reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

kat u nas też coś taka jakby wysypka na buzi i uszach, ale nie wiem od czego, jem to samo, może coś z jej słoiczków :baffled: co do seksu.. zaczęliśmy po połogu.. bywa, że miesiąc nie ma nic bo nocami odciągam mleko albo mała nie śpi i różne takie.. jednak staram się jak najczęściej bo mój mąż dopomina się "uwagi":-D jednak jest inaczej. trudniej o porządną grę wstępną, wewnątrz się trochę pozmieniało, u mnie na gorsze, ale karmię więc dominuje prolaktyna, nic dziwnego, że libido chwiejne..

kobietki zwróćcie uwagę czy nie stosujecie filtrów przeciwsłonecznych przenikających - szczególnie niewskazanych u kobiet planujących ciążę, będących w ciąży i karmiących - te filtry przenikają do organizmu S smarując dzieci kremami z filtrem też trzeba uważać bo te filtry też w kosmetykach dla dzieci występują .... Sroka o....: Filtry dla dzieci i reszta Sroka o....: Filtry przeciwsłoneczne dla dzieci jeszcze raz teraz o mineralnych Sroka o....: Filty przeciwsłoneczne dla dzieci : Teraz EKO w aptekach wiedzą co to filtry przenikające. kremy bb też tylko niektóre można pod kątem karmienia/ciąży - więcej na stronie powyżej.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, dobrze że się wczoraj nie zabiłam:confused2:
Jakiego wywinęłam orła, to wszystkie gwiazdki widzialam. Dzisiaj spuchnięte kolano, obity bark i ręka.
Tak to jest jak się jest blondynką:sorry: Poszłam zanieść Oliwii kał do badania, bo w czw mamy wizytę. Chciałam szybko go zanieść bo mała została w samochodzie a było ciepło. I pobiegłam.... Jak mi się noga podwinęła na parkingu, wypierniczylam się, poleciałam tak bezwładnie, że aż się sama sobie dziwię. I co najlepsze. Na całym parkingu była tylko jedna kałuża. I oczywiście musiałam w nią wpaść!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam, że mnie trafi. Byłam cała mokra, brudna, obolała i wściekła! Ale pewnie ludzi mieli ubaw jak to widzieli....

Hahhaha kupke jakaś babka mi podawała, okulary i torebkę, bo wszystko się rozsypało po parkingu:zawstydzona/y::-D
W pierwszej chwili nic mnie nie bolało. Ale jak już wracalm do domu, to modliłam się, żeby jakoś dojechać, bo tak mnie kolano bolało...

Hej kochane,wpadam w biegu,do tego wściekła!!!Kur..no już się cieszyłam,ze komp sam mi się ostatnio naprawił a tu dzisiaj dupa wielka!!!Muli na maksa,wyrzuca mnie z internetu...Musze go znowu dać komuś bystremu do naprawy.
Kwiatuszku Ty gapko hehehe Takiej siary Oliwce zrobiłaś;)))) A tak na serio-matko dobrze,ze zębów nie zgubiłaś na tym betonie i bez złamań si e obeszło!!!Swoje teraz przecierpisz bo takie obicia bolą długo:(((Obyś szybko wydobrzała:)))

Skrót wyjazdu-3h w aucie raczej znośne,choc chęci do skakania po aucie były spore! Na miejscu zbyt dużo wrażeń,każda noc z jakimiś płaczkami i koszmarami,do tego zęby chyba męczyły-więc co za tym idzie ja też spałam minimalnie...też mi nowość...ale stres był,ze w nocy innych pobudzi i będą na nas jakieś skargi.W restauracji grandziła,raz grzeczniej innym razem szopki robiła-pluła na kelnerów,rzucała plastikowymi talerzami,wrzeszczała,zeby ludzi starszyc...to była jej ulubiona zabawa. W grocie solnej chciała wcinać tą sól..Zamoczyła rączkę w morzu i ją całą oblizała,to samo w basenie,musiała mieć smoczek bo inaczej wode piła...Rosnie mi mały wywijas...

Czarna u nas mała juz sama stoi,niczego się nie trzyma,ale jak juz się skapnie to bam.Gratulki dla Milana:)))Ja piernicze,lada chwila roczki...Dzisiaj zarezerwowałam już restauracje,tą samą co na chrzciny.

Hej dziewczyny.

Ciężko być na bieżąco. Ostatnio Julka jest tak marudna, że nie daje rady. W nocy nie śpi, budzi się z płaczem. Zasypia wtulona we mnie, ja stoję i ją bujam. Ciągle mama i mama. A ja padam.

Emka: Wow, ale łobuz :-D Moja już też biega na czworakach, na razie po pokoju, czemu nie chce wyjść poza niego? Hmmm...bo to mnie zastanawia. Uwielbia mnie ganiać, i klepać po klawiaturze laptopa :baffled: Nie wiem czy już pisałam że spadła nam z łóżka i od tego czasu już z nią nie śpię.

Czarna: Szybciutko Milan chodzi, fajnie ;-) Teraz to pewnie jest gonitwa, co? :tak:

Kwiatuszek: Współczuję przeżycia, dobrze że sobie nic nie połamałaś. A jak Oliwka się czuje?

Powiedzcie mi czy można już dawać dzieciom takie dorosłe jedzenie? Takie zdrowe, ale np. ziemniaczki posolone itd. Bo chciałabym już gotować razem a nie osobno i się zastanawiam. A co dajecie dodatkowo do jedzenia oprócz kaszek, mleka i obiadków?

prija myślę,że spokojnie delikatnie możesz małej dawać takie jedzenie.u nas Ala zaćzeła jeść wszystko jak miała 16msc,ale to dlatego,że dopiero wtedy alergia zaczęła odpuszczać.wcześniej lekko soliłam jej potrawy,ale minimalnie tak tylko żeby np ziemniaki miały jakiś smak,a nie taki bleeee.wkońcu nasze dzieci czują co jedzą.teraz Ala wcina wszystko to co my.

emka nie przejmuj się...u nas też Ala pokazuje kto rządzi tyle,że jak szybko zaczyna swoje popisy tak szybko je kończy.nie ma terroryzowania otoczenia,ani przynoszenia wstydu rodzicom.

kwiatuszku "jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy" w twoim przypadku sprawdziło się w 100%...dobrze,że tylko tak się skończyło.byłyście u lekarza?

ja mam dziś usg...także proszę o &&&&&&.

Karola: Powodzenia!!!!!! Spróbuję najpierw z posolonymi ziemniaczkami i zobaczę co z tego będzie. A np. chlebki z wędlinką, serem?

Moja też zaczyna pokazywać charakterek :baffled: Pokazałam jej w sklepie zabawkę, bo nie wiedziałam czy jej się spodoba, jak jej zabrałam to był taki płacz że aż się zanosiła. A dziś zabraniam jej czegoś to aż kipi z nerwów :angry:

reklama
hehe to widocznie jej się spodobała:-D rada na przyszłość: nie pytaj się dziecka która zabawka jej się podoba,bo będą jej się podobać wszystkie których nie zna,nie pytaj którą chce,bo będzie chciała wszystkie.poprostu ty wybierasz i koniec.wędlinka,ser-jeśli nie ma skazy jak najbardziej myślę.

na wizycie ok.mały główką w dole,waga 1230kg

Do góry