reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa wszystkiego najpiękniejszego!

Ewelinko miałam takiego samego hopla na punkcie truskawek...normalnie szok. Pierwsze kupowałam po 40zł/kg jak się tylko "te nasze" zaczęły pojawiać bo nie mogłam się opanować. I drugą taką moją mocną zachcianką były arbuzy.

reklama
Jankesowa zmiłuj się ja nadal w ciążowych spodniach chodzę, a Ty tu taką pychotką częstujesz:) ale codziennie ostatnio jem faworki...w ogole mam taką chcice na ciasteczka ,ze szok:(

dzień doberek :))

Jankesowa- wszystkiego naj... naj... naj... najlepszego!!!

Truskawki świeże...:-p
ja osatnio może nie świeże, ale mrożone, wyjadłam wszyściutkie z zamrażarki:-p
a arbuz... mniam...
chodzi za mną, ale niestety nigdzie ich nie ma:sorry:
jedyne czym się pocieszam, to tymbarkiem jabłkowo-arbuzowym:laugh2::laugh2:

MYSZA, AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRBBBBUZZZZZZZZZZZZZZ - ojojoj..... ja chcę lato...

EWCIA, też mam mrożone z własnej działeczki, ale to nie to samo....wyobraź sobie, taką czerwoniutką truskaweczkę, rozpływającą się w ustach hahahaha

JANKESOWA
, te pierwsze truskawki w naszych sklepach, to niestety smaku truskawek nie przypominają...śmiem nawet stwierdzić, że chińczycy robią je z pangi :-D :-D

MYSZA, AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRBBBBUZZZZZZZZZZZZZZ - ojojoj..... ja chcę lato...

EWCIA, też mam mrożone z własnej działeczki, ale to nie to samo....
Ja wiem, że to nie to samo, ale z braku laku...:-p
wyobraź sobie, taką czerwoniutką truskaweczkę, rozpływającą się w ustach hahahaha
Wyobrażone :-D:-D:-D:-D

JANKESOWA
, te pierwsze truskawki w naszych sklepach, to niestety smaku truskawek nie przypominają...śmiem nawet stwierdzić, że chińczycy robią je z pangi :-D :-D

Z pangi :-D:-D:-D dobre

Jeżynko- GRATULACJE
no dziewczyny ja walcze z mdłościami ale dziewczyny mi już radziły z colą i nie powiem skutkuje
a tak to ogólnie wszystko ok.dziś odbieram wyniki i zobaczymy co tam wyjdzie.
oj ja tez chce truskaweczke:)

Ewcia, no wiesz....chiński MCGywer - czy jak to się pisało - potrafi z niczego COŚ zrobić ;-)

Karollcia, mi cola też pomagała na mdłości, za to szkodziła na żołądek i miałam po niej zgagę... :|

reklama
Do góry