reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Ale dzisiaj robotę - pierduśnicę robię, normalnie lajcikowo, nic a nic praktycznie nie muszę myśleć :-p

Just79 - no napisane na 6+, brawo!

Wieści od Ady mam takie, że temperatury brak, kupa bokami wychodzi, dalej biegunkowo i śmierdząco. Wczoraj do mleka dostała dicoflor, dzisiaj poprosiłam A. by też Jej zapodał. Grunt, że humor mimo wszystko Jej dopisuje.

Acha a w niedzielę byliśmy nad jeziorem na rybach, wzięliśmy ze sobą namiot, by było gdzie się schować i cały dzień na świeżym powietrzu. Ryb dla nas w jeziorze zabrakło, ale dla żółwia wielkościowo były w sam raz. Kusiło mnie jakby to było gdyby mu żywą wrzucić, ale A. powiedział, że będę zbierać wodę z połowy salonu to jednak pozostałam na wyobraźni. :-p

Spadam do miasta coś załatwić. :tak: Mam nadzieję, że za gorąco to tam nie jest. :dry:

reklama
Ania samotność nie jest taka zła ;) ja właśnie zostałam sama na 3 tygodnie bo mój mężuś na wygnaniu przez 3 tygodnie, jak narazie 5 dni mamy za sobą przed nami jeszcze 18 dni, fakt ze ledwie na zakrętach się człowiek wyrabia ale bardziej zorganizowany. DZieciaki punkt 20 w łóżkach i czas dla siebie ;-)

kasiuleczka-glosik oddany:)
lili- zdrowka dla Ady
A wszystkim dziewczyna dziejuje za glosik.moze sie uda.
Tymkiem marzeniem jest wyprowadzic pilkarza
zbytnio w to nie wierze no ale moze jak nie sprobuje to nie wygram
a nie pislaam wam ze udalo mi sie chrzciny zalatwic
mamy 3 czerwca
mam tyylko nadzieje ze nie bedzie zimno
ciocia z niemiec przywiozla dla malej ekstra sukienke
zdjecia wstawie w przyszlym tygoniu
pozdrawiam

Hejka
Głosiki oddane :-) Fajne te zdjęcia.

Karollcia to trzymam kciuki, żeby Tymek mógł wyjść na murawę. Nie wiem czy dobrze zagłosowałam tam. Super, że chrzciny załatwione.

Lili zdrówka dla Ady.

U nas dalej dzień obsrańca, co Ada zje to za chwilę lekko przydusi i pielucha pełna :confused2: Plus zniknęła śluzowatość w kupie, ale dalej jest taka jakaś zdecydowanie za lejąca. Dzisiaj mamy już za sobą 5 zmian. Zbankrutuję. ;-)

Karollcia33 - marzenia potrafią się spełnić. Wrzuć ten link jeszcze raz, z każdym swoim postem. I wytłumacz jak tam się głosuje, bo ja pewności nie mam czy dobrze zrobiłam.

A na ten FB konkursy Aga i Kasiuleczka robię głosuj, ale nie pojawia się na zdjęciu +1 głos, ani żadnej info nie ma. Zalogowana jestem.

Ostatnia edycja:
Hej
Annas Lili-zdrówka dla maluszków.
Odpukać od stycznia Lena bez antybiotyku dla nas to mega sukces jak przez pierwszy rok swego życia czasem miala 2 w m-ce.My jedziemy na krótki urlop a pogoda zapowiada sie nie ciekawie.Zęby idą dalej teraz 4 znów na dole.

Witajcie:-)

Nie macie pojacia jaka jestem dzis senna.
Polozylam sie wczoraj spac o 23 i do po 2 nie moglam zasnac a jeszcze Julia wstala juz po 6...
No i pogoda tez taka senna bo pada.

A wczoraj tesciowa znowu sie odezwala i chce Julie w sobote do siebie.
Ona dalej sie zachowuje jakby nic sie nie stalo i jak jej chaby cos na glowe spadnie to pisze.Tak wiec zostawiam to bez dalszego komentarza bo moje uczucia wzgledem jej sie nie zmienily o ile nawet sie nie pogorszyly.

Lili no nie wiem czemu Ci nie dziala glosowanie choc czasem rzeczywiscie to roznie bywa.

Duzo zdrowka dla Ady:-)

Milego wieczorku buziaki

Kaira24 - udanego urlopowania się w dojczlandi i znalezienia szybko tego naj auta i żeby było niezawodne a tanie ;-)

Agnieszka - kawka nie pomaga na pozbycie się senności? Trzeba było A. w nocy wykorzystać, to pewnie po ćwiczeniach i fajerwerkach ładnie być zasnęła. :-p

Annas81 - zdrówka dla Kamila :tak:

reklama
Do góry