reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Ostatnio wchodziłam na poronienia i za chiny nie widziałam WORP...
a Wy tu się schowałyście:-D

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

Lili, a Tobie tego nieporadnego Szkraba;-)

reklama
Julek bawi się bombką:p zdjął sobie

mama nadal nie mówi.a za to słowo "chce" mu podpasowało.pokazuje rączką i mówi chcie :)jakoś tak. w ogóle nie wiem skąd on wziął akurat słowo chcę.bo go nie uczyłam.sam załapał skubany,

dizsiaj słabo nam spał.ale za to rekord mleczny pobił
! 260ml na noc! tak na raty(ale szybko uwinął się i o 21szej już wypite było).w nocy 200ml wypił i rano po 6tej jeszcze 120ml.nie wiem co to było.jakiś głodny czy co,

a najśmieszniejszy jest w nocy jtaki nieprzytomny jak się przebudzi. mówię "mama posmaruje zęba" i ciach ekspresowe wyplucie smoka,buzia otwarta czeka w gotowości na nocne szmanie maści:)

cytologie odebrałam 2grupa jak zawsze.wzielam recepte na trzy opakowania tabsów żeby już tam nei łazić za szybko:)

Ewcia 8meisięcy rany!!!niech rośnie i łobuzuje:)

edit: dzisiaj Julian wziął mój tel i powiedział "ajo ajo" ciekawe czy to będzie jednorazowe jak ze słowem "mama" :)

Ostatnia edycja:
Ada śpi, nie chce mi się Jej budzić i delektuję się ciszą i spokojem. Za to na banka za 3h będę jęczeć, że Ona spać nie idzie :-p

Ola** - widzę, że rozwojowo Julek idzie jak burza. A. ostatnio mnie zagadnął, że może syna Julka nazwiemy? ;-) Uśmiałam się, że imiona córek od facetów, a synów od kobiet. :laugh2:

Witam byłam dziś u lekarza z Lenką bo ma jakieś uczulenie a twarzy, ma czerwone plamy walczę już od 2-mce .Już wszystko odstawiałam, zmieniłam płyny proszki algiczne potrawy,dalej to samo. Dostaliśmy teraz maść ze sterydem bo inne nie pomagały i Calcium.Ręce mi już opoadają, wiecznie cos się przyplącze, ją to swędzi i się drapie.

Witam byłam dziś u lekarza z Lenką bo ma jakieś uczulenie a twarzy, ma czerwone plamy walczę już od 2-mce .Już wszystko odstawiałam, zmieniłam płyny proszki algiczne potrawy,dalej to samo. Dostaliśmy teraz maść ze sterydem bo inne nie pomagały i Calcium.Ręce mi już opoadają, wiecznie cos się przyplącze, ją to swędzi i się drapie.
a elidel stosowaliście, bo tak steryd na twarz ro nie bardzo mi lekarka mówiła?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULCI Z OKAZJI 2 LATEK
Najlepszego też z okazji kolejnej miesięcznicy Tomka, Boryska, Ady - nie wiem czy kogoś nie pominęłam jeszcze

Spóźnione życzenia dla Agniesi

Ewitka, Martusionek, Angelka, Wiolka to się za miesiąc zaczną nam roczki :-)

reklama
Do góry