reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Hej
Lili już słyszałam o takich dzieciach, które wolą śledzie od czekolady:) kto wie, może Adzik do takowych osobników należy:-D Zaglądanie do lodówki mamusi również mam w zwyczaju, taki nawyk:). Książka naprawdę fajna (nawet dla kobiet), ale religijna, niektórych to zraża.
Pampersy nosimy 4, ale dziś przeciekł, taki był pełen, ze hej. Od niedawna spróbowaliśmy dadę na dzień i było ok (wcześniej pupa się odparzała), w nocy to tylko pampers.
Alicja Kamiś też "tańczy", ale wybredny jest i nie przy kazdej muzyce, niestety jeszcze nie odkryłam jaki typ preferuje:)
Jankesowa buziaki Gracjankowi z okazji 8 miesiączków. Rośnij zdrowo Gracjanku!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Tak się tylko pochwalę nową umiejętnością Kuby: Kuba bardzo lubi turlać piłka i "biegać" za nią (czołgając się) i wystarczy powiedzieć gdzie jest "turli turli" i od razu piłki szuka i do niej idzie.
I nauczył się wciskać takiego bączka
Potem popisze, bo teraz młody mi marudzi, bo stęsknił się za mama.

hej dziewczyny czy ktoras z was uzywa pieluch babydream? co o nich sadzicie , bo my ostatnio sie nimi ratowalismy jak bylismy na zakupach w niedziele i moj Milo w przymierzalni walnal kupe niespodziewana :sorry2:

No my też jesteśmy na Baydreamach 3 i jestem bardzo zadowolona.
Za lampion Tymek dostał wyróżnienie i dostal trojwymiarowqe puzzle
bardzo sie cieszyl :)
a tak to pomalutku
LILI- ale sie uśmiałam ze śledzika.smakoszka z Twojej Ady.
A moj T.jutro w nocy przyjezdza i ziostaje do 2 stycznia.
a 2 stycznia rusza slektroniczny system zapisów dzieci do żlobka w wawie OLA pamiętaj:)
milego wieczoru

a moje dziecie ma biegunke,pewnie to od zebow.....
juz by wyszly i bylby spokoj bo ma juz dosc...
Milo zaczał sie bawic w zbieranie grzybkow na niby i rozdawanie ich wszystkim wkolo zeby sprobowali czy sa pyszne:baffled: zaskoczyl mnie tym bardzo

LucyF wsółczuję biegunki u Mila, ja używam czasem babydream są ok.

Lili mi huggiesy tez Kuba przesikuje a Dadę nie. Ja uważam, że lepiej chyba 4+ a nie 5. Większe nie znaczy chłonniejsze a jak będą za duże to będzie i tak bokiem wylatywać.

Jankesowa, Alicja my ciągle 4 używamy i jeszcze długo poużywamy chyba.

Jankesowa najlepszego dla Gracjanka z okazji 8 miesięcy

Ostatnia edycja:
GosiaLew - plac zabaw jest darmowy, tylko trzeba buty zdjąć ;-) Gratulacje nowych umiejętności Kubusiu. :tak:
GosiaLew, Annas81 - @ przylazła dzień później, inaczej już bym krzyczała :-p
LucyF - my na babydream od dawna i rewelacja. :tak: Co do grzybków - no zaczyna u naszych dzieciaków działać wyobraźnia, więc będzie coraz ciekawiej ;-)
Just79 - oj tam od razu wykrakałaś, nie możesz mieć po prostu lepiej :laugh2:
Karollcia33 - gratki dla Tyma za lampion, super są takie puzzle :tak:

Jeszcze chwila relaksu i idę pracować :-(

Acha
1) cieszę się, że udało mi się tu Was ściągnąć moimi historyjkami i że troszkę się pośmiałyście, mi nie było do śmiechu :-p
2) dzięki za pieluchowe opinie.

Zapomniałam napisać jeszcze, że ponieważ u nas po glutenie to jeszcze brzuszek boli a strasznie mi zależy żeby Kuba jadł pieczywo itp., bardziej stałe rzeczy to kupiłam dziś bułkę kukurydzianą. Kuba się nieźle zajadał nią.

reklama
karollcia pamiętam,musimy M przemeldować:)

wczoraj Julek zjadł całą kostke sera koziego potem bałam się,że moze przesadziłam tyle mu dającna pierwszy raz.ale straszne mu smakował.dobrze,ze on nei uczulenioweic(chyba ).

co do budyniu ciekawy sposób z tą mąką ziemniaczaną ja Julinkowy normalny robiłam na zwykłym mleku,bo trochę bałabym się mm gotować .nie jestem przekonana czy można.

prezenty kupiłam!!! dla brata,siostry,męża.uff prawie wszystko mam:)

Gosia dla Kubulka gratulacje:)

Gracjanek faktcyznie już 8meisiiecy!!! ale ten czas leci!

Do góry