reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Lili to własnie zalezy gdzie byśmy mialy umówić się;) ja to póki co jakoś nei do końca mama rozplanowane wakacje.tzn dwa ost tyg sierpnia pewnie na obóz pojedziemy.być może dwa pierwsze lipca też. a w sierpniu pierwszy tydz pewnie na chwile na działkę do teściów

Julitko ja też wychodzę z takeigo założenia.jak się nauczy siadać to neich siedzi:p a szybko nie nauczy się.z podparciem siedziałby nawet sięgał po zabawkę i wracał do pozycji wyjściowej.ale po co:p do zdj dla Mamusi minuta i koniec. na kolanach uwielbia.ale i tak ulubioną rozrywką na dizęń dzisiejszy są turlanki:) bo można dowędrować gdzie się chce i coś spsocić.np ziemia do kwiatków stojąca przy balkonie jest ciekawa.i kołatka w witrynce.żelazko opuśicło duzy pokój:) ale kabelek był super

s łoiczki też dawałam .nawet jak zupe ugotowałam to na wywarze mięsnym i z połową pomidora(o pomidorze nawet nie wiedzialam ze uczula) a z wywarem zapomniałam dlaczego nei mozna dawac wiec dałam.było t pewnie z dwa meisiace temu.jedzeniowo uwazam,ze kazda z nas powinna karmic zgodnei ze swoją koncepcją.ja np kaszkę daję jako śniadanie przed spacerem bo potem jak mały będzie chodzil do szkoly tez tak bedzie jadl,kaszka sycąca. a neiktóe wolą na noc,

o stukanie nóżkami o witrynke tez jest super,uśmiech wielki:)
buziam wszytskie i życzę miłego wolnego dnia z Mężusiami:) mój odsypia.

reklama
Witam kochane ale tu postów:p
Każda z nas ma swoje zdanie ma prawo je wypowiedzieć choć drugą stronę to zaboli
Każda jest matka i wie co do dziecka najlepsze:)
Aniołki śliczne foteczki!Ale rośnie Wam ten wasz cud:)
Oleńko jak Julek ślicznie już siedzi! Lena zaczyna się już sama podciągać ale nie daje rady siedzieć bo ciągnie się za nogi:)
Agnieszko święte słowa! może i jest to forum ogólnodostępne ale też ma prawa i powinno się przywitać coś o sobie napisać a potem się wypowiadać.
Właśnie doczytałam.
Moja królewna dziś ma pól roczku. Jak to zleciało z dnia na dzień wcina coraz więcej dań mleko znów jest na bee.
Nie za bardzo przyswaja dyni i dań z indyka. Rośnie jak na drożdżach ma 69 cm i 6600. Niestety przepuklina znów daje o sobie poznać wiec jesteśmy na szpilkach operacji nie da się przyśpieszyć jedynie jak będzie trzeba to na ostro jeśli uwięźnie mamy 6h na operacje/

Kairko witam mam do Ciebie pytanie pamiętam,ze karmiłaś Lenkę Nan'em i zaprotestowała to samo ma teraz Tomek jak rozwiązać ten problem, jak sobie poradziłyście?
Wszystkiego najlepszego Lenko z okazji skończeni pół roczku!!!!

Kairko witam mam do Ciebie pytanie pamiętam,ze karmiłaś Lenkę Nan'em i zaprotestowała to samo ma teraz Tomek jak rozwiązać ten problem, jak sobie poradziłyście?
Wszystkiego najlepszego Lenko z okazji skończeni pół roczku!!!!
Witaj zaczęłam podawać jej bebilon ten gotowy z apteki i babiko(też odrzuciła). Kaszki mleczno malinowe ale najpierw do smaku herbatkę malinową i szybka zamiana butelki. Hebratkę soki mogła pic litrami. Potem wróciliśmy do Nan i teraz znów bee weic kupiłam Bebilon 2 i Hipp 2 zobaczymy co podejdzie

hej,

Kaira, jak Lenka lubi tak smak malinowy to może jej mleko malinami doprawić, jakimś soczkiem. Nie próbowałam, ale może tak by złapała haczyk, a potem zmniejszać ilość malin w mleku ;-)
A może tym razem inne mleko posmakuje. Trzymam kciuki!
Mam nadzieję, że spokojnie dotrwacie do tej planowanej operacji!

A to krasnalka plaszczyk:-) SL277348.jpg

reklama
agnieszko superowy ten plaszczyk :tak:Jula bedzie jak mala damulka w nim paradowac-jak juz ja wystroisz to foto poprosze ;-)
wiolka nam na poczatku NAN nie podszedl :confused2: mlody sie prezyl i wyginal-ewidentnie brzuszek,i po zmianie mleka bylo lepiej :tak: zreszta jak rozmawiam z roznymi mamami to ten NAN ma srednia opinie :eek:
kaira my z Olafkiem trzymamy kciuki za czas do operacji-i za na sama....jakbym juz chciala zeby nasza Calineczka byla po wszystkim....Lenko duuuuuuzo zdrowka,słoneczko :-) no a Olaf rosnie...chodzi w ubrankach 74-82,68 niektore tez jeszcze wcisne ale po domciu bo jakos ciasno w nich wyglada :baffled: a wazy cos ponad 7kg ;-)
ola,a raczej Julek-jestes boski z ta fryz :-D i jaki duzy chloptaś ;-)
julitko a czy to mleko z isomil'u to 0-Lac?bo mi gastro o nim wspomniala ale ono jest bez recepty ale w aptece...naklejki super :tak:K kupil Olafowi ostatnio meeeega wielkiego kubusia puchatka na prawie cale drzwi :szok::eek: juz mi z leksza mdlo od teo miodkojadacza ale K nie przepusci niczego "kubusiowego" ale Klusekk happy wiec przezyje ;-);-)
lili kciuki za gina :tak: no i fajnie ze wszystko planowo z ta @,teraz rach-ciach i kolejny superowy bąbel ;-)udanego zlotu :-)
a fotki mam ale nie chce mi sie zgrywac...moze po weekendzie :zawstydzona/y: ci przesle pelzacza :sorry:

dzis mama dala mi puzzle piankowe na podloge-nie mam duwanow i nie chce rozkladac bo przy psie to masakra byla jak mialam wczesniej a na samym kocu slizko i Olaf go zjadal :baffled: a dzis mu rozlozylismy i taki szczesliwy ze szok-no i bezpiecznie-bo pelza i nie spadnie :tak:
buziaki dla wszystkich

Do góry