reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Gosialew trzymam kciuki za usg :-)
julitka boże jakie sny mnie sie dlugi czas snila krew , skrzepy, poronienie ale skonczylo sie to na szczescie bo po nocy stawalam wykonczona normalnie

pati witamy witamy :tak:

martusionek czasem bywaja takie dni ;) dobrze ze u was ok
aga jak tam test wbijaj na forum ;)
klaczek witamy :tak:

kasiawd super ze wizyta sie udala :-) takie wiadomosci ciesza

A ja zjadlam na sniadanko chlebka i rybke w occie po czym popchlam ja cukierkami :szok: ale pycha normalnie :zawstydzona/y: a zaraz bede na zgage umierac cos mi sie wydaje, wczoraj odtslalam od cioci prezent imieninowy zawsze bylo jakies winko a w tym roku kosz z owocami i slodyczami wiec tak grzesze od wczoraj wieczora.

Co do facetow to moj tez nie pyta jak sie czuje:wściekła/y: oni chyba z troszke innej planety (zapyta jak juz widzi ze kiepsko ze mna ). Ja mykam na miasto musze kupic cos sobie i przyjemnosc zrobic. Wczoraj moja mama kupila sliczny bialy komplecik z niebieskim obszyciami i slonikiem , spiochy, czapka, skarpetusie, i kaftanik a wszystko 25zl bylam w szoku ze tak tanio u nas w sklepie, material gatunkowo super wiec chyba skusze sie na wiecej (nie mam rozmiarow 62-68):-):-)

AGA GRATULUJĘ!!!!!!

aga ale zajebiście :-D tylko teraz juz stąd nie zwiewaj :-D swoja droga teraz to juz cie trzy watki obowiazuja ccp wiesci od ciezarowek i wiesci od rozpakowanych (nie liczac juz sierpniówek 2011 :-D )

aga ale zajebiście :-D tylko teraz juz stąd nie zwiewaj :-D swoja droga teraz to juz cie trzy watki obowiazuja ccp wiesci od ciezarowek i wiesci od rozpakowanych (nie liczac juz sierpniówek 2011 :-D )

Dzięki Pati, cieszę się że udało mi się w tym roku zajść w ciążę :).

Muszę wiejść na CPP dodam dziewuszkom trochę otuchy.

Aga gratuluje i spokojnej i nudnej ciąży!!!!! może Gloria będzie miała braciszka?

Ciekawe jak u Gosi na USG?

A ja zaraz idę do pracy zanieść zwolnienie i troszkę się boje bo ślisko jak cholercia:(

Dziewczynki narzekające na to, że faceci się nie interesują Waszym samopoczuciem - mój w 9 miesiącu i to chyba w drugiej połowie zauważył, że już mi ciężko i się turlam :-) widać mój brzuchol, plus 30 stopni za oknem co nieco zmusiły go do empatii ;-)

Just bo oni tak maja ja ostatnio zostałam wyciągnięta na spacer przez M i wzięliśmy psa ze sobą i M szedł z Rufusem szybko bo wiadomo pies trochę ciągnie aja za nim truchcikiem biegnę wolam M że nie dam rady a on mi mówi "Oj przepraszam zapomniałem ,ze jesteś w ciąży":shocked2::-D Nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać.

reklama
Martusionek, chyba lepiej śmiać się, bo płacz i tak nic nie da ;-)
A co do bystrości facetów tym razem nie własnych:
też jakoś pod koniec ciąży byliśmy na zakupach w tesco. Wiadomo zanim się obleci cały hipermarket to trochę czasu zejdzie, więc już przy kasie miałam wszystkiego dość. No ale trzeba odstać swoje bo kolejka. Chyba nawet staliśmy do takiej kasy teoretycznie dla uprzywilejowanych - w 9 miesiącu chyba się łapałam ;-)
A tu nagle facet za nami z tekstem, że może moglibyśmy go przepuścić, bo on tylko jedną czy dwie rzeczy. No myślałam, że go wzrokiem zabiję!

Do góry