reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Gosia kciuki zacisniete :-)
widze zew mamy nowa ciezarowke gratulacje i spokojnych miesiecy do rozwiazania :-)
widze zew mamy nowa ciezarowke gratulacje i spokojnych miesiecy do rozwiazania :-)
julitka80
dni, których nie znamy...
witam się po koszmarnej nocy!!!nie mogłam się doczekać kiedy się skończy-brzuch dokuczał potworniei jeszcze mój T...udęciuch jeden-wczoraj jak mi ciśnienie podniósł, poszedł do pracy, skończył po 23, wrócił do domu i słowem się nie odezwał nawet.bucowaty chłopina.przykro mi było, bo wczoraj źle się czułam, a on nawet nie wsłał głupiego smsa czy wszystko ok...już nie pierwszy raz zachowuje się jak dziwoląg.ale ja nie zamierzam tym razem już ręki wyciągać.jak się wdał w mamusie to i tak nie pomoże.
Kasiawd, gratulacje udanej wizyty, oby tak do końca-spokojnie i nudno
Aga, robisz tego testa?????narobiłaś nam smaka a teraz co???to nie fair
Gosia, kciuki ściskam, po pierwsze żeby było wsio ok, a po drugie, żebyśy się już dowiedziały co i jak
Ewitka, zadbaj o siebie, bo zdrówko najważniejsze!!
Kłaczkuwitaj, miło Cię tu widzieć
Kasiawd, gratulacje udanej wizyty, oby tak do końca-spokojnie i nudno
Aga, robisz tego testa?????narobiłaś nam smaka a teraz co???to nie fair
Gosia, kciuki ściskam, po pierwsze żeby było wsio ok, a po drugie, żebyśy się już dowiedziały co i jak
Ewitka, zadbaj o siebie, bo zdrówko najważniejsze!!
Kłaczkuwitaj, miło Cię tu widzieć
martusionek
Witam!
Wczoraj jakoś nie miałam siły i ochoty pisać na forum. Po wczorajszej wizycie u gin ok. Tomuś sobie rośnie i bryka skopał detektor tradycyjnie a przecież mama lubi słuchać jak bije serduszko synka wyniki moczu już lepsze nie są rewelacyjne ale są ok. Teraz wizyty co 2 tygodnie więc przed świętami czeka mnie gin bo 22.12. a i mam stan zapalny ale ostałam krem , którego pól dnia szukałam bo u mnie nie było w aptece.
Aga i jak testowanko my czekamy!!!
OlaP_M gdzie jesteś?
Pati także do meldunku!!!!
Kłaczku witamy na wieściach!!!!!!
Julitka nie tylko twój T to taki tępak mój nie lepszy, prosiłam wczoraj aby przeniósł mi z pokoju do sypialni paczkę z ubrankami które dostaliśmy miał zrobić rano i co zapomniał ale co tam rano żeby zapytać się czy wypłata wpłynęła na konto to wie jak zapytać ale jak żona się czuje to już nie. takie te nasze chłopy mało inteligentne
Miłego dnia !!!!
Wczoraj jakoś nie miałam siły i ochoty pisać na forum. Po wczorajszej wizycie u gin ok. Tomuś sobie rośnie i bryka skopał detektor tradycyjnie a przecież mama lubi słuchać jak bije serduszko synka wyniki moczu już lepsze nie są rewelacyjne ale są ok. Teraz wizyty co 2 tygodnie więc przed świętami czeka mnie gin bo 22.12. a i mam stan zapalny ale ostałam krem , którego pól dnia szukałam bo u mnie nie było w aptece.
Aga i jak testowanko my czekamy!!!
OlaP_M gdzie jesteś?
Pati także do meldunku!!!!
Kłaczku witamy na wieściach!!!!!!
Julitka nie tylko twój T to taki tępak mój nie lepszy, prosiłam wczoraj aby przeniósł mi z pokoju do sypialni paczkę z ubrankami które dostaliśmy miał zrobić rano i co zapomniał ale co tam rano żeby zapytać się czy wypłata wpłynęła na konto to wie jak zapytać ale jak żona się czuje to już nie. takie te nasze chłopy mało inteligentne
Miłego dnia !!!!
witam
jestej nadal dwa w jednym ale sie smsy zaczely z kazdej strony, kazdy pyta czy to juz itd.
wczoraj nie mialam weny zeby pisac, zreszta dzisiaj tez :-/ no a pozatym to koncze moja serwetke szydelkowa, jak ja dzis skoncze i wykrochmale to wstawie fotki ;-)
miłego dnia, jak cos sie bedzie dzialo to wam smski posle do lili lub agatki lub carri wiec sie nie martwcie ;-)
aha kołpaka mam miec zdjetego o 13stej i jakos duzo wydzieliny mama ale czy to moze byc czop to nie wiem bo wkoncu ja myslalam ze to cos to trzyma mi szyjke zamknieta... aa i w sikach znowu mam cukier i nie wiem o co kaman, kazal mi zrobic normalna glukoze i wyszla ok 72 z tego co kojarze wiec w dolnej granicy normy... chyba za mało seksu i spalania cukrow mam nadzieje ze dzis sobie odbijemy jeszcze
jestej nadal dwa w jednym ale sie smsy zaczely z kazdej strony, kazdy pyta czy to juz itd.
wczoraj nie mialam weny zeby pisac, zreszta dzisiaj tez :-/ no a pozatym to koncze moja serwetke szydelkowa, jak ja dzis skoncze i wykrochmale to wstawie fotki ;-)
miłego dnia, jak cos sie bedzie dzialo to wam smski posle do lili lub agatki lub carri wiec sie nie martwcie ;-)
aha kołpaka mam miec zdjetego o 13stej i jakos duzo wydzieliny mama ale czy to moze byc czop to nie wiem bo wkoncu ja myslalam ze to cos to trzyma mi szyjke zamknieta... aa i w sikach znowu mam cukier i nie wiem o co kaman, kazal mi zrobic normalna glukoze i wyszla ok 72 z tego co kojarze wiec w dolnej granicy normy... chyba za mało seksu i spalania cukrow mam nadzieje ze dzis sobie odbijemy jeszcze
julitka80
dni, których nie znamy...
boszysz, a ja Wam zapomniałam wczoraj napisać...śniło mi się, że miałam rodzić i nijak nie mogli mi wwołać tego porodu.nie chcę nawet mówić jakich metod w szpitalu próbowali...a dziś z kolei śniło mi się, że najpierw jakiś taki zielony czop wypadł, później się zielone wody lały ze mnie, a na koniec jakaś łuska wypadła.blee.czy to już takie "lękowe"sny okropne ma się do końca???to ja dziękuję!!!
ide na kaffke, wrzucić tapetkę, poprasuję troszkę, bo wczoraj kolejną partię dzidziusiowych rzeczy prałam i pewnie wrócę do wyrka, bo za oknem BRRR paskudnie
ide na kaffke, wrzucić tapetkę, poprasuję troszkę, bo wczoraj kolejną partię dzidziusiowych rzeczy prałam i pewnie wrócę do wyrka, bo za oknem BRRR paskudnie
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
witam dziewczynki
nie wierzę
II KRECHY
nie wierzę
II KRECHY
reklama
Alicja1985
Aga wielkie gratulacje
Podziel się: