reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

wow i się rozpakowały:)
Jezynka witam boryska:) wielkie gratulacje!!!!
Angelka nie bój się kochana bedzie dobrze!!! przeziebienia się zdarzają a dzidziusiowi nic już nie grozi

Martusionek synek znajomych mial zapalenie pluc i wszytsko bylo ok.szybko wyleczyli tylko troszke w szpitau byli dluzej

reklama
Dziewczynki od 2 dni odchodzi mi czop sluzowy ale wlasnie teraz zauwazylam wsrod tego sluzu krew (taki "glut" krwi) sorry za obrazowy opis... :zawstydzona/y: Myslicie ze to czesc tego czopa?

angelka no wlasnie mi jak odchodzil czop to z krwia, ale nie bylo tej krwi bardzo duzo

Nie, nie duzo nie jest, tylko juz ma wyglad takiego "gluta" krwi bo wczesniej byly tylko takie niteczki... No i brzuch mnie pobolewa jak na @... Kurcze mialam sie stawic jutro do szpitala rano, ale chyba juz dzisiaj pojedziemy... Sama nie wiem...

angelka mi czop odchodzil dwa dni, ale jak wolisz to jedz do szpitala, ale jak nie ma regularnych skurczow albo nie odchodza Ci wody to nie ma sie co spieszyc:)

reklama
Do góry