reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Kat, suuuuuuper ! gratuluje i &&&&&&trzymam :) a jak Staś ? (jezu , chyba nie pomyliłam imienia)

Emka , gdzieś się chowała jak cie nie było ? opowiadaj co u ciebie

Dobrze pamiętasz:) Ja nie mam pamięci do imion. Staś świetnie. Głównie pod prąd idzie ze wszystkim i momentami nie wyrabiam na zakrętach ;) ale jest zdrowym (no, pomijając wieczny katar alergiczny), silnym, dużym i inteligentnym brzdącem:) A jak u Was?

Hej. Pamietacie mnie jeszcze?

KATHERINE gratulacje! Kciuki zacisniete.

Ja od roku mieszkam w Irlandii Polcocnej. Synek skonczyl pierwsza klase-swiadectwo opisowe ale bardzo dobre. Jestem z niego dumna tym bardziej ze szkola angielska a on nie umial nic jezyka. Kamila zaczyna pomalu mowic-w koncu. Oczywiscie pierwsze ze slow to bylo ''ciastko'' bo zawsze udawalam ze nie wiem o co jej chodzi jak mi pokazywala ze chce.

Pracuje na pelny etat na nocki. Kamila jest u niani(teraz oboje) na 5h zebym mogla sie przespac 2-3 razy w tygodniu. Czasem jest ciezko, bo ona jest wciaz ''mamusina''. Wiec tacie tez marudzi wieczorami jak juz musze wyjsc do pracy.

PLENITUDE gratulacje drugiego brzdaca.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Czarna no chowalam sie,chowalam;)bo rzygalam jak kot ,tak "cudnie"znosze "stan blogoslawiony",ale juz po,nigdy w zyciu kolejnej ciazy;)nie nadaje sie. Maly ma juz 5tyg,zrobil sie maruda i nosidupka:(ja siwieje,młoda daje czadu,dom wariatow;)Ucaluj rodzinke,ściskam mocno:)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

kat, gratki napisałam na cpp :)

czarna montessori mamy daleko i prywatne, a dostała się kilkaset metrów od domu więc ok. Jest zachwycona tym, że idzie do przedszkola, ciekawe jak długo ten entuzjazm będzie jej towarzyszył :-D ja też muszę zacząć być przekonana chociaż jak Mikoś dostanie się na rehabilitację to będzie łatwiej..

emcia ładuj suwaczek dla małego :-) :)

juchu super, że się odezwałaś, na pewno jakoś sobie tam wszystko poukładacie, nie od razu Rzym zbudowano :tak: ciastko - extra pierwsze słowo, co tam mama, mama jest obok i zawsze trzyma rękę na pulsie więc ciastko też może być :).

Juhu, jasne, że pamiętamy. Ciastko to dobre słowo. U nas najpierw było "tata", a zaraz potem..."piwo" :-D

Ja dzisiaj byłam na wizycie, mam kartę ciąży, 7 tydzień mi leci, mdło mi 24h na dobę ale bez sensacji, brzdąc ma ponad centymetr wzrostu.

reklama
Do góry