reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Linea nagorsze sa 3 meisiace ;-) mam nadzieje ze Cie pocieszylam haha u nas nocne kupki byly do 2 miesiecy teraz juz robi codziennie rano i czasami pozniej hmmm jak Simona tylko przez pierwszy miesiac odbijalam :sorry2:pozniej tez chcialam ale jak zaczelo to trwac godzine to zwatpilam i jak lezal to sam sobie odbijal i tak ejst caly czas ze moge go nosic godizne a on nie odbije a jak sie go polozy to jest bek :tak:
Gosia mam nadzieje ze nie dlugo bedzie troche gupil tych kg jak zacznie szalec ;-)
u nas dzisiaj znowu slonecznie i jak zwykle spacer zaliczony bedzie :-)
Miłego dnia dziewczynki :rofl2:
Ola Basienka urocza :-) moj Simon tez od 6 nie spi
ooo juz wstal z drzemiki

reklama
Ola moze nie będzie tak źle z sąsiadami :-D A Basieńka uroczy łysolek.
Wszystkiego najlepszego dla naszych 9-miesięczniaków Kubusia Gosi i Tomcia Martusionka!
Dla nas dzisiaj smutny dzień, 2 lata od odejścia aniołka. Dobrze, że jest Aga, bo byłoby bardzo ciężko.

Czwórkowicze wsiego dobrego zaczynając od Julencji na chłopakach kończąc :)

Ewitka - super, że się odezwałaś, fajnie, że zakupy udane, a chlebek fajna rzecz, Ada do dzisiaj się zajada ze smakiem. Im twardszy tym lepszy. Nawet na kaloryferze skibki lecą.

Ola - eee tam sąsiedzi :-p

Linnea82 - kochana nic się nie przejmuj, bb nie znika ;-) Na spokojnie zorganizuj sobie życie, choć z tego co ja pamiętam, jak już wpadła w jakiś schemat to każdy skok rozwojowy powodował, że zaczynałam od nowa, ot takie błędne koło, przyjemne nie powiem :tak:

Alicja1985 - udało się dokończyć prysznic wczorajszy? :-p

Ada zakatarzona, od jutra już mam wolne, bo się pozamieniałam z koleżanką, ale coś czuję, że będziemy się leczyć :sorry2:

No i my życzymy wszystkiego najlepszego naszym dzieciaczkom z pod czwóreczki!!!!!:-)

nasza nowa umiejętność pijemy sami z kubka niekapka :-)
wybieramy się dziś w odwiedziny do małej dziewczynki czyli zapoznanie z narzeczoną:-D
miłego dnia!!!!

a ja 5.30 dziecko wodą zalałam:) źle po omacku uszczelkę do kubkawłożyłam...prześcieradło ,Julek.przebieranie .nie zasnął już:( padł po 9tej na pół godziny.a teraz babci na spacerze śpi.a ja zaraz uciekam do pracy bo moja przerwa dobiega końca

Ola Basieńka urocza!

oj faktycznie 9cio miesięczniaki już:) wszytskiego naj naj naj bąbelki!

reklama
Witam dzis babcia przyszła na dyżur do Robercika bo mama była na kontroli podwozia a potem babcia pozwoliła mamie troche pospać hehe czuje się jak nowo narodzona choć jeszcze z parę godzin bym pospała.

ola** - ja mojego szkraba prawie co noc przebieram bo ulewa, jak mu sprawdzam pieluszke najczęściej hehe
Lilijanna - to mnie pocieszyłaś z tą organizacją hehe
Alicja1985 - kupki nie takie starsze tylko karmienie i potem zasypianie na nowo. \A co do odbijania to czekam teraz chwilke jak nie odbije to układam na boczku i podkładam pieluszke.
Ola_PM - śliczna pannica :-)

Do góry