodniu, bo data ważności się powoli kończy :-p Pamiętaj też, że oliwkę stosuje się na mokre ciało, bo wiele osób o tym zapomina, wtedy oliwka nie zatyka porów. A znalazłaś jakiegoś normalnego pediatrę, z którym można by skonsultować te kupki?
GosiaLew - jakby co niech Ci rehabilitant/ka pokaże jakie ćwiczenia w razie czego w domu zaś potem robić, jakby Kuba powiedział "nie" :tak:

Ja dzisiaj wstałam z lekkim przerażeniem, bo od samego rana brzuch mi się stawiał i był mocno twardy od góry i na śniadanie pożarłam od razu 2x no-spę. :dry: Do tego w nocy z 2h nie spałam, chciałam się zwlec z łóżka i czymś się zająć, ale po prostu sobie leżałam i myślałam. ;-)

Lili jakby co to się dopytałam :-p Chyba logiczne, że o to się dopytam a nawet sami rehabilitanci mówią bez proszenia.

Koniec rehabilitacji. Kontrola na jesień, jak coś niepokojącego to wcześniej przyjechać. Kuba dzisiaj jak usiadł tak ryczał i nic więcej. Nic a nic, zero woli do ćwiczeń. Więcej robi w domu i dodatkowo jeszcze mi powiedziała jak z nim ćwiczyć, w zasadzie to się bawić i tory przeszkód robić, żeby równowagę łapał i na plażę jeździć :)
Jeszcze 15 alergolog, muszę mu podać coś nabiałowego, chociaż je herbatniki na mleku w proszku i jest ok, z tym, że to przetworzone i małe ilości.
A teraz idę do pracy, odezwę się później :)

witajcie
troszke mnie nie bylo
najpierw zdjecia mojej laleczki
P6030905.jpgP6030906.jpg
a tak po krotce to chrzciny sie udaly bylo super:)
ale potem oj lepiej nie mowic
nie wiem co zrobic
moj T.znowu dal taki popois ze szkoda gadac ja juz nie mam sily.21 jade do wawy i powiedzialam mu ze chce z jego strony konkretów a jak nie to ja juz dalej tak zyc nie moge.
i nanprawde nie wiem co zrobic.z jednej strony chialabym byc z nim kocham go a z drugiej strony ja niebede sie wiecznie denerwowac i czekac kiedy on wybuchnie.
a wiecie o co mi zrobil scene o to ze 5 minut przed wyjsciem na impreze on mi mowi ze ma nie wyprasowana koszule i ze mam mu natychmiast wyprasowac.ja powiedzialam ze nie to on na mnie z morda przy moich rodzicach.a nadmienie ze do momentu tego on sobie w najlepsze pil piwko z moim ojcem wiec i byl bohaterem o mial wypite.
final yl taki ze wyszlam bez niego i mialam to gdzies potem sceny oj naprawde szkoda slow.no i oczywiscie jego matka w to maczala palce.noramlnie mam ochote udusic tego babsztyla.
oj troche sie pozalilam przepraszam ale tylko z wami tutaj moge tak szczerze pogadac
przepraszam ze tylko o sobie jutro nadrobie
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Karollcia33 - ta Twoja księżniczka to tak średnio zadowoloną minę ma :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: Super, że się impreza udała.

Wątek nam umiera ...
:-(

Witam witam przyszłam reanimować.
Gosiu świetnie ze koniec rehabilitacji teraz Kubulek sam będzie sie dostrajał.
karolcia śliczna niunia
Lili- Kobito kiedy tak ten sówaczek przeleciał 28 tydzień jeszcze ino 10 i będziesz tulić.
Ewitko jeszcze tydzień i urlopik prześlij mi jakeiś namiary na biuro z którego jedziecie i jaki hotel
Agnieszko jak Julka- jaką mielście pogodę w Polsce, nam w Niemczech sam deszcz. Kurczę ale u was te życie jest proste nie umiałam wyjść z podziwu gotowych dań i wszystkiego innego do jedzenia.Sama chemia.Moja rodzinka wogole nie gotuje wszystko szybko.A ceny są porównywalne do nas tylko że my w złotówkach zarabiamy:)
Jestem padnieta po pracy ledwo patrzę na oczy znów spałam 2 h w ciągu 48h. Ale A sie obudizł i ja zabral na spacer zebym przez chwilkę sie wyspała.Lena rośnie jak na drożdżach i wszystko SAMA!W domu mam pobojowisko, ale przynajmniej dziecie szcześliwe.
I ja do upierdliwości. Aniołki Julitka CArri i cała reszta co tam u was

reklama
Do góry