agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dobry wieczor:-)
Witam sie po swietach.
Swieta fajne,ale czuje sie jakas przejedzona...
O Julii nie wspomne.
Wcinala jak dzikusek-hihi.
Dla niej hitem byl bigos,ale z jeszcze wiekszym apetytem wcinala salatke.
W Wigilie dzwoni do domofonu tesc i prosi aby A zjechal na dol.
Mowie,ze A sie kapie i ze ma wejsc do gory.
Skonczylo sie na tym,ze prezent dla Julii przyjechal winda i bylam go z windy wyjac.
Dlugo zastanawialismy sie czy w ogole dac Julli prezent od pseudo babci.
W ogole to jakos dziwnie sie czulismy,ze prezent sam zawedrowal do gory.
To tak jakbysmy mieli jakas chorobe zakazna-hehe.
Co do tv w swieta to nawet nie patrzelismy co puszczaja bo dalej tkwimy w naszym serialu ''Czas Honoru''.
Normalnie jestesmy tak zauroczenie,ze potrafimy ogladac po 4-odcinki wieczorem i siedzimy do 1-2 w nocy-hehe.
Tak to tylko filmy po niemiecku a teraz nas naszlo na cos polskiego i najpierw byla ''Wojna i Milosc'' a teraz ''Czas Honoru''.
Dziewczyny dzieki za odpisanie na temat taty.
Alicja narazie trzeba poczekac co przyjdzie do domu bo autobus w warsztacie stoi.
Tata jak na razie normalnie chodzi do pracy i mam nadzieje,ze nie doczeka sie tego zlego telefonu a potem wreczenia wypowiedzenia.
Aaa bylam dzis dowiadywac sie o kolejna prace,ale na razie nic nie pisze zeby nie zapeszac i jak mi wyjdzie to napisze.
Ewelinko wszystkiego naj dla Miloszka:-)
Sorki,ze tylko o sobie.
Milego wieczorku i do juterka.
Witam sie po swietach.
Swieta fajne,ale czuje sie jakas przejedzona...
O Julii nie wspomne.
Wcinala jak dzikusek-hihi.
Dla niej hitem byl bigos,ale z jeszcze wiekszym apetytem wcinala salatke.
W Wigilie dzwoni do domofonu tesc i prosi aby A zjechal na dol.
Mowie,ze A sie kapie i ze ma wejsc do gory.
Skonczylo sie na tym,ze prezent dla Julii przyjechal winda i bylam go z windy wyjac.
Dlugo zastanawialismy sie czy w ogole dac Julli prezent od pseudo babci.
W ogole to jakos dziwnie sie czulismy,ze prezent sam zawedrowal do gory.
To tak jakbysmy mieli jakas chorobe zakazna-hehe.
Co do tv w swieta to nawet nie patrzelismy co puszczaja bo dalej tkwimy w naszym serialu ''Czas Honoru''.
Normalnie jestesmy tak zauroczenie,ze potrafimy ogladac po 4-odcinki wieczorem i siedzimy do 1-2 w nocy-hehe.
Tak to tylko filmy po niemiecku a teraz nas naszlo na cos polskiego i najpierw byla ''Wojna i Milosc'' a teraz ''Czas Honoru''.
Dziewczyny dzieki za odpisanie na temat taty.
Alicja narazie trzeba poczekac co przyjdzie do domu bo autobus w warsztacie stoi.
Tata jak na razie normalnie chodzi do pracy i mam nadzieje,ze nie doczeka sie tego zlego telefonu a potem wreczenia wypowiedzenia.
Aaa bylam dzis dowiadywac sie o kolejna prace,ale na razie nic nie pisze zeby nie zapeszac i jak mi wyjdzie to napisze.
Ewelinko wszystkiego naj dla Miloszka:-)
Sorki,ze tylko o sobie.
Milego wieczorku i do juterka.