Jankesowa, babka nie powinna tak cudować, ale skoro już jest jak jest to chyba lepiej nie powtarzaj wyniku na własną rękę (dla dzidzi takie skoki cukru też nie są najlepsze) tylko idź z tym co masz do lekarza. Może póki co zaleci Ci dietę, kontrolę cukru po jedzeniu, a powtórkę glukozy za jakiś czas. Lekarz będzie wiedział jakie postępowanie jest najlepsze w takiej sytuacji, zwłaszcza przy obciążeniach rodzinnych co do cukrzycy.
reklama
just tyler ze u nas nie ma obciazenia rodzinnego siostra ma i nikt po za tym byla wykonywana sterta badan i nie ma zadnej opcji ze to rodzinne i gin o tym wie.
9krew byla wysylana nawet do francji zreszta moja tez mialam wtedy 3latka) pojde z tym co mam powiem jak bylo ze po 50min i tyle sam zrobi co bedzie uwazal za stosowne . Czytalam ze panika jest jak powyzej 160 no ale zobaczymy
9krew byla wysylana nawet do francji zreszta moja tez mialam wtedy 3latka) pojde z tym co mam powiem jak bylo ze po 50min i tyle sam zrobi co bedzie uwazal za stosowne . Czytalam ze panika jest jak powyzej 160 no ale zobaczymy
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
aga gratuluje II kresek teraz trzymam kciuki za pomyslnosc do konca i zeby dzidziol byl braciszkiem dla slicznej Glorci ;-)
:
Aniolki Dziękuję i witaj .
Mój chłop chce dziewczynkę, mamy w rodzinie samych urwisów, Glorcia to jedyna dziewczynka. A ja się śmieję że będą chłopaki-bliźniaki
Ojej znowu bedę miała ksywkę na początku słonionko a potem mamuciątko...ojej
Jankesowa, to coś mi się pomieszało z tym obciążeniem rodzinnym
tak czy siak myślę, że lekarz coś wymyśli. pewnie i tak będziesz musiała powtórzyć badanie, z tym obciążeniem 75g, skoro wynik wyszedł spory, no i te nieszczęsne 50 minut, ale to niech lekarz wymyśli, czy lepiej teraz już to robić czy później. Ja robiłam od razu 75g, ale dopiero koło 29tc
tak czy siak myślę, że lekarz coś wymyśli. pewnie i tak będziesz musiała powtórzyć badanie, z tym obciążeniem 75g, skoro wynik wyszedł spory, no i te nieszczęsne 50 minut, ale to niech lekarz wymyśli, czy lepiej teraz już to robić czy później. Ja robiłam od razu 75g, ale dopiero koło 29tc
no no no
aga cudnie!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!ale super
I Kłaczek na wieściach
Pati neizła wyprawa ciekawe kiedy niunio wyjdzie nei znasz dnia ani godziny hihia te telefony to ja znam codziennie do mnie dzwonili i pytali czy już
Ola Pm jak się czujesz?
Gosia kciukaski
ja to chyba powinnam na rozpakowane się przenieść a tu się zadomnowiłam
piszę mniej,ale czytam.czas mi gna jak szalony a ostatnie tyg ciąży tak się ciągnęły.Juluś głównie śpi
aga cudnie!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!ale super
I Kłaczek na wieściach
Pati neizła wyprawa ciekawe kiedy niunio wyjdzie nei znasz dnia ani godziny hihia te telefony to ja znam codziennie do mnie dzwonili i pytali czy już
Ola Pm jak się czujesz?
Gosia kciukaski
ja to chyba powinnam na rozpakowane się przenieść a tu się zadomnowiłam
piszę mniej,ale czytam.czas mi gna jak szalony a ostatnie tyg ciąży tak się ciągnęły.Juluś głównie śpi
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
Jakos ostatnio mam malo czasu na wszystko...
Juz rano weszlam,aby zobaczyc wiesci od Agi,ale nic nie pisalam.
Aga wielkie gratulacje!!!
Pozdrawiam wszystkie i zmykam bo Arturo robi dzis urodziny i niedlugo przybeda goscie.
Po niedzieli powinnam miec wiecej czasu.
Buzka
Jakos ostatnio mam malo czasu na wszystko...
Juz rano weszlam,aby zobaczyc wiesci od Agi,ale nic nie pisalam.
Aga wielkie gratulacje!!!
Pozdrawiam wszystkie i zmykam bo Arturo robi dzis urodziny i niedlugo przybeda goscie.
Po niedzieli powinnam miec wiecej czasu.
Buzka
K
kaira24
Gość
Ja tylko na chwilę mała chyba się znów przeniosła niżej, bo bolało strasznie jakby mi ktoś wkręcal sie w miednicę, nawet A zauważył że jest niżej ten brzuch, i sie trochę wystraszył bo się popłakałam z bólu. Ale nie muszę już sprzątać, myje własnie podłogi, teściowa wymyła łazienkę, a jutro moja mam przyjdzie myć reszte.Wiadomo z mamą najlepiej
PAti to może tuż tuż ale się cieszę zobaczę za niedługo fotke Michałka
Aga- miłej imprezki
JAnkesowa najlepszego z okazji imienin, a co do badania to pewnie będziesz musiała powtórzyć, a co do imią ja chciałm cały czas Liwie a została Lena.
OLENKO** ty już się nie przenoś tylko być tu i tu!!!! ucałuj Julka!!!
Gosiu i jak???
PAti to może tuż tuż ale się cieszę zobaczę za niedługo fotke Michałka
Aga- miłej imprezki
JAnkesowa najlepszego z okazji imienin, a co do badania to pewnie będziesz musiała powtórzyć, a co do imią ja chciałm cały czas Liwie a została Lena.
OLENKO** ty już się nie przenoś tylko być tu i tu!!!! ucałuj Julka!!!
Gosiu i jak???
martusionek
Fanka BB :)
Myślałam że są wiadomości od Gosi a tu dalej nic , wiec czekam!
A w pracy miałam miłe powitanie powychodziły wszystkie koleżanki z sal razem z panią dyrektor i podziwiały mój brzuszek i zostałam okrzyknięta mianem "prawdziwej matki polki" no i mówiły ,ze ładnie wyglądam itp.
Kurde tylko jak wracałam to strasznie bolał mi brzuch w dole
A w pracy miałam miłe powitanie powychodziły wszystkie koleżanki z sal razem z panią dyrektor i podziwiały mój brzuszek i zostałam okrzyknięta mianem "prawdziwej matki polki" no i mówiły ,ze ładnie wyglądam itp.
Kurde tylko jak wracałam to strasznie bolał mi brzuch w dole
czesc kochane nie nadrobie bo mi dysk twardy w lapku padl i nie mialam kontaktu ze swiatem przez pare dni)
kairko no Ty sie kochana troche oszczedzaj bo to juz blisko coraz blizej a wydaje mi sie ze Ty w tym ferworze sprzatania o tym zapominasz. no juz brzuszek ma prawo sie obnizac)
jankesowa nie pisalam jeszcze ale cudne imie wybraliscie dla synka bardzo mi sie podoba
Gosia no i co tam to Twoje dziecie ma miedzy nozkami?
Carri jak sie czujesz Ty i Madzia?
Pati ja na wizycie u gina mialam pol palca rozwarcia a na drugi dzien urodzilam wiec.....)))))
buziaczki dla aniolkow, julitki, martusionka, ewci no i niewymienionych tez))
kairko no Ty sie kochana troche oszczedzaj bo to juz blisko coraz blizej a wydaje mi sie ze Ty w tym ferworze sprzatania o tym zapominasz. no juz brzuszek ma prawo sie obnizac)
jankesowa nie pisalam jeszcze ale cudne imie wybraliscie dla synka bardzo mi sie podoba
Gosia no i co tam to Twoje dziecie ma miedzy nozkami?
Carri jak sie czujesz Ty i Madzia?
Pati ja na wizycie u gina mialam pol palca rozwarcia a na drugi dzien urodzilam wiec.....)))))
buziaczki dla aniolkow, julitki, martusionka, ewci no i niewymienionych tez))
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Jestem, jestem dziewczyny. Nie było mnie prawie cały dzień w domu, bo jeszcze w pracy byłam i potem u siostry a u nas od 2 dni sypało śniegiem, więc i powrót był długi i męczący. Musiałam najpierw coś zjeść i się ogrzać.
A wiec po usg jest super. Moje dziecko bardzo ruchliwe było wiec dziś bez problemu było można podejrzeć i jest synuś:-):-):-):-):-) Imię już dawno wybrane przez P. i będzie Kubuś. Waga też ok, a bałam się, że za mały, ale waży 1790 gram. Wszystkie narządy w normie, serduszko, pęcherz, jelita itd.
no i takie ładne zdjęcie buźki mam, zaraz wstawię :-).
Muszę teraz gdzieś schować dziewczęce ciuszki, bo tyle różowego mam jeszcze od siostry też, ale zostawię sobie, bo może się w końcu wstrzelimy za kilka lat i w dziewczynkę. Bodziaki hello kity mogę odłożyć też.
Aga34 gratuluję pozytywnego testu :-)
A wiec po usg jest super. Moje dziecko bardzo ruchliwe było wiec dziś bez problemu było można podejrzeć i jest synuś:-):-):-):-):-) Imię już dawno wybrane przez P. i będzie Kubuś. Waga też ok, a bałam się, że za mały, ale waży 1790 gram. Wszystkie narządy w normie, serduszko, pęcherz, jelita itd.
no i takie ładne zdjęcie buźki mam, zaraz wstawię :-).
Muszę teraz gdzieś schować dziewczęce ciuszki, bo tyle różowego mam jeszcze od siostry też, ale zostawię sobie, bo może się w końcu wstrzelimy za kilka lat i w dziewczynkę. Bodziaki hello kity mogę odłożyć też.
Aga34 gratuluję pozytywnego testu :-)
Załączniki
Podziel się: