reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczyny:-)
My malymi kroczkami zaczynamy sie pakowac na jutro.
Mnie lekki katar meczy od paru dni i Julie tez dzis zlapalo.
Mam nadzieje,ze szybko minie i nie przejdzie w cos gorszego.
Milego weekendu wszystkimk i pewnie odezwe sie za tydzien.Buziaki
My malymi kroczkami zaczynamy sie pakowac na jutro.
Mnie lekki katar meczy od paru dni i Julie tez dzis zlapalo.
Mam nadzieje,ze szybko minie i nie przejdzie w cos gorszego.
Milego weekendu wszystkimk i pewnie odezwe sie za tydzien.Buziaki
kasiuleczka31
Fanka BB :)
Cześć wam dziewczynki, właśnie się przebudziłam z popołudniowej drzemki, ścięło mnie niemiłosiernie dzisiaj, ale to zwalam na karb pogody, mały usnął a ja z nim. Ewelinka faktycznie dopiero teraz zauważyłam ze mamy jednolatków i młodszych i starszych. U mnie tez maraton po lekarzach trwa niestety;( mały odpukać zdrowy, szczepienie mieliśmy wczoraj i puki co bez żadnych niespodzianek. A u starszego standardowo kaszel go męczy jak zaczęło się przed nowym rokiem tak trwa do tej pory. Mam nadzieję że niedługo będzie koniec:-) po tym jak się zaczął dusić w nocy wydębiłam od lekarza skierowanie na badania i tu był strzał w 10 mamy winowajce kaszlu- - robaczki go przyatakowały . Fakt długie leczenie ale mam nadzieje że będzie spokój z tym kaszlem bo zaczyna mnie to już lekko irytować- pediatra, alergolog, laryngolog rozkładają ręce bo nie wiedzą o jakim podłożu a ja myślę ze to to!!!!
karollcia33
hej dziewczyny
ja tylko na momencik
o lece dalej robic na jutrzejsze chrzciny
no niestety nie udalo nam sie dostac do eskorty Mc Donalds
ale dziekuje za głosy
agnieszka- milego lotu i pobytu w polsce
kasiuleczka ewelinka- zdrówka dla dziecdiaczkow
pozdrawiam
ja tylko na momencik
o lece dalej robic na jutrzejsze chrzciny
no niestety nie udalo nam sie dostac do eskorty Mc Donalds
ale dziekuje za głosy
agnieszka- milego lotu i pobytu w polsce
kasiuleczka ewelinka- zdrówka dla dziecdiaczkow
pozdrawiam
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dziewczyny normalnie padam z nog,ze jak przyloze glowe do podusi to juz mnie nie bedzie
Lili po 21 jutro bedziemy na miejscu.
Mala coraz bardziej chora i pierwsze co w pn zrobie to lece do apteki po krople do noska i moze jakis syrop bo czopki w razie co na goraczke mam.
Milej nocki
Lili po 21 jutro bedziemy na miejscu.
Mala coraz bardziej chora i pierwsze co w pn zrobie to lece do apteki po krople do noska i moze jakis syrop bo czopki w razie co na goraczke mam.
Milej nocki
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
U mnie od rana deszcz i zimno...wrrr...
EwelinaK26
Cześc Wam kochane
JUST tak wiem myślałam o forum serduszkowym własnie i napewno tam sprawdzę też ale kuzynka dała mi nr do Poznania tam jej córcia miała operację na serduszko i kardiologów zna też na wylot bo kilka lat już jeździ.
LILI mój A jest w domu miesiąc po urodzeniu Szymka zjechał powiedział że nie da rady tak na odległość i chce synka i nas widzieć codziennie Cieszę się że jest pomaga mi bo sama chyba bym świra dostała. Żyjemy skromnie bo tylko z jego wypłaty tutaj ale razem Mam nadzieję że mama moja z Szymkiem od września zostanie bo chciałabym znaleźć sobie pracę bo z firmę zamykam
Karolcia33 jak tam chrzciny?? Zdjęcia prosimy
Kochane my mamy chrzciny teraz w sobotę 9 i wyobraźcie sobie że ksiądz nie chce dać zaświadczenia chrzesnemu że może nim być bo mieszka z dziewczyną byliśmy dzisiaj wszyscy u tego księdza no i chrzesnego poniosło nigdy ale to nigdy w życiu nie widziałam aby tak ktoś księdza zbluzgał dziewczyny wyszłam czerwona stamtąd a mój A musiał "chrzesnego" wyprowadzić tak się zaczął drzeć na tego księdza o mało by mu nie przyłożył masakra nie wiedziałam że on taki bojowy jest niewiem co zrobimy jutro się wyjaśni wszystko ksiądz powiedział że naszego "chrzesnego" do kartoteki wpisze hahah teraz jak o tym pomyślę to mi się śmiać chce ale ale tam to nie było śmieszne ciekawe czy jutro nie będę musiała chrzesnego szukać
OK idę rybkę smażyć
Buziaki
JUST tak wiem myślałam o forum serduszkowym własnie i napewno tam sprawdzę też ale kuzynka dała mi nr do Poznania tam jej córcia miała operację na serduszko i kardiologów zna też na wylot bo kilka lat już jeździ.
LILI mój A jest w domu miesiąc po urodzeniu Szymka zjechał powiedział że nie da rady tak na odległość i chce synka i nas widzieć codziennie Cieszę się że jest pomaga mi bo sama chyba bym świra dostała. Żyjemy skromnie bo tylko z jego wypłaty tutaj ale razem Mam nadzieję że mama moja z Szymkiem od września zostanie bo chciałabym znaleźć sobie pracę bo z firmę zamykam
Karolcia33 jak tam chrzciny?? Zdjęcia prosimy
Kochane my mamy chrzciny teraz w sobotę 9 i wyobraźcie sobie że ksiądz nie chce dać zaświadczenia chrzesnemu że może nim być bo mieszka z dziewczyną byliśmy dzisiaj wszyscy u tego księdza no i chrzesnego poniosło nigdy ale to nigdy w życiu nie widziałam aby tak ktoś księdza zbluzgał dziewczyny wyszłam czerwona stamtąd a mój A musiał "chrzesnego" wyprowadzić tak się zaczął drzeć na tego księdza o mało by mu nie przyłożył masakra nie wiedziałam że on taki bojowy jest niewiem co zrobimy jutro się wyjaśni wszystko ksiądz powiedział że naszego "chrzesnego" do kartoteki wpisze hahah teraz jak o tym pomyślę to mi się śmiać chce ale ale tam to nie było śmieszne ciekawe czy jutro nie będę musiała chrzesnego szukać
OK idę rybkę smażyć
Buziaki
reklama
hej.
wpadłam tylko pochwalić się że będziemy mieli córe :-) jesteśmy kolejną parą wśród znajomych i rodziny którzy w krótki odstepie czasu mają parkę :-) więc lili twoja teoria sie nie sprawdza :-), w sumie to znam z 5 par którzy mają i syna i córkę w odstępie max 3,5 roku wiekszosć to max 2 lata przerwy miedzy dziecmi :-)
sesja w toku wiec czasu brak..... Michał nadal wstaje w nocy wiec ze spaniem mam kiepsko.... a ulubione słowo Michała to w tej chwili odwiecznie powtarzane TAM, po za tym to jeszcze JA, TO MAMA, TO TATA, i masa innych, wiekszosc mówi to tak po dwie literki z wyrazu a reszta nie potrzebna przeciez jak sie dogadaujemy :-).. a i my nadal herbatki z butelki pijemy.... kubek niekapek fruwa jak tylko go do łapek dostanie.. nie mam na niego sposobu a siła go zmuszac nie bede...
wpadłam tylko pochwalić się że będziemy mieli córe :-) jesteśmy kolejną parą wśród znajomych i rodziny którzy w krótki odstepie czasu mają parkę :-) więc lili twoja teoria sie nie sprawdza :-), w sumie to znam z 5 par którzy mają i syna i córkę w odstępie max 3,5 roku wiekszosć to max 2 lata przerwy miedzy dziecmi :-)
sesja w toku wiec czasu brak..... Michał nadal wstaje w nocy wiec ze spaniem mam kiepsko.... a ulubione słowo Michała to w tej chwili odwiecznie powtarzane TAM, po za tym to jeszcze JA, TO MAMA, TO TATA, i masa innych, wiekszosc mówi to tak po dwie literki z wyrazu a reszta nie potrzebna przeciez jak sie dogadaujemy :-).. a i my nadal herbatki z butelki pijemy.... kubek niekapek fruwa jak tylko go do łapek dostanie.. nie mam na niego sposobu a siła go zmuszac nie bede...
Ostatnia edycja:
Podziel się: