Witam. Normalnie zaraz nie wyrobie wczoraj byslimy u tesciow i ponad 2h siedzenia na krzesle wiec dzisiaj wyrobic nie moge tak mnie krzyz boli na drugi raz mowie albo fotel albo wcale nie jade 
. Co do imion my dla dziewczynki chcielismy Laura dla chlopca od samego pocztaku byl obu stronnie Oliwier. Tyle ze u nas oliwierow na caly powiat jest moze z 5
w moeje gimienie ktora juz nie dlugo bedzie miala prawa miejskie jest aby jeden wiec nie tak zle. A druga sprawa tez nigdy nie lubilam jak w klasnie bylo 5 Magdalen np ale to jest moim zdaniem nieuniknione chyba ze sie wymysli jakies imie typu BOZYDAR albo co bo Piotr, Pawel, Natan, Nataniel,Igor, Oscar,Tomek, Lukasz, Bartek Konrad to narazie u nas przemawazaja
. Mnie sie podoba imie Cyprian, Gracjan ale wez tutaj chlopa namow moj Ł za to upiera sie przy imieniu Emanuel albo Samuel a mnie sie jakos zle kojarzy. Swoja droga przez cale zycie spotkalam tylko jednego Henryka akurat w liceum i utkwil mi chlop w pamieci:-)
ze nigdy go nie zapomne i kazdy tylko Heniu, Heniuś
. Mykam na zakupy bo krzyz mi strzeli jak nadal siedziec bede poczytam pozniej. Pozdrawiam