reklama
Annas81
Fanka BB :)
Hej dziewczęta
Cati tak jak dziewczyny pisały róznie bywa z tymi ruchami, ale u Ciebie spokojnie, jest jeszcze czas. Dzięki za kciuki
Karollcia a u mnie ta końcówka jakaś taka mało dokuczliwa. Naprawdę nie mogę narzekać, śpię dobrze, poruszam w miarę sprawnie, tylko już bym chciała być po, bo nie mogę doczekać się syneczka i martwię, żeby nic złego nie wydarzyło się już na końcu.
Lili a wiesz, ze mnie też cieszy bardzo suwaczek Ilonki.
U nas dziś stolarz od rana montuję komodę syneczka. Bardzo się cieszę, bo jest ładna, duża i pojemna (to najważniejsze). W końcu będę mogla poukładać ciuszki i inne rzeczy, bo mam poprane, poprasowane, tylko swego miejsca nie miały. Rano trochę spojenie łonowe mnie bolało, oczywiście ucieszyłam się:-) Ściskam
Cati tak jak dziewczyny pisały róznie bywa z tymi ruchami, ale u Ciebie spokojnie, jest jeszcze czas. Dzięki za kciuki
Karollcia a u mnie ta końcówka jakaś taka mało dokuczliwa. Naprawdę nie mogę narzekać, śpię dobrze, poruszam w miarę sprawnie, tylko już bym chciała być po, bo nie mogę doczekać się syneczka i martwię, żeby nic złego nie wydarzyło się już na końcu.
Lili a wiesz, ze mnie też cieszy bardzo suwaczek Ilonki.
U nas dziś stolarz od rana montuję komodę syneczka. Bardzo się cieszę, bo jest ładna, duża i pojemna (to najważniejsze). W końcu będę mogla poukładać ciuszki i inne rzeczy, bo mam poprane, poprasowane, tylko swego miejsca nie miały. Rano trochę spojenie łonowe mnie bolało, oczywiście ucieszyłam się:-) Ściskam
Cos mi sie wydaje ze przed szereg sie wepchne pojechalam na targ i do auta wrocic nie moglam taki bol krzyza mnie zlapal zganie w kroczu i brzuch znowu nizej spojenie tez boli , sluzu tez nie malo -zaczynam sie bac .... chyba ze to wszystko spowodowane schodzeniem malego do kanalu??
ewelinko witamy
ewelinko witamy
martusionek
Oj Jankesowa a może to juz mi jak trafiałam do szpitala i o 1 w nocy Tomuś zaczął schodzić w kanał rodny to i o 10 rano wyszedł wiec powodzenia.trzymamy z Tomciem kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam:-)
Jesteście Kochane :**
Jankesowa- to, że jesteś w 9 msc nie znaczy, żebyś wbijała się w kolejkę
Pilnuj swojej;-)
ja gdyby nie wczorajsza wizyta, to też bym się bała, że coś zaczyna się dziać
Bo ostatnio Mikosia dość nisko czułam i te twardnięcia brzusia częste, ale po wczorajszym wiem, że jest ok więc jestem spokojna
a tak w ogóle, to moja szyjka ma 40 mm więc chyba nieźle jak na prawie 34 skończone tygodnie no i doktorek powiedział, że wszystko jest jeszcze wysoko więc mam zamiar poturlać się do końca kwietnia
a poza tym zapomniałam napisać, w ciągu ostatnich 4 tygodni przytyłam 4 kg
Nieźle w takim tempie dobiję do 80
a oto mój brzusio:-)
Jesteście Kochane :**
Jankesowa- to, że jesteś w 9 msc nie znaczy, żebyś wbijała się w kolejkę
Pilnuj swojej;-)
ja gdyby nie wczorajsza wizyta, to też bym się bała, że coś zaczyna się dziać
Bo ostatnio Mikosia dość nisko czułam i te twardnięcia brzusia częste, ale po wczorajszym wiem, że jest ok więc jestem spokojna
a tak w ogóle, to moja szyjka ma 40 mm więc chyba nieźle jak na prawie 34 skończone tygodnie no i doktorek powiedział, że wszystko jest jeszcze wysoko więc mam zamiar poturlać się do końca kwietnia
a poza tym zapomniałam napisać, w ciągu ostatnich 4 tygodni przytyłam 4 kg
Nieźle w takim tempie dobiję do 80
a oto mój brzusio:-)
karollcia33
jankesowa- wspólczuje tych bóli krzyża.Trzymaj sie kobieta juz tylko troszeczkę.Cos mam przeczucie że na dniach urodzisz
ewcia-kochana super brzuniono u ciebie tez jeszcze troszeczke.
Tez zawsze chciala urodzic tak kwiecen,maj a nigdy nie trafilam i tym razem w wakacje bede się kulać ale na szczescie bede u rodziców gdzie woda las i swiety spokój.A że lubie cieplo to upaly mi nie straszne.
Oj fajnie tak z wami pogadać
Juz bym chyba nie portafila bez Was zyć
ewcia-kochana super brzuniono u ciebie tez jeszcze troszeczke.
Tez zawsze chciala urodzic tak kwiecen,maj a nigdy nie trafilam i tym razem w wakacje bede się kulać ale na szczescie bede u rodziców gdzie woda las i swiety spokój.A że lubie cieplo to upaly mi nie straszne.
Oj fajnie tak z wami pogadać
Juz bym chyba nie portafila bez Was zyć
reklama
Annas81
Ewcia jakiś brzusio piękny
Karollcia takie forum uzależnia, ae to chyba pozytywne uzależnienie. Fajnie, ze tak naprawdę "obce" osoby staja się takie bliskie.
Jankesowa jej zostawisz mnie.. no cóż przynajmniej na świeżo poopowiadasz czego mogę się spodziewać. Trzymaj się, w sumie jesteś w terminie, syn duży.. nic tylko rodzić:-)
Zjola buziaki
Martusionek Tobie i Tomusiowi też przesyłam wirtualne buzie
Przyszedł wozio mojego synka, na razie fajne wrażenie, a jak się będzie sprawował.. napiszę za dwa lata
Karollcia takie forum uzależnia, ae to chyba pozytywne uzależnienie. Fajnie, ze tak naprawdę "obce" osoby staja się takie bliskie.
Jankesowa jej zostawisz mnie.. no cóż przynajmniej na świeżo poopowiadasz czego mogę się spodziewać. Trzymaj się, w sumie jesteś w terminie, syn duży.. nic tylko rodzić:-)
Zjola buziaki
Martusionek Tobie i Tomusiowi też przesyłam wirtualne buzie
Przyszedł wozio mojego synka, na razie fajne wrażenie, a jak się będzie sprawował.. napiszę za dwa lata
Podziel się: