reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Just wlasnie tak mi się zdawało ,ze calkiem niedawno ,ciekawe,ze nikt wczesniej nie wysluchal.ale dobrze ze w ogole bo sedruszkowych spraw trzeba pilnowac i trzymac kciukaski zeby bylo ok

Kairko jablko z marchewką julek je a to wlasciwie jablko bo marchwi tam 9%. samego jablka nei chcial

Agnieszka wyzalać też gdzieś się trzeba.a nasza sluzba zdrowia neistety.

ja tak po łebkach, bo dzis bylismy u znajomych 70km od wawy.a jutro czeka mnie basen i kościół:) buziak

Niestety wczesne wstawanie kiedyś trzeba odespać i poszłam spać wczoraj razem z Adą, no i chciałam pospać do 6, ale niestety już się niby wyspałam :dry: Próbowałam jeszcze z boku ma bok, ale moje myśli krążyły wokół Aniołka jak opętane no i zaczęły łezki lecieć, zresztą jak zawsze, wpatrywałam się w Ady łóżeczko no i ...

Trzeba było wstać i myśli zająć ... Więc jestem.

Aga34 - współczuję najazdu :dry:
Kasikz - jak zawsze liczę na smska do Just, że dojechaliście :tak:
Kaira24 - dla Ciebie to multum zdrówka dla Leny i cierpliwości do A. :tak:
Just79 - Mr. Sz ma już spacerówkę? :-p I spaniem się mama nie wymiguj, bo Ada też śpi w spacerówce i jest ok ;-)
GosiaLew - czy Kubuś może morze już widział? ;-) Tak sobie rozmyślam o Was nadmorskich mamuśkach, bo ja to bym się chętnie przejechała nad morze choćby na chwilkę :tak:

Mam smska od She
- Emkę dorwało jakieś uczulenie, którego nie mogą się pozbyć, więc Asia wybiera się do lekarza, tym bardziej, że przyplątała się luźna kupa i kaszelek, a dodatkowo temperatura w międzyczasie. Asia jest kłębkiem nerwów. Nie ma czasu ani na BB ani dla siebie. Pozdrawia Was wszystkie no i obowiązkowo dzieciaczki. I prosi o kciuki by Emi przeszło wsio i było znowu ok. :tak:

Ewela28? Aneczka77? Julitka80? Carri? LucyF? - tamtaratam pamiętamy i czekamy na Was. :tak:

EDIT1-5:30: Mamuśki to dla Was ode mnie - - - > YouTube - DUBSKA"MAMA"

EDIT2-6:00: jeszcze śpicie? Nie szkoda Wam dnia? :-p Adzik już buszuje po pokoju, została najpierw zacałowana i teraz się bawi ;-)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:)
Lili ja o 3 miałam pobudkę:) Złapało mnie zapalenie krtani i nie mam głosu:(
She kciuki Za Emi zaciśnięte
Właśnie Gosiu jak morze ale Wam zazrdoszczę miejsca zamieszkania!!!!!!!!!!

Witam niedzielnie.

Co do morza do she ma lepiej w Gdyni, bo bliżej. U nas to tak z 20 km. Jeszcze nie byliśmy, bo dość mocno wieje a i temperatura dość niska, to nie to co 20 stopni w Krakowie. Ale mam zamiar się wybrać w końcu.

Kuba zrobił sobie dodatkowe pobudki w nocy, budzi się co 1-2h. Rano jestem padnięta i nietomna.

Kaira kuruj się. Zdrówka dużo.

Lili ja to nie śpię o 6 czy o 5 tylko synkiem się zajmuję, bo on wtedy sobie fika i lubi jak się do niego gada.

Agnieszka spoko, jak masz problem to pisz, wyżalić się zawsze lepiej. A u nas problemem nie do końca jest służba zdrowia a narodowy fundusz zdrowia.

Czesc dziewczynki.

Wstalam o 11...
Noc znowu byla katastrofa.
Mala wczoraj na dniu moze zdrzemnela sie w aucie 20 min to myslalam,ze ladnie zasnie wieczorem...
A tu guzik prawda poszla spac jak zawsze po 22.
Gdzie te czasy,ze szla spac po 20?
Na dodatek po 2 sie obudzila z wrzaskiem...
Trzeba bylo ja nosic na reku a i tak dalej wrzeszczala...
Proby podania soku czy mleka konczyly sie jeszcze wiekszym krzykiem...
Pozniej mala sie uspokoila,wzielismy ja do nas do lozka i padla dopiero o 6...

Naprawde nie wiem co ostatnio jest grane...
Zawsze ladnie spala a teraz okazuje sie ze wystarczy jej chwila snu...

Witajcie
Oja jak mi się dziś wiesza forum.. No i przez to mam tylko chwilkę, ale poczytałam co u Was.
Wczoraj zauważyłam,z e mam mniej pelne piersi. Kamiś mało w dzień spal, tylko cycał, chyab się nie najadał, w nocy było lepiej. Musze go częściej przystawiać, bo bardzo chcę karmić.
Lili o co za nieludzka pora:)
A to moj SKARB

Zobacz załącznik 344805Zobacz załącznik 344806

reklama
Annas81 - fotencje jak najbardziej są, ale słodziak i jak super ubrany, rożek, jejciu kiedy to było, niby niedawno, a jednak :happy2:

Nosz kuźwa katar mnie chwycił, nie mam jak oddychać. Kaira, Just - ja muszę ósemki sztuk cztery wyrwać zanim ciężarówką się stanę i póki co umieram ze strachu i gdybam jak tu się zmusić i iść do dentysty :baffled:

A. pojechał po nutellę, będzie robił naleśniki o tej porze :szok:

Do góry