reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

angelka i jak tam?

dziewczynki keidys pisalam ,ze szczotka do butelek nei potrzebna...zmianiam zdanie:) kupilam i chwalę poneiwaz zdecydowanie latwiej umyc butle

reklama
OLA**, Ty czytasz w moich myślach, czy jak??? Właśnie robię listę "zakupową" dla Ignasia i zastanawiałam się, czy wpisać szczotkę do butelek :-D :-D W takim razie - dziękuję za pomoc :))))))))

Włączę się tylko w dyskuję nt szczotek... dla mnie obowiązkowa. O wiele łatwiej się myje i to mycie jest dokładniejsze.
Ja mam tą z Aventu i jest super, myję nią od początku butelki i dalej wygląda jak nowa. No i ma to zakończenie do mycia smoczków.

O taką http://allegro.pl/szczotka-do-butelek-i-smoczkow-avent-niska-cena-i1428918173.html

edit:

Jeżynko GRATULUJĘ!

Angela pamiętam z zajęć SR że czop może być podbarwiony, ale jeżeli leci żywa krew to wtedy od razu szpital.

Ostatnia edycja:
ja mam taką :) wydaje się fajna:) choć to w maire nowy nabytek ,ale sprawdza się Tommee Tippee Szczotka do butelek! wytrzymała!!! (1440408863) - Aukcje internetowe Allegro

pamiętam jak Mysza chwalilas szczotki a mi sie to wydawalo neipotrzebne:)

ewelinko a co do czytania w myślach to nigdy nei wiadomo:p tyle tu razem czasu spędzamy

Jankesowa a ja Ci życzę żebyś już do rozpakowania była spokojna i szczesliwa, bo potem juz nie trzeba zyczyc maly bobasek bedzie szczesciem samym w sobie:)

Ostatnia edycja:
No właśnie dlatego polecam tą Aventoską. Ja nią myję od 3 miesięcy butelki, kilka razy dziennie, bo przecież u nas tylko butelki w ruchu i nawet z W. ostatnio stwierdziliśmy że jak nowa wygląda.

JANKESOWA, jaki torcik - ślinotok - i truskawki na nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Boshe", od tygodnia chodzą za mną świeżutkie truskaweczki, że aż śliny opanować nie potrafię :|

reklama
tez musze jeszcze szocztke kupic i nie wiedzialam jaka. Butelki mam tomme. Moje dziecie wlasnie ma czkawke ostatnio to po wszystkim zjadlam platki z mlekiem. Wczoraj przechodzil samego siebie po tym jak dzien predzej powiedzialam do mojego M "kochanie my to bedziemy mieli spokojne dziecko bo on juz w brzuszku taki leniuszek". Cala niedziele sie wiercil ruszal a na koncu juz tak mocno ze az bolalo

ewelinko ja swieze truskawki bym zycie oddala, tez mam slinotok na sama mysl:-D

Ostatnia edycja:
Do góry