reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Oj Pati a ja mialam nadzieję, ze clexane refundowane, nawet nie chce mysleć il mnie ciąża będzie kosztowała 3 opakowania w miesiącu, plus duphaston, też wcale nietani katastrofa No ale trudno, oby tylko bylo ok. Tobie spokojnej ciąży zyczę, glaski w brzuszek.
Ola widziałam zdjecia, ślicznie wyglądasz.
Lili Adzik slodka jak zawsze, a bezsenność.. mhm zupelnie ie rozumiem, ja śpie wszędzie i w każdej pozycji. wiesz synus jeszcze w nocy daje w kość:)
Ssabrina dziękuję i również samych szczęśliwości życzę. Co do pchania piąstek, to oby u Ciebie bylo szybciej niż u nas. Kamilek tez od 3 miesiąca pchal wszystko do buzi a zębów nadal brak:)
Gosiu uwielbiam rownież jak Kamis sie przytula. Gratuluję postepów Kubulka
Moj synuś już super sam wchodzi na kanapę i co więcej schodzi z niej:) każdego dnia czymś zaskakuje, wczoraj nauczył się glaskac brzuszek na hasło brzuś niam, niam

reklama
Witam,Annas clexane można dostać z refundacją jeśli się przyniesie zaświadczenie od reumatologa, hematologa, i jeszcze paru innych specjalizacji o zespole anty fosfolipidowym lub, zakrzepowemu zapaleniu żył.
Sabriina dziekuje

Witam,Annas clexane można dostać z refundacją jeśli się przyniesie zaświadczenie od reumatologa, hematologa, i jeszcze paru innych specjalizacji o zespole anty fosfolipidowym lub, zakrzepowemu zapaleniu żył.

he he, to całkiem motywację do odchudzania, zdrowego odżywiania i ruchu straciłam - żeby ewentualna ciąża tańsza była, to nad rozwojem posiadanych żylaków popracować muszę ;-);-)

Witajcie chcę Wam złożyć życzenia w tym naszym dniu:)
więc dużo zdrówka dla Was i waszych pociech , duuużo miłości i ciepła, duuużo kasiory no i spełnienia Waszych marzeń:)
to jak już wpadłam to napiszę co u mnie
nadal szukam pracy , dorabiam sobie na promocjach jutro idę na 10 godzin na degustację jogobelli , to moja pierwsza samodzielna promocja do tej pory pomagała mi koleżanka po fachu ,a teraz będę sama byłam na kontroli u psychiatry i pytałam czy nie da rady przyspieszyć moich staranek ,ale nie da się bo po pierwsze jest za wcześnie na takie hormonalne rewelacje ,a po drugie za dużą mam dawkę leków więc muszę czekać zanim do Was dołącze to trochę czasu minie bo muszę czekać do tego 2013 , no to tak w skrócie co u mnie, podczytałam Was ,ale już muszę uciekać robić obiadek ,M wrócił już z pracy dał mi bukiet róż i buziaki:)
pozdrawiam Was serdecznie i wasze pociechy ucałujcie od "starej" e ciotki buziaki :*:*:*

Czesc dziewczyny.

Ja to jestem taka ostatnio zamotana,ze nie pamietam czy juz pisalam jak po wizycie u lekarza.
No wiec bylam odebrac wyniki i zwiekszyli mi dawke lekow z L-Thyroxin75 na L-Thyroxin100.
Tak wiec jak apteka internetowa przysle leki zaczne brac i jestem ciekawa jak potem z waga bedzie.

Tak nic nowego.Mama mi dzis byla zalatwic ten papierek w USC i najlepsze,ze oni tam tez chcieli pesel Arura i ostatni adres pod ktorym byl zameldowany w Pl.
No,ale nr pesel nie ma bo ma niemiecki dowod a adresu z Pl nie pamieta bo byl dzieckiem jak z matka wyjechal do Niemiec.
W kazdym razie mysle,ze Pani to tylko chciala bo myslala ze on ma dalej tak jak ja obywatelstwo polskie.

Oby wszystko dalo sie ladnie zalatwic to potem szybko do ambasady po paszport bo chce z Julia leciec do Bydgoszczy.
Podroz mielismy zaplanowana na maja samochodem,ale nie wypali bo A musi pracowac:-(

Wrr,ale sie rozpisalam hihi.

Milej nocki babeczki i do uslyszenia

a ja tylko chciałam wam napisać,że Julitka was ściska i pozdrawia.tęskni za forum ,ale nei bardzo ma czas na regularne bywanie.

Hej maminki :-)
Wpadam wam zyczyc milego weekendu,u nas zapowiada sie dosc ladnie wiec bede chciala spedzic jak najwiecej czasu na swiezym powietrzu z synkiem :-)
Milego dnia i usciski dla dzieciaczkow ;-):-)

Widac ze niedziela bo pustki straszne u nas pogoda sie poprawila bo rano padalo a nawet byl grad :-)
mialam nie isc do tesciow ale jednak wezme malego w wozek i sie razem przejdziemy tylko czekam az z 2 drzemki sie zbudzi :-p

Witam wieczornie
Alicja super spadek wagi
Agusia mam nadzieję że tarczyca sie wyrówna i leki pomogą.Jeśli przemianę materii mam nadzieję że sie ruszy po lekach, u mnie nic nie dają te leki ja lecę na dawce 120 mg eutyroxu
Ssabrina jak Sami?
Ewelinko jak samopoczucie
U nas ostanio z mała trochę zachodu.wspina sie po wszystkim co możliwe skacze,marudzi i psoci.Jak jej sie nie pozwoli to płacz i histeria.Och cięzkie te macierzyNstwo ale jestem bardzo szcześliwa że mam tęgo małego rozrabiaka:)

reklama
Hej maminki :-)
U nas dzisiaj piekna pogoda byla,wiec spacerowalismy ile sie dalo i pozniej jeszcze na ogrodzie siedzielismy oj ale bylo milusio dzisiaj :-) Sami ma sie dobrze,rosnie rozrabiaka maly a za 2 tygodnie idziemy na szczepienie :tak: silacz z niego jest okropny w pozycji lekko siedzacej podnosi sie do siadania ze hej jak by mogl to by juz siedzial :-)
kaira no to masz ciekawie z Lenka teraz,pelno jej wszedzie :-D
Alicja jak tam wyjscie do tesciow??

Do góry