reklama
K
kaira24
Gość
Pelni dziekuje . Ja podaje dha+d neontanolodzy kazali.wogóle wit d mam podawać 800.
Małej warga często drży ale to było przed podaniem jeszcze więc wina niedojrzałości ukladu.
Filmu poogladalam nie mam pytań.
Teraz pociesza mnie to co całe życie wkurzalo mini gospodarstwo od rodziców
A szczepienie Ja priorix podawała po 2.5roku życia.
A w przypadku młodszej nie mam pojęcia nie szybko.
Małej warga często drży ale to było przed podaniem jeszcze więc wina niedojrzałości ukladu.
Filmu poogladalam nie mam pytań.
Teraz pociesza mnie to co całe życie wkurzalo mini gospodarstwo od rodziców
A szczepienie Ja priorix podawała po 2.5roku życia.
A w przypadku młodszej nie mam pojęcia nie szybko.
Emka01 - ale w szaryum mydle to musiałabyś jej też kąpiele dłoni robić, a najlepsze są z wirówki, by woda się kręciła, na rehabilitacjach mają takie ręczne, ja palec od nogi moczyłam normalnie w pralce wirnikowej. Musiałabyś jej tą rączką ruszać albo Ty byś musiała poruszać wodą.
agnieszkaala
Fanka BB :)
Karola co tam u Was? Jak dzieciaki? Wy dalej w szpitalu?
Lili jak robisz mleko kokosowe? Ja postanowiłam używać mniej mleka krowiego. U Nas do tej pory szło litrami, a to taki syf.
Pleni masakra z tym GMO. Człowiek już nie wie co może jeść, a czego nie. A o oszustwach z autyzmem już wcześniej słyszałam. Te szczepionki to syf straszny. Polecam film Zastrzyk w ciemności, Usłyszeć ciszę. Można na yt znaleść.
Lili jak robisz mleko kokosowe? Ja postanowiłam używać mniej mleka krowiego. U Nas do tej pory szło litrami, a to taki syf.
Pleni masakra z tym GMO. Człowiek już nie wie co może jeść, a czego nie. A o oszustwach z autyzmem już wcześniej słyszałam. Te szczepionki to syf straszny. Polecam film Zastrzyk w ciemności, Usłyszeć ciszę. Można na yt znaleść.
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
karola do mnie rano dzwoniła. Jest już w domu. Ale nie ma dostępu do neta. Jak tylko będzie mogła to się odezwie. wieczorem mam do niej dzwonić, to jak pozwoli, to napiszę co u nich.
Hejka
Ale ostatnio mam jakąś słabość. W nocy miałam migrenę do dziś popołudnia. w nocy też Julcia płakała co chwilę (zaraz napiszę dlaczego) i zasnęła ok. 4, a ja dziś megaaa wory pod oczami. Już kilka lat tak źle nie wyglądałam. Nawet mąż to stwierdził
A moja Julcia zrobiła się takim małym żarłoczkiem że szok. Wczoraj o 22 dostała mleko ok. 150ml., już po 1,5h zaczęła miałczeć, ja myślałam, że coś ją boli, jakiś nowy ząb jest na horyzoncie, nawet dałam paracetamol, bo tak piszcząco płakała. Ale to nic nie pomogło, w końcu o 4 mówię do męża, żeby dać Jej mleko i wtrąbiła ponad 250ml Zasnęła, a o 8 220ml. Chwilę potem bułkę, potem 2 jogurty, obiad, bułkę, na wieczór 220ml kaszy, po 2h mleko 180ml. I ciągle lata i woła "am". No w szoki jestem, muszę Ją stopować bo by ciągle coś jadła.
Chcę kupić srebro koloidalne, możecie polecić jakąś firmę? Czy dla dzieci są jakieś specjalne?
Pleni: Nie odbieram to jako straszenie, dobrze, że piszesz. Ja na tą chwilę nie jestem wstanie czytać tego o szczepionkach, głównie że jesteśmy po jednej z nich. I tak ostatnio jestem kłębkiem nerwów. Co do żywności właśnie powolutku się za to zabieram.
A najlepsze jest (nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać) jak wróciliśmy z weekendu i to co znalazłam w skrzynce pocztowej. Wezwanie do szczepienia kolejnego (Hep b booster 1) Tak się wnerwiłam, że na prawdę miałam ochotę polecieć i ... sama nie wiem co zrobić. W każdym razie to była jak płachta na byka. No jasne już lecę. Przez najbliższe lata mnie tam nie zobaczą.
A i co polecacie do podawania dziecku z dha?
Ale ostatnio mam jakąś słabość. W nocy miałam migrenę do dziś popołudnia. w nocy też Julcia płakała co chwilę (zaraz napiszę dlaczego) i zasnęła ok. 4, a ja dziś megaaa wory pod oczami. Już kilka lat tak źle nie wyglądałam. Nawet mąż to stwierdził
A moja Julcia zrobiła się takim małym żarłoczkiem że szok. Wczoraj o 22 dostała mleko ok. 150ml., już po 1,5h zaczęła miałczeć, ja myślałam, że coś ją boli, jakiś nowy ząb jest na horyzoncie, nawet dałam paracetamol, bo tak piszcząco płakała. Ale to nic nie pomogło, w końcu o 4 mówię do męża, żeby dać Jej mleko i wtrąbiła ponad 250ml Zasnęła, a o 8 220ml. Chwilę potem bułkę, potem 2 jogurty, obiad, bułkę, na wieczór 220ml kaszy, po 2h mleko 180ml. I ciągle lata i woła "am". No w szoki jestem, muszę Ją stopować bo by ciągle coś jadła.
Chcę kupić srebro koloidalne, możecie polecić jakąś firmę? Czy dla dzieci są jakieś specjalne?
Pleni: Nie odbieram to jako straszenie, dobrze, że piszesz. Ja na tą chwilę nie jestem wstanie czytać tego o szczepionkach, głównie że jesteśmy po jednej z nich. I tak ostatnio jestem kłębkiem nerwów. Co do żywności właśnie powolutku się za to zabieram.
A najlepsze jest (nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać) jak wróciliśmy z weekendu i to co znalazłam w skrzynce pocztowej. Wezwanie do szczepienia kolejnego (Hep b booster 1) Tak się wnerwiłam, że na prawdę miałam ochotę polecieć i ... sama nie wiem co zrobić. W każdym razie to była jak płachta na byka. No jasne już lecę. Przez najbliższe lata mnie tam nie zobaczą.
A i co polecacie do podawania dziecku z dha?
Prija srebro jest jedno, nie wiem czy sa różne firmy czy nie. tylko problem jest taki że produkują jedną serie raz na rok i teraz waznosc konczy sie w listopadzie, wiec lepiej poczekac do listopada i kupic jak bedzie nowa seria wyprodukowana. i to sie stosuje tylko w razie choroby, zawsze trzeba zrobic próbe uczuleniowa, czy dziecko nie jest uczulone na srebro. teraz to lepiej kup sobie kwas l-ascorbinowy czyli witamine c lewoskrętną np neovit baby, acerola plus. a co do kwasów dha ja podaje dzieciom oleje jadalane, olej konopny, olej lniany, olej migdalowy, olej kokosowy. nie podaje tranu bo ten z apteki to badziew a z kirkmana dostane tylko na allegro a ja jakos nie ufam allegro ;-) oleje kupuje z tąd https://sklep.efavit.pl/ aha i oleje dodaje do twarozku bo samego to nawet ja bym nie ruszyła
i zapiszcie sobie te dawki wit c w razie choroby https://attachment.fbsbx.com/file_d...inline=1&ext=1409341029&hash=ASsXJHL7YPKAzLKM
i dla chetnych na fb zapraszam na grupy ale regulamin przeczytajcie ;-) https://www.facebook.com/groups/188120481225671/?fref=nf https://www.facebook.com/groups/324352157685670/?fref=nf
i zapiszcie sobie te dawki wit c w razie choroby https://attachment.fbsbx.com/file_d...inline=1&ext=1409341029&hash=ASsXJHL7YPKAzLKM
i dla chetnych na fb zapraszam na grupy ale regulamin przeczytajcie ;-) https://www.facebook.com/groups/188120481225671/?fref=nf https://www.facebook.com/groups/324352157685670/?fref=nf
Ostatnia edycja:
Pati: Dzięki za informację. Muszę poszukać tutaj w UK tej wit c bo na razie nigdzie jej nie widziałam. A powiedz mi który olej lniany z tej strony np.: Amazon.co.uk: linseed oil
a wit c to znalazłam takie coś: Amazon.co.uk: acerola plus
a wit c to znalazłam takie coś: Amazon.co.uk: acerola plus
Ostatnia edycja:
reklama
musi być nierafinowany i zimnotłoczony. mój angielski kiepski ale tak czytam to chyba ten Biona Organic Flax Seed Oil 250 ml (Pack of 2): Amazon.co.uk: Grocery i ceny tych nierafinowanych zimnotłoczonych sa wyższe. wg mnie pewniej mialabys zamówic z polski, moze napisz do tego sklepu który wysłalam czy wysyłają za granicę bo to pewna marka.
Podziel się: