reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Cześć kochane już dostałam oczopląsu od tego skakania po forum, najpierw po WoC czy wszystko ok, potem do rozpakowanych, czy u dziewczyn i ich skarbów wszystko ok i podglądam jak rosną i sie zmieniają, potem na ccp bo sentyment pozostał.
Gosiu Kciuki zaćiśniete czekam na wieści
Julitko Martusionku- coś widzę ze ostatnio nam ciąża te brzuchy zaczynynamy się gorzej czuć, i do tego nasze chłopki nas wykańczają:D Chyba zaczynają nam na maksa świrować hormony ciążowe bo już nie dużo czasu nam zostało.
Julitko- ale sen pamietasz coś podobnego mi się sniło ze jakieś zielone wody, Co do brzucha mam wrażenie ze sie troszkę obniżył, mama mi to też powiedziała, Lena kopie już w inne miejsca niż dotychczas niżej, a jej ruchy są coraz boleśniejsze ale cudowne.Oprucz mega dołów, złego samopoczucia, mdłości mnie coś dopadły ostatnio. I jak tam wybór imienia
Martusionek-No to dobrze że ten mocz troszkę się polepszył, po wizytach zadowolona:)dzieci lubią kopać ten dedektor, ja następną wizytę mam 4.01, no chyba że coś bedzie sie dziać to mam częsciej przychodzić.
Ewitko dobrze że się odezwałaś, jak się czujesz?
Kasiuwd- bardzo się cieszę ze maleństwo rośnie!!!!!!!!!!!!
carri- skończyłaś remoncik
Aniołki cierpliwości życzę jutro malowanko:)
PAtti- no to zobaczymy czy jak cie rozdziewiczą zaczniesz rodzić czy przenosisz :)
LILI- jak dziś zdrówko i Adusia?? Polepszyło się
Lucy, Just, Mysza bez Was mi smutno tak mało się odzywacie:(
Kłaczku witaj
JAnkesowa - będzie Gracjanek?? Ale cię smaki przechodzą
A mój malował łazienkę do 1 w nocy dziś przedpokój i pokój małej, też ostatnio coś nie zauważ ze jestem w ciąży i mi mówi że coś słabo się ruszam a jak mam się ruszać jak mam 13 kg do przodu!!I nie mam już siły tak sprzatać jak kiedyś. Dziś przyszla teściowa bo mąz chciał i mam myć łazienkę wogóle mi się to nie podoba bo wole jak moja mam przychodzi, no ale co zrobić. U nas znów śnieg pada przynajmniej będzie ładnie biało a nie plucha i brud.
OLAp_M- to dalej czekam:)

haha ja mojemu tylko raz pokazalam jak to jest chodzic z takim brzuchem, jak bylismy na targu i kupowalismy jakas kapuste to mu ten worek na szyje zawiesilam a wazyl chyba z 6 kg wiec nie tak duzo, pochodzil tak po domu i sie przekonal jak to jest :-D ale ubaw z niego mialam po pachy... wczesniej to sie pytal o co my tyle narzekamy przeciez tak ładnie mi z tym brzuszkiem i nie wyglada zeby to bylo meczoce.... a na spacerach to tez go musialam stopowac :-/ nie dosc ze on odemnie wyszy o 30 cm wiec nogi ma dlugie i jak idzie to on robi jeden krok a ja 5 to jeszcze on biegnie a nie idzie bo wszedzie sie spieszy... ja w tym sniegu prezenty kupowalam z nim wiec co chwile wołałam ZWOLNIJ ja buty mam jedne na zime obcasy wiec ciezko sie szlo.. nic ide szykowac frytki bo o 12.45 ruszam do gina z tesciowa i tesciem jako kierowca trzymajcie kciuki zeby on do jakies zaspy nie wjechal....niby to kawalek ale ja sie z nim boje i 100 metrow jechac

kaira moja mama mi marudzi ze mi okna pomyje.... tesciowa to samo tylko ze tesciowa sie nawet nie pytala tylko zaczela myc... no i dostala ochrzan od adama bo ja nie mialam serca ochrzaniac jak chciala dobrze :/ ja bym chciala jutro sobie te 4 okna co mi zostaly pomyc adam ma wolne wiec moze razem jakos sie za to wezniemy jesli nie wyladuje do tego czasu na porodowce... a juro mam ostatnie zajecia w tym roku-nie chce mi sie na nie isc ale jak bede mogla to pojade-moze urodze na uczelni to bede studiowac za darmo

Ostatnia edycja:
Witajcie Brzuchatki!

jankesowa cudny masz brzuszek...i jakoś się rozstępów nie dopatrzyłam więc nie wymyślaj.

Gosia &&& choć już jesteś pewnie po...ciekawe czy się dziecię pokazało :-)

kaira kochana jesteś! Chłopy nigdy nie zrozumieją jak to jest być w ciąży...i później co to jest baby blues ;-)

Pozdrawiamy i proszę brzuszki podgłaskać :-)

mysza zeby rozstepy widziala to musiala bym plecy i zad zrobic :-D:-D a tego wam raczej wklejac nie bede na co takie widoki:cool2: aty dawaj zdjecia Szymonka a nie go ukrywasz:tak:

Patib pomysl super napewno sie chlop przekonal i przestal gadac :-p

kaaira w koncu bo dlugich namyslach klotniach itp chyba na 99% gracjan , mial byc olivier (stwierdzilam ze oklepane, potem emanuel -pomysl meza ale do mnie to nie przemawia:sorry::eek:, zle mi sie z filmow kojarzy no a za Gracjanem jestesmy oboje):cool2:, mojej tesciowej w roli sprztaczki sobie nie wyobrazam jakos by mi to nie przeszlo naprawde:confused:

just ale mnie rozbawilas tym facetem no ale niestety tak sie zdarza , wczoraj w przychodni baba sie chciala przede mna wepchnac bo ona aby krew zbadac :dry::dry: a ja mowie a ja aby glukoze wypic juz nic nie powiedziala:eek:

aga jeszcze raz gratuluję :tak: super wieci

My ostatnio bylismy na zakupach (chcialam sobie sweter kupic), to cala droga=e wolalam zwolnij a on aha dobra, trzy kroki zrobil i znowu swoje tempo, kazalam mu isc do auta i czekac na mnie :wściekła/y:. A ostatnio co tak slisko szlismy do tesciow co prawda jakies 20m z auta ja mialam psa torebke i siebie a moj pedzil co sil mowie czekaj bo mi ciezko i slisko na to on podszedl zabral torebke i poszedl ( nie powiem ulzyl mi jak cholipcia pies z 5kg a torebka moze z pol kilo):wściekła/y::-D

Odebralam glukoze i przed wypiciem 79 a po 152 z czego pisze ze norma do 140 jest zle?? tyle ze bab mi zbadala po 50 minutach a nie po 60 :wściekła/y:

SMS od Pati, później będzie na forum :-)

"Michałek będzie malutki 2540g ma tak na oko. Mam już rozwarcie na 1,5 palca ... i czop mi już odchodzi albo cały odszedł, bo tak chlupło przy zdejmowaniu kołpaka, ale wody to nie były. Paciorkowca nie mam uff. Papa"

hola hola jeszcze nie rodze :-D ja mam tylko rozwarcie i czop nie wiem gdzie odpadł :-D jakby cos sie dzialo to lili dostanie smska ;-)

milego dnia papa ja lece pilnowac frytek

aha lili co do smska ostatniego-A za 5 minut bedzie w domu wiec raczej sie wyrobie :-p

jankesowa a dlaczego po 50minutach ? ja ma być po godzinie to po godzinie bo teraz nie wiadomo jak traktować taki wynik poza normą.

aga gratuluje II kresek :tak: teraz trzymam kciuki za pomyslnosc do konca i zeby dzidziol byl braciszkiem dla slicznej Glorci ;-)
lili jak zdrowko Twoje i Waszej malej cudnej krolewny :-)
carri a pewnie ze sie pochwale pokoikiem Olafa jak bedzie skonczony ;-) jak nie zapomne oczywiscie :cool2:
gosialew kciuki trzymalam bo wczesniej czytalam ze lecisz na usg :sorry2: mam nadzieje ze dzidziol ci kawalu nie wywinol i pokazal co ma miedzy nozkami ;-) bo gdyby Olaf wczesniej na polowkowym nie pokazal to teraz chyba by bylo trudno :eek: ciagle te nozki zaciska :eek:
pati to faktycznie maluszek z Michalka bedzie ale grunt zeby byl zdrowy a wage nadrobi po tej stronie ;-) no to teraz sioe zaczelo :-D:szok: trzymam kciuki zeby latwo i szybko poszlo jak sie akcja rozwinie ;-)
kaira dzieki ;-) cierpliwosc sie przyda bo z tym moim K to jak cos sie robi to zawsze mamy jazdy :cool2: no ale to dla Olafka wiec moze jakos przejdzie bez wiekszych zgrzytow :dry:
wszystkie dziewczynki pozdrawiam i buziaki przesylam dla dzidziolkow :tak:

reklama
mysza no wlasnie pisalam predzej ze byla raz i babka w ogole nie chciala mi wykonac badania bo nie bedzie czekac ( u nas w przychodni punkt pobran jest od 7-30 do 8-30) poszlam drugi raz i pobrala a ze juz jej sie czekac nie chcialo to mnie zawowala i pobrala po 50min wg mojego zegarka. chyba pojade i zrobie w szpitalu i koniec:wściekła/y: bo 10 min to tez zawsze roznica i mzoe odrazu zrobie 75g jak juz pojade to 20km

pati to czekamy na wiesci :tak::tak: ojj moze wcale nie bedzie michalek malutki roznie lekarze mowia, mojej kuzynce mowili ze jak bedzie 4kg to huk a maly mial 5400 i urodzila naturalnie:tak::tak: wiec gdzie to 1400 zgubili ;)

Ostatnia edycja:
Do góry