julitka80
dni, których nie znamy...
dziewczyny, nie mam ostatnio weny.wybaczcie więc absencję.Igorek świruje.ma problemy z zaśnięciem.w nocy budzi się z płaczem.zauważyłam, że mu ciemiączko pulsuje.wcześniej tego nie widziałam, może dlatego, że włosów więcej miał.no ale dość przerażająco to wygląda.i kupy coś rzadko.
co do bączków, to u nas smierdzące bardziej są, jak właśnie dłużej kupy nie ma solidnej
MArtuś, Igor miał takie kroski przy pampersach nr 3.teraz używamy pieluch babaydream i jest spoko, bo dady jakieś takie wąskie w pasie mi się wydają.
Carri, jasne że pamiętamy.mam nadzieję, że u Was ok.
Just, ale leci czas...
Daa, na pewno jak zwykle zbędna panika
Kairka, Aniołki, halo???
a w ogóle to ściskam i idę spać, bo ledwo na oczy widzę i w ogóle dziś taki dzień przykry dla mnie, bo odszedł tato mojego przyjaciela(*)
buziam
co do bączków, to u nas smierdzące bardziej są, jak właśnie dłużej kupy nie ma solidnej
MArtuś, Igor miał takie kroski przy pampersach nr 3.teraz używamy pieluch babaydream i jest spoko, bo dady jakieś takie wąskie w pasie mi się wydają.
Carri, jasne że pamiętamy.mam nadzieję, że u Was ok.
Just, ale leci czas...
Daa, na pewno jak zwykle zbędna panika
Kairka, Aniołki, halo???
a w ogóle to ściskam i idę spać, bo ledwo na oczy widzę i w ogóle dziś taki dzień przykry dla mnie, bo odszedł tato mojego przyjaciela(*)
buziam
Ostatnia edycja: