Mysza no to zycze miłych zajec na SR...Normalnie nie moge sie doczekac
jak mój suwaczek bedzie pokazywał 30 tygodni ehh
Lucyf zobaczysz bedzie wspaniale, moze poród nie bedzie az taki bolesny
Trzeba byc dobrej mysli, choc zapewne łatwo sie tylko mówi...
Sama zapewne jak doczekam sie tego bede panikowac
Ewcia3004 ciesze sie ze juz jestes z nami, ze malenstwo z Toba jest...
Trzeba byc dobrej mysli,ze sie juz to co Cie kiedys spotkało nie powtorzy
She odezwij sie , jak tam spacerek minał
Ja wlasnie wróciłam od lekarza, niestety wciaz musze brac globulki bo infekcja mi całkowicir nie znikła ale jest znacznie lepiej...Poza tym lekarzowi mówiła swoje obawy ze juz czuje dzidziolka ale czasem mam takie dni ze w brzuszku jest kompletna cisza....:-(Lekarz uspokoił mnie mówiac ze przyjdzie czas na harce dziecka ale poki co, jestem tak zbudowana,a dziecko malusie ze nie zawsze tzreba je czuc.... Na koniec dodał zebym sie nie stresowała bo jest to niepotrzebne ....wiec wróciłam z humorkiem dobrym do domu
Nic znikam zjesc spozniony obiad a potem moze od kocyk legne troszke sie wygrzac....
jak mój suwaczek bedzie pokazywał 30 tygodni ehh
Lucyf zobaczysz bedzie wspaniale, moze poród nie bedzie az taki bolesny
Trzeba byc dobrej mysli, choc zapewne łatwo sie tylko mówi...
Sama zapewne jak doczekam sie tego bede panikowac
Ewcia3004 ciesze sie ze juz jestes z nami, ze malenstwo z Toba jest...
Trzeba byc dobrej mysli,ze sie juz to co Cie kiedys spotkało nie powtorzy
She odezwij sie , jak tam spacerek minał
Ja wlasnie wróciłam od lekarza, niestety wciaz musze brac globulki bo infekcja mi całkowicir nie znikła ale jest znacznie lepiej...Poza tym lekarzowi mówiła swoje obawy ze juz czuje dzidziolka ale czasem mam takie dni ze w brzuszku jest kompletna cisza....:-(Lekarz uspokoił mnie mówiac ze przyjdzie czas na harce dziecka ale poki co, jestem tak zbudowana,a dziecko malusie ze nie zawsze tzreba je czuc.... Na koniec dodał zebym sie nie stresowała bo jest to niepotrzebne ....wiec wróciłam z humorkiem dobrym do domu
Nic znikam zjesc spozniony obiad a potem moze od kocyk legne troszke sie wygrzac....