reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam. Normalnie zaraz nie wyrobie wczoraj byslimy u tesciow i ponad 2h siedzenia na krzesle wiec dzisiaj wyrobic nie moge tak mnie krzyz boli na drugi raz mowie albo fotel albo wcale nie jade :crazy::-D. Co do imion my dla dziewczynki chcielismy Laura dla chlopca od samego pocztaku byl obu stronnie Oliwier. Tyle ze u nas oliwierow na caly powiat jest moze z 5:tak: w moeje gimienie ktora juz nie dlugo bedzie miala prawa miejskie jest aby jeden wiec nie tak zle. A druga sprawa tez nigdy nie lubilam jak w klasnie bylo 5 Magdalen np ale to jest moim zdaniem nieuniknione chyba ze sie wymysli jakies imie typu BOZYDAR albo co bo Piotr, Pawel, Natan, Nataniel,Igor, Oscar,Tomek, Lukasz, Bartek Konrad to narazie u nas przemawazaja:blink:. Mnie sie podoba imie Cyprian, Gracjan ale wez tutaj chlopa namow moj Ł za to upiera sie przy imieniu Emanuel albo Samuel a mnie sie jakos zle kojarzy. Swoja droga przez cale zycie spotkalam tylko jednego Henryka akurat w liceum i utkwil mi chlop w pamieci:-):tak: ze nigdy go nie zapomne i kazdy tylko Heniu, Heniuś :happy:. Mykam na zakupy bo krzyz mi strzeli jak nadal siedziec bede poczytam pozniej. Pozdrawiam

reklama
Dziewuszki, ja mam małe pytanko, bo od 2 dni mnie nurtuje...od 2 dni...hmm...muszę obrazowo napisać, sorry, podczas korzystania z toalety zauważyłam, że moja wkładka jest mokra (nie jest to żaden śluz)......ogólnie czuję "tam na dole" mokro...nie wiem, czy tak ma być, czy zacząć się bać? Mam nadzieję, że to wody się nie jątrzą...jutro popytam ginki...
Ma/miała któraś może tak???

Witam i ja :))

Agnieszka
- ale z Julki śliczna dziewczynka!!!
a te oczy... ah... chyba się zakochałam:-D:-D

Ewelina- parę dni wstecz ja też się tym martwiłam;-):zawstydzona/y:
ale Lucy mi nap. jak szybko sprawdzić ;)
ewcia prosty test jest taki kladziesz sie na plecach kaszlesz i jak nic nie wyplywa to nie wody tylko sluz, spokojnie kochana bo nerwy nie pomoga

Olu- a to w takim razie nic nie napiszę, bo nie wiem jakie komplikacje mogą być...
U mnie na szczęście nie było :))

Ostatnia edycja:
No niby nic nie wypływa podczas kaszlu, ale na śluz to mi też nie wygląda, jutro poproszę ginkę o spr. wód i już...

podczas usg stwierdzi, że JEST wszystko dobrze, a wód wystarczająca ilość :))

u mnie też nie wyglądało czasami to na śluz i dlatego zaczęłam panikować, ale przeszło mi :))

Witam

Ewelina ja to mam taki rzadki śluz, że mi wkładki przemakają. W razie co są testy BoboSafe na wyciekanie wód płodowych.

Agnieszka śliczne zdjęcia Julci.

Jankesowa ja też na krześle za długo nie wytrzymam, ale wtedy to dobrze też pochodzić jest trochę, bo nawet na fotelu jak zalegniesz w jednej pozycji to potem przy wstawaniu boli.

hej,a ja znowu dziś głupotą się wykazałam:)człowiek na błędach nie uczy się:)
spałam dziś strasznie długo.zwlekłam się dopiero o 11tej z łóżka i to dzięki temu,że tata wpadł na kawe.( a położylam się o 22.30, bo M wstaje o 6tej rano).tacie kawe sobie herbaty wielki kubek ,a o śniadaniu nie pomyślałam.i oczywiście wymiotami skończyło się.

Ewelina ja też mam mokro pod wkładką to normalne.wody naprawdę bys zauważyła.
Agniesiu nie zaniedbujesz nas:) jak coś to wiemy,że jesteś:)

nie mam o czym pisać:) buziam

reklama
ewelinko ja tez mam takie potopy naprawde taki rzadki sluz i juz pytalam o gina i mowi ze tak kobiety czasem maja, do tego jak lusterkiem sobie moja mała po ogladalam to pedem na wizyte dio gina szlam zze po puchlam a ten oczywiscie grzecznie wytlumaczyl ze od kad przyszlam pierwszy raz to tak to wyglad i jak najbardziej normalne.:tak:

GosiaLew tyle ze te ich krzesla owszem to piekne moze i sa ale wygodne ni grosz na tym moim co mam przy kompie to pol zycia moge spedzic a krzyz nie boli

a teraz uwaga przed wyjsciem poszlam do toalety jak zwykle przeglad papieru i co nikta krwi, dziewczyny mialam zawal myslalam ze padne ale cos mnie tklo i patrze a to nitka ale czerwonej nici:szok::-D ale skad ona tam musiala sie gdzie wkumplowac ale mi ulzylo ale mam schize do teraz, do tego idac po drodze:crazy: na drodze ogromna kaluza a tam auto przejechal ze 100 na godzine jak nie wiecej myslalam ze bede plakac bym sie utopila tyle wody mi na pyszczek polecialo a jak wygladalam nie musze chyba opowiadac:angry::baffled: tak szybko jechalo ze nawet marki nie zauwazylam bo okulary mialam cale w kropki:sorry2: teraz juz w domu siedze za chcialo mi sie w ulewe isc pieszo

ola ojj wiem cos na ten temat, wiec nie wiem jak przezyje glukoze:zawstydzona/y:chyba padne na miejscu i zoladek wy zygam:angry::crazy:

Do góry