reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
J amałemu przeciwbólowych nei daję.camilie jedynei na noc.i żelem smaruje ząbki jak już bardzo mardzi. dzisiaj przed 3cią obudził się,marudził,wstawał w łóżeczku,więc ja przez 50minut szłam kładłam go,mleko woda smoczek głaskanie.5sekund spał.ale...sen trwał minute! i znowu powtórka.tak po 50minutach (cierpliwie podchodziłam i układałam do spania)M wydał rozkaz wzięcia dziecka do nas(że przecież jak go poprzytulam to nic się nie stanie) Juliś wtulił się i do 8mej spał z nami w łóżku.
doczytałam ale idę robić te ciacha w końcu:)

Wiola co kekarz powiedział?

lili u nas dzisiaj sushi było:)

Ilonka
ale pocieszna ślicznotka!!! słodka!!gratuluje jeszcze raz:)

Ostatnia edycja:
Witam
Mamy 3 zęby, prawą dolną jedynkę i dwie górne, po lewej na dole nic nie czuć, dziś Kuba już był spokojniejszy. W przeciągu 2 tygodni wyszły nam 3 zęby.

Nocka taka sobie, ale do przeżycia bo spałam do 6.

Ilonka śliczna ta Twoja Igusia.

Wiolka byłaś z Amelką u lekarza?

Lili ty weź mi jeszcze raz przypomnij co to ten kuciak?

Kaira zęby pewnie niedługo wyjdą i nie zdziw się jak też masowo.

Gosiu no to Kubus idzie jak burza:) u nas najgorzej bylo przy dwojkach bo nawet teraz te czworki i piatki to owszem go mecza ale jakos da rade przezyc

reklama
Witajcie
ilonko- igusia jest śliczna:)
wiola- i jak Amelka?
a co do jedzonka to ja tez wloska.uweilbiam makarony roznego rodzaju no i pizze.
powiem wam dziewczyny ze z tymi rajstopami to ja wiem ze to
za fajowo nie wyglada u chlopaka.dziewczynce ubierzesz spodnice i jest ok a chlopakowi co?
mowice ze dresy zgadzam sie ale musze miec pod spodem rajstopy o jak zaloze skarpetki i wyjda na dwor
to mi sie rozchoruje.a przedszkolanki nie przeibora mu rajstop a sam jeszcze tak dobrze nie zalozy no a gdyby to i by to trwalo.
w warszawie w przedszkolu nie bylo z tym problemu a tutaj to nie wiem co jest rewia mody?przeciez to nie o to chodzi.dziecku ma byc wygodnie przeciez.
narazie ubieram mu rajstopy i kupilam takie cienkie dresiki i przebiera je.
pani na mnie krzywo patrzy ale mam to gdzies.
a moja panna dzis nie mogla sie zalatwic i troche mi marudzila ale jak juz poszlo to zadowolona na maxa.
teraz sobie smacznie spi.
milej nocki

Do góry