reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa - ja tam bym się nawet nie obraziła jakbyś urodziła, bo Annas :)-p) to ani nie spakowana ani nic, więc szczypta wrażeń z porodówki by się przydała, a to małe wbicie się to pikuś ;-) Próbuj różnych pozycji jak leżysz, podobno można trafić tą dobrą, gdzie ból jest zminimalizowany :sorry: Spakuj się do końca, bo wydaje mi się, że jeszcze dziś polecisz :laugh2:
Annas - a propo Adrianny wysypki, to paskudztwo jeszcze się trzyma, aż mi Jej szkoda, bo nigdy ze zmianami skórnymi nie było problemów :confused2:
Karollcia33 - i tak zostawisz chłopa samego na całe wakacje samego? :sorry:
Ewcia - no brzusio słitaśny :laugh2: Ewka ja też w 8 przytyłam 4 kg, a tak wcześniej to po 1kg gdzieś od 3 miesiąca, lekarz mi wtedy powiedział "no to zaszalała pani teraz" :-p

A my od dzisiaj oficjalnie w spacerówce i Ada zachwycona :laugh2: Tak bardzo zachwycona, że godzinę dzisiaj na spacerze zasypiała, a zależało mi by zrobiła to rach ciach :-p

reklama
Lilijanna- no zostawie.TO pewnie będzie wygladalo tak samo jak w ubiegłym roku.koniec czerwca wyjezdzam z malym do rodzicow.Po dw och tygodnicha przyjedzie T.i pewnie gdzies pojedziemy na urlop,No zalezy jak sie bede czula no a potem on wroci do pracy a my zostaniemy i tak przyjezdzac bedzie co dwa tygodnie.Wiesz on i tak w wakacje ma duzo pracy i robi nadgodziny wiec i tak go nie ma w domu a jak sobie pomysle ze mam w wakcje siedziec w bloku na IV pietrz eto mnie skreca
a rodzic emieszkaja nad samym jeizorem w lesie zyc nie umierac i dla mnie fajnie a co najwazniejsze dla dzieci
No i zdązymy sie za soba stęsknic.

No wiesz Lili wypraszam sobie, że niby ja niespakowana?, a te pół torby dla synusia to niby nic????:-p Współczuję wysypki, mój trzymiesięczny bratanek ma problemy skórne, szkoda mi bidulka. Przejście na spacerówkę, hmm wielka sprawa:)
Jankesowa pamiętaj jakby coś to smsa masz przysłać, bo inaczej obrazę się na śmierć:tak:

ewcia śliczny brzuszek :)
Jankesowa a może ty już na dniach urodzisz?? Synuś fajnych rozmiarów więc faktycznie rodzić możesz spokojnie :)
A odnośnie bóli głowy, czy ja mogę już stosować amol?
Annas, Lilijanna oj jak patrzę na mój suwak to sama nie wierzę, że zaczęło to tak lecieć, oby dzieciątko chciało być z nami :)
Karollcia zazdroszczę, że rodzice mieszkają nad jeziorem, my na razie nie planujemy urlopu, bo mój mąż nie wyobraża sobie wyjazdu z moim brzuchem bo się boi :/
Lili teraz to już córcia nie będzie tak spała jak w gondoli :)

A u mnie chyba ok, wczoraj brzuch szalenie bolał, ale na szczęście wieczorem troszeczkę przycichł, dziś bezboleśnie tylko mega wzdęcia :) Macie jakieś pomysły na wzdęcia??

Wszystko mi przeszlo jedynie po gnalo mnie na kibelek z luzna sprawa.:szok: Czyzby organizm sie czyscil??:eek:
annas chyba jednak poczekam na Ciebie :-)
ilonka ja stosowalam od samego poczatku gin mi powiedzial ze skronie bez problemu moge sobie po smarowac, ale nie pic pod zadnym pozorem, moze lepiej zapytaj swojego gina moj nie widzial przeciwskazan
Lili ja tak spakowana i nie ale zaraz sie biore zeby do konczyc bo straszy mnie na calego :tak::tak:, no prosze Ada swiata teraz wiecej widzi i nie musi tylko mamusi ogladac :-p a to wszystko to ciekawsze :rofl2:
karollcia ja jakbym miala sie kulac latem to chyba nogi by mi sie za tarly mam takie grubasne ze mi sie tra, wiec gdzie tu w sukni :-D:laugh2:
ewcia moja szyjka jeszcze tydzien temu tez byla opancerzona a teraz to nie wiem, gin byl w 100% pewien ze nie urodze predzej
zjola to wszystko chyba spowodowane schodzeniem malego... bo dziura sie robi pod cycami:tak:

Cześć dziewczynki, jak zawsze wasze kciuki mi potrzebne, idę jutro do szpitala, pan doktor powiedzial, że da mi zastrzyk na rozwój pluc dzdziusia w razie czego, na razie nie widzi nic niepokojącego, ale na wszelki wypadek :tak:
i zrobią mi zapis KTG :tak: i sprawdzą od razu czy nie pokazują się skórcze.

Ewcia Jankesowa Annas, Lilijanka Karollcia Zjola, Ewelinka, Marta, Ilonka, Kasia, i wszystkie moje kochane serdecznie pozdrawiam :-D:tak:

Witam,

Dziekuje Wam bardzo. Uspokoilyscie mnie troche z tymi ruchami malenstwa. W roznych zrodlach sie naczytalam, ze od 17tc to juz sie zaczyna cos odczuwac i zaczelam sie martwic, ze ja nic. Jeszcze na pierwszych zajeciach w szkole rodzenia bylam w poniedzialek i tam tez dziewczyny juz dyskutowaly o tym jak odczuwaja ruchy maluszkow. Jutro wieczorem mam wizyte wiec mam nadzieje, ze zobacze maluszka na usg i moze uda sie podejrzec plec ;-). Prosze o kciuki.

Ewcia - piekny brzuszek :-)
Agniesia - pozdrawiam kochana i bede jutro o Tobie myslala
Liljanna - zycze zeby malutkiej szybko przeszla ta wysypka, biedna Adusia
Karollcia - Twoi rodzice musza mieszkac w pieknych okolicach. Tymek pewnie tez uwielbia wakacje u dziadkow :tak:
Jankesowa - wspolczuje tych wszystkich bolow, ale to juz naprawde koncowka. Trzymaj sie!
Annas - super, ze komoda i wozeczek dla malego juz sa. Nie moge sie doczekac kiedy my zaczniemy takie rzeczy kupowac. Rozwazam wlasnie zakup wozka w Polsce, tylko nie wiem jak to bedzie z transportem.
Alicja - wielkie gratulacje, wlasnie doczytalam :-D Super wiesci!

reklama
Do góry