reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
ola 81 , fajny chłopczyk , jaki wesoły :) ja jak oglądam zdjęcia dziewczyn jak były małe to mam łzy w oczach , że one takie fajne puchate przytulaski , a teraz kościste kozy:-D

Ola81 - super wyglądacie, a Przemek bardzo radosny chłopak, no i kolejny tancerz nam tu rośnie :tak:
Czarna76 - ale jakie fajne te kozy ;-)

Jak się odprądować? Kopie mnie wszystko dotyk ludzki, samochód, kontakty, generalnie co chwilę coś. :sorry2:

Lill a nie masz na sobie czegoś sztucznego? Ja kiedyś jak miałam sztuczne rajstopy to mnie też kopało. Zmieniłam i jest ok :-)

Ola81 fajny chłopak i fajny brzusio. Macie już imię dla drugiego Synka? Jak się czujesz?

Ola81 piękne zdjęcia:) Przemuś śliczny chłopczyk, a brzuś wiadomo ... miodzio Gratuluję drugiego chłopca, świetna sprawa.
Lili sposobów nie znam, za to znam ból:) Gdy jesteśmy z Kamilkiem na zjeżdżalni, to nas tak kopie. Wczoraj obcą dziewczynkę "kopnęłam" i płakała biedulka

No właśnie nic sztucznego nie mam, czasami jak rękę na Ady włosów przyłożę to Jej włoski się unoszą nawet :sorry2: Jedyny metal jaki mam na sobie to fiszbina, ale nie wiem czy to ma coś wspólnego, bo nigdy aż takiego problemu z tym nie było, kopało raz na ruski rok, a teraz co chwilę.
Annas81 - no właśnie nawet Ada mnie kopie i muszę wtedy szybciutko żartować, bo Ona na mnie taka zdziwiona :szok:

No i mam ostatnio problem jak mnie ktoś pyta ile Ada ma (lat)? A ja juz się gubię w tych miesiącach i odpowiadam w sierpniu będzie mieć 2 latka. I teraz patrzę na suwak, bo myślałam, że to 20 miesiąc, a to już 22 leci. :szok:

Ostatnia edycja:
Lill to w takim razie w ten sposób oddajesz świau kopniaki Twojego Dziecia w brzuchu :-) Nic innego już mi nie przychodzi do głowy ;-)

Dziękuję dziewczyny.

She nie mamy jeszcze imienia. Ja mam inny typ i T ma inny typ, więc szukamy dalej. Czuję się teraz dobrze, lecz do 21 tygodnia była za mną tragedia. A jak Ty się czujesz?? No i czy Wy macie imię już dla synusia??

reklama
a wy to się umówiłyście wczesniej na ta ciąże czy co?:) suwaki takie podobne będą emocje jak przyjdzie czas:) she,lili,Ola:)

Ola super brzuszek,a tancerz wymiata.widzę,ze jak mój tany tany najlepsza zabawa:) a co to za bajka w tle? bo ja widzę ,że mój jedyny bajek nie ogląda

Lili hmm ja mu dam łóżkowe sprawy chyba jak dz mu wybiorę hihi:p oj dobrze,że to jeszcze długo...:)

jutro do fryz idę z JUlikiem nie wiem czy już pisałam:)

Do góry